Τα top:


“Πρώτη βοήθεια του Θεού δεύτερη του γειτόνου”, κι αβέρτα οι απ’ ευθείας αναθέσεις, από το Δήμο, στη Κατερίνα Στανίση!!!

Όσοι επισκεπτόμασταν τις ημέρες της αποκριάς την Ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας, με το που την ανοίγαμε βλέπαμε την παρακάτω εικόνα, της παλαίμαχης λαϊκής τραγουδίστριας Κατερίνας Στανίση.

Παράλληλα διαβάζαμε και το σχετικό κάλεσμα του Δήμου, όπου ανάμεσα στα άλλα, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Παπανικολάου έλεγε:

«Την Καθαρά Δευτέρα, θα γιορτάσουμε και πάλι μαζί τα Κούλουμα, στη θέση Πατητήρι, στην Άνω Γλυφάδα, στους πρόποδες του Υμηττού, από τις 12 το μεσημέρι, μουσικά και παραδοσιακά!  Με το πέταγμα των χαρταετών, με σαρακοστιανά εδέσματα που θα προσφέρουμε σε όλους και με γλέντι και συναυλία με την Κατερίνα Στανίση.»

Βέβαια αν κρίνουμε από τα αρνητικά σχόλια που ακούσαμε, στα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε, δεν θα λέγαμε ότι η κ. Στανίση κατάφερε να ανάψει το κέφι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της…

Δυστυχώς «δεινόν το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον», ενώ ήταν εμφανέστατο ότι κι ο πανδαμάτωρ χρόνος που τα νικάει όλα, έχει κάνει κι εδώ τη δουλειά του…

Δεν γνωρίζουμε αν ο Δήμαρχος έμεινε ευχαριστημένος από αυτή την συναυλία, και το άφαντο «τρικούβερτο γλέντι» που είχε υποσχεθεί στους απογοητευμένους Γλυφαδιώτες, που ανέβηκαν στο βουνό κι έμειναν με… τη χαρά στο χέρι.

Αναρωτιόμαστε όμως αν νοιώθει κι εδώ – όπως το συνηθίζει – υπερήφανος, για την απλόχερη σπατάλη των 8.308,00 ευρώ, που στοίχησε στο Δημοτικό ταμείο, αυτή η συναυλία με την κ. Στανίση, όπως αποδεικνύεται από το παρακάτω έγγραφο.

Επειδή όμως μας δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά για την επιλογή της κ. Στανίση, το ψάξαμε λίγο και αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι η κ. Στανίση έχει το προνόμιο κι εννοείται και την τύχη, να είναι γειτόνισσα του Δημάρχου, αφού κι αυτή κατοικεί στην διπλανή μεζονέτα, από τη μεζονέτα που κατοικεί από το 2018 κι ο Δήμαρχος.

Κάπως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ενώ όπως μάθαμε, η κ. Στανίση διαμένει στην εν λόγω μεζονέτα στη Γλυφάδα από τη δεκαετία του 1990, εν τούτοις έως και το 2018, δεν είχε τραγουδήσει ποτέ σε εκδηλώσεις του Δήμου Γλυφάδας.

Να όμως που από τότε που ο κ. Παπανικολάου έγινε γείτονάς της, ως ακριβοδίκαιος Δήμαρχος που είναι, προσπαθεί να αποκαταστήσει αυτή την μεγάλη αδικία, που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια στην κ. Στανίση, γι’ αυτό κι από το 2018 και μετά που γειτόνεψαν με την κ. Στανίση, η παλαίμαχη αοιδός προσφέρει ανελλιπώς στους δημότες Γλυφάδας τις τραγουδιστικές υπηρεσίες της, εισπράττοντας βεβαίως από το Δημοτικό Ταμείο και τα χρηματικά ποσά που θα αναφέρουμε παρακάτω:

 

Ψάξαμε κι αναζητήσαμε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» εάν η κ. Στανίση έχει τραγουδήσει και σε άλλους Δήμους, για να δούμε με πόσα χρήματα έχει πληρωθεί εκεί, προκειμένου να συγκρίνουμε τα ποσά που πήρε από εκεί με αυτά που πήρε από το Δήμο Γλυφάδας.

Αυτό το κάναμε για να δούμε αν η συντοπίτισσα αοιδός, έκανε στο Δήμο Γλυφάδας κάποιο “σκόντο”, σαν κάτοικος του Δήμου ή και  λόγω της γειτονίας της με τον Δήμαρχο.

Δεν βρήκαμε όμως στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» τίποτα σχετικό, που να δείχνει ότι η κ. Στανίση έχει τραγουδήσει έστω μία φορά σε κάποιο άλλο Δήμο, τουλάχιστον από το έτος 2010 και μετά, που οι δαπάνες των Δήμων αναρτώνται υποχρεωτικά στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Επομένως εμείς οι Γλυφαδιώτες θα πρέπει να νοιώθουμε ιδιαίτερα ευγνώμονες προς την κ. Στανίση, για την αποκλειστικότητα που είχαμε, να μας προσφέρει τις τραγουδιστικές υπηρεσίες της, έστω και τώρα στα γεράματα, που όπως και να το κάνουμε είναι κομμάτι μπαγιάτικες…

Θα πρέπει όμως να συγχαρούμε και τον Δήμαρχο για το επιτυχημένο DEAL με την περιζήτητη γειτόνισσά του.  

Μετά όμως από το πολύ επίμονο ψάξιμό μας, βρήκαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, μια συναυλία της κ. Στανίση, που έκανε το έτος 2016 στην Κάρυστο, έναντι του ποσού των 2.998,32 ευρώ.

Προς θεού μη σκεφθείτε τη διαφορά των χρημάτων μεταξύ της  Γλυφάδας και της Καρύστου…

 Γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλη είναι η Γλυφάδα κι άλλη η Κάρυστος που είναι και στη Νότια Εύβοια!!!

 Άλλωστε στη Γλυφάδα λεφτά υπάρχουν… και το χρήμα πρέπει να ρέει…

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Οι «μαγκιές» της κ. Καυκά και η περίεργη ανεκτικότητα του Δημάρχου…

Post Views: 5.080 Κοινοποιήστε

Να γιατί “βρωμάει” η Γλυφάδα… Σοβαρές καταγγελίες του Προέδρου των Εργαζομένων του Δήμου, για τα «τερτίπια» της Αντιδημάρχου Καθαριότητας

Post Views: 5.187 Κοινοποιήστε