Η «ντουλάπα με τους σκελετούς» της Γλυφάδας μόλις άνοιξε, και… «γαία πυρί μιχθήτω»!

Πολυχρονεμένε «Πανυπέρτατε» κι εσείς μπιστικά τσιράκια του, το παρόν άρθρο μου αφορά ευθείας εσάς κι ουδόλως τον  δυστυχή αχυράνθρωπό σας τον  “Τσούχτρο-ΚΑΡΑ-χάλια”.

Τις τελευταίες ημέρες με τα αλλεπάλληλα εμετικά λιβελογραφήματά σας για το πρόσωπό μου, αντί να δώσετε απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που θέτω επώνυμα και με παρρησία, για μια ακόμη φορά καταφεύγετε στην εύκολη λύση του οχετού και των ύβρεων, όπου με τα εμετικά σχόλιά σας φανερώνετε την αδυναμία σας για αντιπαράθεση επιχειρημάτων και ουσιαστικών και πειστικών απαντήσεων.

Κάθε σας λέξη και κάθε αναφορά σας στο πρόσωπό μου, ότι κι αν γράφετε, είναι για εμένα τίτλος τιμής.

Άλλωστε γνωρίζετε πολύ καλά, ότι «όταν εσείς πηγαίνατε, εγώ γύριζα»!

Όμως εντάξει κύριοι «υπεράνω», θέλετε να κτυπήσετε εμένα, το δέχομαι, κτυπήστε με όσο θέλετε, αλλά οι φωτογραφίες και τα σχόλια που δυσφημούν την επιχείρηση των παιδιών μου, που κολλάνε;

Σας τιμάει αυτό ή μήπως δεν γνωρίζετε ότι εγώ είμαι εδώ και χρόνια συνταξιούχος, κι εκεί στο κατάστημα αυτό, βγάζουν τα παιδιά μου το ψωμί τους με τίμιο ιδρώτα από τη δουλειά τους κι όχι «βυζαίνοντας» το δημοτικό ταμείο, όπως το «βυζαίνετε» εσείς οι ίδιοι, και τα παιδιά στενών συνεργατών σας;

Εγώ όλα αυτά τα χρόνια που διακονώ το Δήμο, παρότι πέρασα από σημαντικά πόστα, δεν διανοήθηκα ποτέ «να βολέψω» στο Δήμο έστω ένα από τα 4 παιδιά μου, για τα οποία είμαι πολύ υπερήφανος για τις σπουδές τους και το ήθος τους, όπως και για την εργατικότητά τους στην επιχείρηση που τους έχω μεταβιβάσει εδώ και πολλά χρόνια.

Δυστυχώς για εσάς, δείξατε για μια ακόμη φορά την εκδικητική σας φύση, και το πραγματικό σας πρόσωπο, όσο κι αν το κρύβετε καλά από το «πόπολο», εκτός κι αν νομίζετε ότι δεν ξέρω, ποιοι είσαστε πίσω από την «τσούχτρο-κουκούλα» που φοράτε, τόσο εσείς όσο και οι κυριλέδες συνεργάτες σας.

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΑΝΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΑΝΗΚΕ!!!

Εγώ «Πανυπέρτατε» και μπιστικά τσιράκια δεν είμαι ούτε «γλάστρα» στην αυλή σας, κι ούτε είμαι κάποιος από τους «άβουλους» συμβούλους σας, που για ψύλλου πήδημα, τους πετάτε στα σαγόνια του «τσούχτρο-πιράνχας», για να τους «φρονηματίσετε» και για να «ρουφήξουν το αυγό τους», επειδή ήταν «ανήσυχοι» ή επειδή τόλμησαν να «σηκώσουν το βλέμμα τους» για να κοιτάξουν στα μάτια, το κοτζάμ «ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ» της Γλυφάδας!

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι σαν χαρακτήρας ανήκω σε μια «άλλη σχολή», άλλωστε θα πρέπει να το έχετε ακούσει, ότι δεν είμαι από αυτούς που εξαγοράζονται με τα όποια «τριάκοντα αργύρια».

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν εξαγοράστηκα με την διακοσάρο-χιλιαρού,  που μου έδινε πριν από λίγα χρόνια – μια εξ απορρήτων σας ψυχή, για να κάνω «γαργάρα» τη γνωστή διάσημη υπόθεση.

Κι εννοείται ότι «δεν ψοφάω» για να φοράω «γαλόνια», όπως δυστυχώς κάνουν κάποια υπερτιμημένα ανθρωπάκια της αυλής σας, δίνοντας γη και ύδωρ ανεχόμενοι να ποδοπατιέται η αξιοπρέπειά τους, όπου στέκονται «σούζα με το ένα πόδι», μπροστά σας!

Επομένως θα έπρεπε να ξέρετε ότι δεν χαμπαριάζω από τα διάφορα υποτιμητικά σχόλια, τις βρισιές και τις εξευτελιστικές αναφορές στο πρόσωπό μου

Όπως επίσης γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δεν έχετε να προσάψετε εναντίον μου τίποτα επιλήψιμο, γιατί αν είχατε το οτιδήποτε στοιχείο εναντίον μου, θα το είχατε κάνει viral με την παρέα σας.

Γι’ αυτό άλλωστε, ότι κι αν έχετε γράψει κι ότι κι αν γράφετε για το πρόσωπό μου στην «λίγδο-τσούχτρο-καρα-χαλιάδα», είτε με αποκαλείτε «Πινέζα», είτε «Τρόντζο», είτε με τα διάφορα άλλα ανόητα κοσμητικά, δεν με αγγίζουν και τα προσπερνάω με συγκαταβατικό χαμόγελο.

Άλλωστε, όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Ηλίας Ηλιού: «είναι προτιμότερο να γράφουν κάτι για σένα, ακόμη κι αν σε βρίζουν, παρά να σε αγνοούν».

Όμως ελεεινά υποκείμενα, τι σχέση μπορούν έχουν με την πολιτική αντιπαράθεση, οι φωτογραφίες της επιχείρησης των παιδιών μου που ανεβάσατε στην «λίγδο-τσούχτρο-καρα-χαλιάδα»;

Δεν σας έφτασε η παλιανθρωπιά που κάνατε πριν από τέσσερα χρόνια, με τον γάμο της θυγατέρας μου, που αν και γέννημα θρέμμα δημότισσα Γλυφάδας, αν κι ευρισκόμενη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εξ αιτία της εκδικητικότητάς σας, κάναμε το γάμο της στον Δήμο Αργυρούπολης;

Τώρα τα βάλατε και με την επιχείρηση των γιών μου;

Και μην διανοηθείτε ανθρωπάκια να μου πείτε, ότι αυτή την δυσφημιστική κακοήθεια, την έκανε ο «λίγδο-καρά-χάλιας» από μόνος του!

Γνωρίζετε κι εσείς, όπως γνωρίζω κι εγώ πολύ καλά, ότι ο «λίγδο-καρά-χάλιας», είναι ο «μπροστινός αυτοφωράκιας», για να μπορούν να γράφουν στο οχετό-σάϊτ του, οι «τσούχτρο-κουκουλοφόροι» τις λιβελογραφίες τους άφοβα χωρίς να κινδυνεύουν με υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον τους.

Εκτός κι αν ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι δεν ξέρω ποιοι είναι οι λιβελογράφοι, και ποιοι δίνουν τις εντολές για να δολοφονούνται χαρακτήρες, με συκοφαντίες και απειλές, σε όποια και όποιον τολμάει και «σηκώνει» το βλέμμα του, στο «ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ» της Γλυφάδας!

Είναι πασίγνωστο στην δημοτική πιάτσα, ότι αυτός ο Α-φραγκίδης «λίγδο-καρά-χάλιας», που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, για να επιβιώσει σας έχει δώσει τους κωδικούς του για να μπαίνετε στο οχετό-σάϊτ του, για να γράφετε τις βρωμιές σας, κι εσείς του δίνετε να γλύφει τα κοκαλάκια του.

Άλλωστε ο «λίγδο-καρά-χάλιας» δεν έχει ο ίδιος κι ούτε είχε και ποτέ κάποια έχθρα ή αντιπαράθεση μαζί μου, κι ακόμη και τώρα όταν συναντιόμαστε, μου εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια, εκθειάζοντας τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου κλπ., ενώ πριν από λίγους μήνες σε μια κουβέντα μας στο Λαγονήσι, έφτασε στο σημείο, να προσφερθεί κι ως μεσάζων για «να σε πιάσει και να τα βρούμε»!!!

Μιλάμε για τέτοια «υψηλά κονέ» ο «λίγδο-καρά-χάλιας»!!!

«Ας όψεται όμως η ανέχεια και η μπατιρίλα», όπως μου είπε πριν από λίγες εβδομάδες ο ίδιος, όταν τον είχα δει να μαζεύει κάτι λαχανικά από τα παρατημένα τελάρα, που είχαν αφήσει οι μανάβηδες, φεύγοντας από τη Λαϊκή Αγορά της Άγιας Μαρίνας, ένα Σάββατο μεσημέρι, την ώρα που τα κουβάλαγε στην σκουριασμένη και στρογγυλεμένη από τα τρακαρίσματα σακαράκα του.

Δεν είναι λοιπόν – αυτός ο δυστυχής Α-φραγκίδης – που κάνει αυτά τα υποτιθέμενα ρεπορτάζ στη Γλυφάδα και γράφει όλα αυτούς τους ύμνους για εσάς και τα λιβελογραφήματα για όσους δεν γουστάρετε, άσε που αμφιβάλω αν αντέχει η σακαράκα του να διανύσει παραπάνω από δέκα χιλιόμετρα, κι αν βέβαια έχει και καύσιμα για να έρθει και στη Γλυφάδα, με τα υπερ-φθαρμένα λάστιχά της…

Γι’ όλα αυτά λοιπόν, το μόνο συναίσθημα που μου προκαλεί ο δυστυχής «λίγδο-καρά-χάλιας», είναι ο οίκτος παρά η οργή, παρότι τυπικά αυτός είναι «το πιστόλι», το οποίο όμως ουσιαστικά το κρατάτε και «πυροβολείτε» εσείς.

Άλλωστε με το γνωσιακό επίπεδο που έχει, ούτε το όνομά του δεν μπορεί να γράψει σωστά , κι όχι να συντάξει κι ολόκληρα κείμενα, όπως αυτές οι καθημερινές λιβελογραφίες που του «φορτώνετε» στις πλάτες του, εσείς οι κυριλέδες «τσούχτρο-κουκουλοφόροι», που υποτίθεται ότι τις γράφει, δήθεν αυτός!!!

Τα συγκεκριμένα κείμενα είναι τόσο καλά δουλεμένα και ιδιαίτερα επιτηδευμένα, που βγάζουν μάτι ότι τα γράφουν κάποιοι που έχουν σπουδάσει τουλάχιστον δημοσιογραφία ή στην Πάντειο, ή στην Νομική ή ακόμη και «στα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι του Νταλάρα.

Επίσης το φωτογραφικό υλικό που ξεφυτρώνει κατά καιρούς, δεν μπορεί να το έχει ο δυστυχής «λίγδο-καρά-χάλιας», αλλά ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ, από πιο ΑΡΧΕΙΟ είναι, και ποιοι το έχουν και το διαχειρίζονται…

Αφού λοιπόν «Πανυπέρτατε και μπιστικά τσιράκια» σας είπα τα πράγματα με το όνομά τους, ελπίζω να μην μας πείτε ότι: «Μασάει η κατσίκα ταραμά», αλλά ακόμη κι αν μασάει, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιάχος… δεν μασάει!

Εγώ ότι λέω κι ότι γράφω, το λέω δημόσια και το γράφω επώνυμα, οπότε κατά συνέπεια παίρνω και την ευθύνη που μου αναλογεί, και φυσικά αναλαμβάνω και τις πιθανές νομικές συνέπειες.

Εσείς «τσούχτρο-κουκουλοφόροι», γιατί δεν έχετε τα guts, να γράφετε όλα αυτά τα εμετικά λιβελογραφήματα επώνυμα, αλλά για να βγάζετε τη χολή σας, έχετε «αγκαζάρει» το οχετό-σάϊτ του «λίγδο-καρά-χάλια», με το οποίο συκοφαντείτε και «θάβετε» με τα πιο ταπεινά ένστικτα, όποιον δεν σας αρέσει η φάτσα του ή τον θεωρείτε επικίνδυνο για τα συμφέροντά σας;

Εγώ λοιπόν ο «Πινέζας» όπως με αποκαλείτε είμαι αυτοδημιούργητος, κι όχι μόνο δεν έχω βάλει το δάκτυλο, αλλά ούτε καν έχω μυρίσει το «δημοτικό μέλι», γι’ αυτό και μπορώ να περπατάω με το μέτωπο καθαρό και να μπορώ να σας «τα χώνω» και να σας τρυπάω έστω και με αυτό το «βελονάκι της πινέζας», το οποίο απ’ ότι φαίνεται σας πονάει πολύ, μα πάρα πολύ!

Εσείς όμως κρυβόμενοι «τσούχτρο-κουκουλοφόροι», μπορείτε να πείτε το ίδιο;

Προφανώς και δεν μπορείτε γι’ αυτό και φοράτε την «τσούχτρο-κουκούλα», για να συκοφαντείτε εκ του ασφαλούς;

Δεν τελειώσαμε όμως, γιατί ακόμη έχουμε να πούμε πολλά, μα πάρα πολλά!!!

Η «ντουλάπα με τους σκελετούς της Γλυφάδας» μόλις άνοιξε και οι σκελετοί έχουν να πουν πολλά…

Ειδικά εσείς «Πανυπέρτατε» και μπιστικά τσιράκια να θυμάστε, ότι δεν ήμουνα εγώ αυτός που άνοιξα την Ντουλάπα…

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Δευτέρα 15/5 και ώρα 19.30 στην Πλατεία Αγίου Τρύφωνα πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κοινοποιήστε

Γιατί απέχουν οι νέοι από την πολιτική;

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση