Τα top:


Γιατί δεν αναρτήσατε στην Ιστοσελίδα του Δήμου το ΨΗΦΙΣΜΑ του Δ. Σ. για την αείμνηστη Μαίρη Παπάζογλου ή μήπως θα το αναρτήσετε «στα σαράντα» της εκλιπούσας;

Δήμαρχε αφορμή για τα παρακάτω λόγια, είναι η διαχείριση εκ μέρους σου, της είδησης του θανάτου της αγαπητής σε όλους Δημοτικής Συμβούλου, της αείμνηστης Μαίρης Παπάζογλου,

με την προσωπική σου ανάρτησή στην Ιστοσελίδα του Δήμου.

Αντί λοιπόν στην Ιστοσελίδα του Δήμου να αναρτηθεί η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το ΨΗΦΙΣΜΑ της Έκτακτης Συνεδρίασής του, όπου όλοι ανεξαίρετα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αποτίσαμε φόρο τιμής στην αξέχαστη συνάδελφο, εσύ θεώρησες σκόπιμο να αναρτήσεις ένα προσωπικό σου κείμενο που όπως ο ίδιος γράφεις , το είχες ήδη αναρτήσει και στα προσωπικά σου προφίλ στα social media.

Όμως αν σεβόσουν τα όσα ο ίδιος λες και ξαναλές, περί πλουραλισμού στην ενημέρωση και τις πάμπολλες κατά καιρούς βαρύγδουπες δεσμεύσεις σου, θα έπρεπε να αναρτήσεις το ΨΗΦΙΣΜΑ του Δημοτικού Συμβουλίου κι αφού ήθελες να αναρτηθεί κι ένα δικό σου κείμενο, είχες υποχρέωση να αναρτήσεις όχι μόνο το δικό σου, αλλά και τις τοποθετήσεις των άλλων Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όμως πέρα από τα παραπάνω, δυστυχώς έως και αυτή τη στιγμή που γράφω αυτά τα λόγια, το ΨΗΦΙΣΜΑ του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν είναι αναρτημένο στην Ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας.

Τελικά Δήμαρχε τι να υποθέσω; Μήπως σκοπεύετε να το αναρτήσετε «στα σαράντα» της εκλιπούσας;

Από εσάς όλα να τα περιμένει κανείς!

Εγώ λοιπόν επειδή σέβομαι τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου θα αναρτήσω εδώ το ΨΗΦΙΣΜΑ του, για την αγαπημένη εκλιπούσα συνάδελφο:

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Με λόγια βαθειάς αγάπης και ειλικρινούς εκτίμησης ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξήραν το ήθος, την προσωπικότητα και την πολυετή δράση και προσφορά της Μαίρης Παπάζογλου στα κοινά της πόλης μας, καθώς και τον αγώνα της για τον τόπο καταγωγής της, τη Μικρά Ασία. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εκλιπούσης και ακολούθως κάθε ένας από τους συναδέλφους της κατέθεσε τη δική του μαρτυρία για τη σπουδαία Γλυφαδιώτισσα που δεν σταμάτησε λεπτό να αγωνίζεται και να προσφέρει: από τους προσκόπους και τους συλλόγους γονέων μέχρι τα πολιτιστικά δρώμενα ως εν ενεργεία Πρόεδρος του πολιτιστικού φορέα Κ.Α.Π.ΠΑ., του νομικού προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τον Πολιτισμό. Μια γυναίκα με θετική αύρα, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα και έγινε παράδειγμα προς μίμησίν. Εκφράζοντας βαθειά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Μιχάλη, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας αποφάσισε να πραγματοποιηθεί με δαπάνη του Δήμου η κηδεία της εκλιπούσης και να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχείο Γλυφάδας σε ένδειξη πένθους. Ειδικότερα, το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως ακολούθως:

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 11ης Ιανουαρίου 2023

για την Μαίρη Παπάζογλου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας αποφασίζει:

Η κηδεία της εκλιπούσης να γίνει με δαπάνη του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 140 του Κ.Δ.Κ (Νόμος 3463/06-114 Α).
Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία την Πέμπτη 12/1/2023 και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Δημητρίου και Παύλου στην Άνω Γλυφάδα.
Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό κατάστημα.
Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της εκλιπούσης.
Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια της εκλιπούσης και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Δήμαρχε θα στο ξανα-τονίσω για πολλοστή φορά, μπας και το εμπεδώσεις.

Ανεξάρτητα από το ποσοστό της εκλογής σου, ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία σου!

Ούτε και η Ιστοσελίδα του Δήμου είναι ιδιόκτητο προσωπικό σου προφίλ, για να την χρησιμοποιείς κατά το δοκούν και για την προσωπική σου προβολή.

Θα περίμενε κανείς ότι όσο περνάει ο καιρός θα έδειχνες έμπρακτα τα όσα λες για δεοντολογία και σεβασμό των άλλων απόψεων, αλλά δυστυχώς η πρακτική σου δείχνει ότι όλα αυτά τα λόγια σου, είναι χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και απλά είναι πομφόλυγες.

Παρακάτω θα παρουσιάσω δύο φωτογραφίες από τη Ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων, όπου ως γνωστόν Δήμαρχος είναι ο ομοϊδεάτης σου Κώστας Μπακογιάννης, όπου

βλέπουμε έμπρακτα ότι στην Ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων, υπάρχει ειδική πλατφόρμα όπου όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις έχουν τη δυνατότητα να αναρτούν τα νέα

τους και τις απόψεις τους.

 

Αυτά όμως συμβαίνουν στον Δήμο Αθηναίων, γιατί εδώ φίλτατε Δήμαρχε Γλυφάδας, άστα να πάνε…

Παναγιώτης Γιάχος

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Γεμάτη σκουπίδια εξακολουθεί να είναι η Γλυφάδα

Post Views: 3.078 Κοινοποιήστε

Προκλητική ανοχή στην ασυδοσία με τις θανάσιμες διαφημιστικές ηλεκτρο-παγίδες στη Γλυφάδα.

Post Views: 7.078 Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση