Τα top:


Γεμάτη σκουπίδια εξακολουθεί να είναι η Γλυφάδα

Κι ενώ τους τελευταίους μήνες η Γλυφάδα είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος, ο Δήμαρχος κ. Παπανικολάου  ζει στον κόσμο του και δεν κάνει τίποτα για να βελτιωθεί έστω και λίγο αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός που συνέβη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γιάχος «κατσάδιασε» την αρμόδια Αντιδήμαρχο Άννα Καυκά, λέγοντάς της ότι με τα καπρίτσια της και τα τερπίπια της έχει «βρωμίσει» η Γλυφάδα, ο Δήμαρχος «σφύριζε αδιάφορα».

Στην ίδια συνεδρίαση Ο Δήμαρχος συνέχισε να αδιαφορεί κι «έκανε τον Κινέζο» παρά τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε εναντίον της «πολυτάλαντης» κ. Καυκά, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Κώστας Παπαδόπουλος, για την κάκιστη και ψηφοθηρική διαχείριση του προσωπικού της Καθαριότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ: Να γιατί “βρωμάει” η Γλυφάδα… Σοβαρές καταγγελίες του Προέδρου των Εργαζομένων του Δήμου, για τα «τερτίπια» της Αντιδημάρχου Καθαριότητας

Δεν ξέρουμε γιατί ο Δήμαρχος διατηρεί «εμμονικά» στο συγκεκριμένο πόστο, την παταγωδώς αποτυχημένη κ. Καυκά, η οποία τα έχει κάνει μαντάρα, αλλά οι Γλυφαδιώτες τι του χρωστάνε και πρέπει ντε και καλά, να αναγκάζονται να αναπνέουν τη μπόχα από τα παρατημένα παντού σκουπίδια.

Δήμαρχε Γλυφάδας συνεχίζουμε την δημοσίευση των φωτογραφιών – και είναι πάρα πολλές – που μας στέλνουν συνεχώς οι συμπολίτες μας με τα παρατημένα σκουπίδια, μπας και σε ταρακουνήσουμε και κάνεις το στοιχειώδες καθήκον σου να καθαρίσεις επιτέλους την πόλη. 

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Προκλητική ανοχή στην ασυδοσία με τις θανάσιμες διαφημιστικές ηλεκτρο-παγίδες στη Γλυφάδα.

Post Views: 7.078 Κοινοποιήστε

Κι άλλες βρωμιές στη Γλυφάδα του “αναμορφωτή” Παπανικολάου…

Post Views: 5.057 Κοινοποιήστε