Μια οφειλόμενη απάντηση στους κρυπτόμενους λιβελογράφους της «τσουχτρο-καρα-χαλιάδας»

Όταν πριν από λίγες ημέρες διάβασα στην «τσουχτρο-καρα-χαλιάδα», τις νέες λιβελογραφίες σας για την αφεντιά μου, ήταν τόσο μεγάλη και δυνατή η τρομάρα που πήρα, που από το φόβο μου… χέστηκα.

Μετά αφού συνήλθα κι έκανα ένα μπάνιο, εκάθησα και ξαναδιάβασα τις ανούσιες συκοφαντικές και υποτιμητικές φράσεις σας για το πρόσωπό μου.

Τότε ξανα-ενεργοποιήθηκαν τα «υδραυλικά μου», αλλά αυτή τη φορά δεν… χέστηκα, αλλά… κατουρήθηκα.

Αυτή τη φορά όμως δεν… κατουρήθηκα από το φόβο μου, αλλά από τα τρανταχτά γέλια για την κατάντια σας.

Όσο για τον δυστυχή Α-φραγκίδη  που έχετε για «μπροστινό» εκδότη, και που υποτίθεται ότι αυτός είναι που τα γράφει όλα αυτά, δεν θα ασχοληθώ καθόλου μαζί του, γιατί ειλικρινά τον λυπάμαι.

Άσε που δεν θέλω να είμαι εγώ η αιτία, να του κάτσει στο λαιμό και κάνα κόκκαλο, από αυτά που τον μπουκώνετε, για να του «φορτώνετε» τις βρωμο-αναρτήσεις σας στην «τσουχτρο-καρα-χαλιάδα» του.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Η αδυσώπητη αλήθεια είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια που μου «κάνετε την τιμή» να  ασχολείστε μαζί μου, στις διάφορες κατά καιρούς αναρτήσεις σας στην «τσουχτρο-καρα-χαλιάδα» – ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ – δεν υπάρχει ούτε μια αράδα, που να απαντάτε στα όσα έχω πει κι έχω τεκμηριωμένα καταγγείλει, πάντα επώνυμα και ενυπόγραφα.

Αντίθετα αυτό που κάνετε πάντα, είναι να γράφετε υποτιμητικά σχόλια συνήθως για το μπόι μου, καθώς και για οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι θα με μειώσει προσωπικά κι έτσι θα απαξιωθούν και τα όσο λέω.

Αυτό όμως που ξανα-κάνατε, ελεεινά υποκείμενα, να τα βάλετε με τα παιδιά μου, εδώ πλέον ξεπεράσατε τα όρια, εάν έχετε όρια… κι επομένως «γαία πυρί μιχθήτω», και το εννοώ.

Ένα πράγμα σας λέω και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, «κούνια που σας κούναγε»!

Όλοι πλέον ξέρουμε ότι το μόνο που σας νοιάζει, είναι στο πως θα εξυμνείτε τον πάντα κι υπεράνω κριτικής ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΟ, χάρις στον οποίο υπάρχετε, κι εννοείται πως επιβιώνετε και ψωμίζεστε κι εσείς από το «μεγάλο ταμείο».

Γι αυτό άλλωστε με όλους τις κατά καιρούς  ύμνους σας, τον έχετε αναγάγει ως τοπικό ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ, με τα απανωτά «λιβανιστήρια», τα οποία ορισμένες φορές βγάζουν προκλητικά μάτι, σε τέτοιο σημείο που να με κάνουν να σκέφτομαι, ότι “έχει ψωνισθεί” τόσο πολύ, που μπορεί να τα γράφει αυτός ο ίδιος αυτό-δοξαζόμενος!

Επίσης το ότι βρίζετε και συκοφαντείτε όποιο πρόσωπο «μπει στο ρουθούνι» του ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΟΥ, είτε αυτό είναι ή ήταν στην αυλή σας, είτε γιατί σας “ξινίζει η μούρη του”, το έχουν πάρει χαμπάρι στη Γλυφάδα, ακόμη και οι πέτρες .

Αρκεί να αναζητήσει κανείς παλαιότερες αναρτήσεις σας κι εκεί θα διαπιστώσει αυτά που λέω, για την βρωμο-συμπεριφορά σας και τα εμετικά κείμενά σας για ανθρώπους όπως ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο Νίκος Λεβετσοβίτης, ο Δημήτρης Αγγελάτος, ο Μάριος Κασσέρης ο Γιάννης Τζούβελης, ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος, ο Νίκος Παπάζογλου, η Βάνα Μπάρμπα, ο Δημήτρης Καραπάνος, ο Δημήτρης Νιτσιόπουλος, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Μάκης Φιλόπουλος, ο Στάθης Γεωργούλας, ο Νίκος Νικολάου, ο Τάσος Γιαννακόπουλος, η Λένα Μαυρακάκη και πολλά ακόμη πρόσωπα που κατά καιρούς «θάψατε και θάβετε».

Ποιος ήταν ο κοινός παρονομαστής όλων αυτών; Μα τι άλλο…

  1. Το ότι αυτά τα πρόσωπα κινήθηκαν έξω από “τα όριά σας” και δεν συμμορφώθηκαν προς τας υποδείξεις σας.
  2. Τοότι διέπραξαν το θανάσιμο αμάρτημα και «σήκωσαν το βλέμμα τους» και… κοίταξαν στα μάτια το ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ της Γλυφάδας.

Αυτή η παλιανθρωπιά όμως που κάνετε με την Σάσα Πατεράκη, τον τελευταίο καιρό, δείχνει όχι μόνο την ωμότητά σας, αλλά και το πόσο αδίστακτοι κι απάνθρωποι είσαστε, αφού έναν δικό σας άνθρωπο που είναι μια αξιαγάπητη κι αξιοπρεπέστατη κυρία, την κατά-εξευτελίζετε μη σεβόμενοι ούτε την αξιοπρέπειά της, αλλά ούτε καν σκέπτεστε και τα όσα έχει τραβήξει και τραβάει με την υγεία της.

Ντροπή σας!!!

Εγώ πάντως θα θυμίσω στον ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΟ, μια σχετική ιστορία για ένα συγγενικό του πρόσωπο, που είχε θέμα με την υγεία του…

Ντροπή σας και πάλι, αν και αμφιβάλλω αν γνωρίζετε τι σημαίνει αυτή η λέξη κι αν σας αγγίζει!!!

Τέλος σας καλώ να αντιληφθείτε ότι έπεσαν οι μάσκες σας κι όλοι ξέρουν πιά, ότι όλες αυτές τις βρώμο-συκοφαντίες σας, δεν τις γράφει ο Α-φραγκίδης και δυστυχής κόκκαλο-γλείφτης, αλλά εσείς…

Παναγιώτης Γ. Γιάχος

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Δευτέρα 19-2-2024 – 7:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας, ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση της «ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Post Views: 600 Κοινοποιήστε

Η Ε.ΔΑ.ΠΥ. Γλυφάδας μεταλαμπαδεύει την τεράστια εμπειρία της εκπαιδεύοντας εθελοντές Φορέων Πολιτικής Προστασίας.

Post Views: 3.067 Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση