Τα top:


Κουίζ ? “Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;”

Τα παρατσούκλια που έχουν κατά καιρούς προσάψει στο συγκεκριμένο άτομο είναι πολλά και αποκαλυπτικά, αφού κάθε φορά καθρεπτίζουν και τις πολυποίκιλες κι ενίοτε «περίεργες» δραστηριότητες, καθώς και τις αλλόκοτες συμπεριφορές του. Για κάποιους το άτομο αυτό, είναι η «αλεπού» που ξεκληρίζει όποιο «κοτέτσι» βρει αφύλακτο και «μπόσικο στις πιέσεις».

Για κάποιους άλλους το άτομο αυτό, είναι η «καρακάξα» που με το διαπεραστικό κράξιμό της απειλεί και κράζει όσους δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις της.
Υπάρχουν αρκετοί που έχουν ακόμη ανοιχτές πληγές, από τα «δαγκώματα και τσιμπίματα» του εν λόγω ατόμου, από τα επιχειρηματικά «φέσια» που τους φόρεσε!!!

Τον τελευταίο καιρό το νέο παρατσούκλι του εν λόγω ατόμου, είναι «το μπάζο», κι αυτό γιατί ανακατεύεται στη διαχείρηση των χρυσοφόρων μπάζων.

Κι επειδή τα λεφτά είναι “και πολλά και μαύρα”, το «μπάζο» έχει παρατήσει κάθε άλλη δραστηριότητα και ξημεροβραδυάζεται στα μπαζό-βουνα, εκεί πάνω πίσω από το γήπεδο του Ποσειδώνα, χωρίς να έχει καμιά επίσημη σχετική αρμοδιότητα, έχοντας φροντίσει στα κρίσιμα πόστα ελέγχου και καταγραφής των μπάζο-φορτίων, να είναι έμπιστα «κι ελεγχόμενα» άτομα.

Παρότι δεν έχει καμιά αρμοδιότητα, έχοντας προφανώς «άνωθεν κάλυψη», το άτομο αυτό έχει «μπαστακωθεί» εκεί και με περίσσιο θράσος και τσαμπουκά, χώνει τη μύτη παντού, δίνοντας εντολές και κατευθύνσεις «για να δουλεύουν όλα ρολόϊ», κατά τα σχέδιά του και τις επιθυμίες του.

Το να «δουλεύουν όλα ρολόϊ» είναι τρόπος του λέγειν, γιατί το ποιο κρίσιμο «εργαλείο» στη χρυσοφόρα «μπαζο-φάμπρικα» είναι η γεφυροπλάστιγκα, κι αυτή είναι χαλασμένη εδώ και καιρό και δεν εκτυπώνει, τα κρίσιμα στοιχεία στα ζυγολόγια, γι αυτό και τα ζυγίσματα με τα μπάζα γράφονται με το χέρι…

Ότι πρέπει δηλαδή για το «μπάζο» και τις αλχημείες που θέλει να κάνει!!!

Αλλά μήπως είναι η πρώτη φορά που «παίζει μπάλα» το άτομο;

Ξεχνιέται η αρπαχτή που έκανε το «μπάζο» με την επιδότηση για την υποτιθέμενη εκπαίδευση που οργάνωσε με άνεργους Γλυφαδιώτες για «σεκιουριτάδες»!!!

Ξεχνιούνται τα «επιχειρηματικά δαγκώματα» κατά Καλλιθέα μεριά, στα νεανικά χρόνια, τότε που «μάθαινε τη δουλειά» δίπλα σε μέντορα του είδους;

Αλήθεια εκείνο το μονίμως κλειστό μαγαζί, που είχε για «ξεκάρφωμα», αλλά και για να έχει την εμπορική ιδιότητα, αν το έχει ακόμη που να είναι κρυμμένο;

Να πάμε να ψωνίσουμε κι εμείς βρε αδερφέ…

Τελευταία φορά πάντως που είχαμε εντοπίσει να έχει το άτομο κάποιο μαγαζί, ήταν πριν από 2-3 χρόνια, όπου ήταν μια «τρύπα» σε ένα στενό στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο ήταν συνέχεια κλειστό όπου όπως μπορέσαμε να διακρίνουμε από τα άπλυτα και βρώμικα τζάμια, οι αράχνες και οι κατσαρίδες έκαναν μέσα πάρτυ, ενώ στο πάτωμα πίσω από την είσοδό του, ήταν συσσωρευμένοι αμέτρητοι φάκελοι αλληλογραφίας, πράγμα που μαρτυρούσε ότι δεν πάταγε εκεί κανείς ποτέ, για πάρα πολύ καιρό.

Κι όμως το «μπάζο” μας “το παίζει” μάχιμος έμπορος, που βιοπορίζεται και επιβιώνει “λέμε τώρα” από την επιχειρηματική δραστηριότητα!!!

Άραγε τι τζίρους και τι εισόδημα να έχει αυτό το θεόκλειστο μαγαζάκι;

Η μήπως αυτό το «μαγαζί» είναι το πλυντήριο για «άλλα εισοδήματα»;

Και μια τελευταία ερώτηση: Τι έγιναν τα λεφτά που μάζευε από τους ανυποψίαστους μαζαγαζότερες, για τα διάφορα “ταρατα – τζούμ”;

Όποιοι λύσουν το Κουίζ κερδίζουν μια δωρεάν ξενάγηση από το “μπάζο” στο “μπαζό-βουνο” κι όταν φύγουν θα έχουν γεμάτο το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου τους με καυσόξυλα!!!

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Κουίζ ? Ποια είναι η «παλιά καραβάνα», η επονομαζόμενη και «Γκρούεζας» της Γλυφάδας;

Post Views: 7.910 Κοινοποιήστε

Κουίζ ? Ποιος επιφανής Γλυφαδιώτης είναι «Βαψο-μαλλιάς»;

Post Views: 4.614 Κοινοποιήστε