Τα top:


Ο «Λευκός Οίκος της Γλυφάδας», η ζεμπεκιά του Πατούλη, ο «τούρκος» Μητσοτάκης και ο Χαρδαλιάς!!!

Σύμφωνα με τη λαϊκή παροιμία, η αλεπού όσα σταφύλια δεν μπορούσε να τα φτάσει για να τα φάει, τα έκανε «κρεμαστάρια». Έτσι κι ο κ. Παπανικολάου όταν «έφαγε πόρτα» από το Μαξίμου για να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, επέλεξε να λέει ότι αντί για την Περιφέρεια Αττικής, προτίμησε τη Δημαρχία Γλυφάδας, επειδή αγαπάει πάρα πολύ τη Γλυφάδα και του ήταν πολύ δύσκολο να την αποχωριστεί… 

Σχετικά με το πρόσφατο στραπάτσο του  Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, που για λίγες ώρες διαφαινόταν ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, επώνυμος Γλυφαδιώτης Νεοδημοκράτης μας μετέφερε τα παρακάτω

 Ο κ. Παπανικολάου από τα τέλη τού 2022 είχε δηλώσει στο γραφείο Μητσοτάκη ότι έκλεισε πλέον ο κύκλος του στον Δήμο Γλυφάδας και ότι επιθυμεί να πολιτευθεί με την Ν.Δ στον νότιο τομέα στις επικείμενες τότε βουλευτικές εκλογές.

 Εναλλακτικά ζήταγε να του δοθεί το χρίσμα για Περιφερειάρχης Αττικής σε περίπτωση πού κοβόταν ο κ. Πατούλης ο οποίος βρισκόταν σε μεγάλη υπόγεια κόντρα  με τον τότε υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, καθώς και με πολλούς στενούς συνεργάτες και συμβούλους τού Πρωθυπουργού.

Σε αυτά τα αιτήματα του Δημάρχου Γλυφάδας δεν υπήρξε καμιά απάντηση από τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και το περιβάλλον του Μαξίμου, αλλά τον άφησαν στην «πρίζα της αναμονής», παρότι υπέρ του κ. Παπανικολάου παρενέβησαν πολύ ισχυρά πρόσωπα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Μετά όμως από την ζεμπεκιά τού Πατούλη  πού έκανε τον κ. Μητσοτάκη “Τούρκο” και την ακαριαία απόφασή του να τον καρατομήσει αμέσως, θυμήθηκε την από οκταμήνου σε αναμονή σχετική αίτηση-επιθυμία του κ. Παπανικολάου.

Έτσι ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου κ. Θανάση Νέζη, που είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, να έρθει σε επαφή με τον Παπανικολάου με το ερώτημα εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για Περιφερειάρχης Αττικής.

Πράγματι το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουλίου, ο κ. Νέζης εμφανίστηκε στην είσοδο του Δημαρχείου Γλυφάδας, την ίδια ακριβώς ώρα που στο βάθος του ισογείου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κι ενώ ο Δήμαρχος δεχόταν επίκαιρες ερωτήσεις από τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Γιάχο, δέχθηκε τηλεφώνημα στο κινητό του κι αμέσως μετά ζητώντας συγνώμη είπε ότι έπρεπε να μεταβεί στο γραφείο του για 10 λεπτά κι ότι θα επέστρεφε για να συνεχίσει ο Παναγιώτης Γιάχος να του υποβάλλει τις ερωτήσεις του.

Βέβαια τα 10 λεπτά που δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος ότι θα έλλειπε, έγιναν πάνω από μία ώρα, άσε που όταν επέστρεψε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πετούσε στα σύννεφα και «γελούσαν και τα αυτιά του».

Ο Δήμαρχος ήταν κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος, δεδομένου ότι ήταν σε εμφανή υπέρ-διέγερση κι ήταν ολοφάνερο ότι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν το μόνο σώμα του, γιατί το μυαλό του ήταν εμφανέστατα αλλού, ενώ ανεβοκατέβαινε από τα έδρανα με το κινητό τηλέφωνό του κολλημένο συνέχεια στο αυτί του.

Ήταν τέτοια η αναστάτωση του Δημάρχου, που ο Παναγιώτης Γιάχος δεν κρατήθηκε και τον ρώτησε τι του συμβαίνει και γιατί είναι σε τόση ένταση, κι αν «πήραμε φωτιά», με τον Δήμαρχο να αιφνιδιάζεται και να του απαντάει … άλλα αντ’ άλλων.

Όπως έγινε γνωστό μετά από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Παπανικολάου στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού για να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στη θέση του καρατομημένου Πατούλη είχε απαντήσει στον κ. Νέζη αμέσως ΝΑΙ !!!

Αυτό που κανόνισαν με τον κ. Νέζη ήταν να γίνει από κοινού σχετική διαρροή στα Μ.Μ.Ε., ενώ για το επισημότερο του θέματος και για λόγους επικοινωνιακής προβολής, κανονίστηκε την επόμενη μέρα ο κ. Παπανικολάου να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να λάβει επίσημα το χρίσμα από τα χείλη του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη και να βγάλουν στο προαύλιο του Μαξίμου τις σχετικές φωτογραφίες, προκειμένου ο κ. Παπανικολάου να αρχίσει άμεσα την προεκλογική του καμπάνια.

Όπως ήταν φυσικό μετά την διαρροή στα Μ.Μ.Ε., τα νέα μαθεύτηκαν σε όλη την Γλυφάδα και άρχισαν οι κλαυθμοί και οι οδυρμοί από τους πολυποίκιλους παρατρεχάμενους «υπηκόους» και «σφουγγοκωλάριους» του κ. Παπανικολάου, που ψωμίζονται από το Δήμο Γλυφάδας και θα έχαναν τον δικό τους άνθρωπο, αλλά  που προπαντός θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Την ίδια ώρα πήραν φωτιά στα παντζάκια τους και οι φιλόδοξοι δελφίνοι και ανθυπο-δελφίνοι, που άρχισαν να προετοιμάζονται για το αλληλοφάγωμα για το ποιος ή ποια θα διαδεχόταν τον κ. Παπανικολάου στο δημαρχιακό θώκο για τους υπόλοιπους μήνες, αλλά κυρίως για το χρίσμα της υποφηφιότητας.

Κι ενώ το Σάββατο το πρωί ο κ. Παπανικολάου ήταν  καθοδόν προς το Μέγαρο Μαξίμου, στο γραφείο του Πρωθυπουργού είχε ήδη φθάσει ηλεκτρονικά μια σοβαρότατη καταγγελία για τον Δήμαρχο, από φερέγγυο πρόσωπο της Γλυφάδας, απόλυτα έμπιστο του Πρωθυπουργού με το οποίο γνωρίζονται από όταν ο κ. Μητσοτάκης,  είχε θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα για βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

Η καταγγελία αυτή αναφερόταν σε διάφορες ατασθαλίες κι ανοικτές δικογραφίες του Δήμου Γλυφάδας, γεγονός που είναι παντελώς άγνωστο στον πολύ κόσμο.

Τα ερωτήματα για την απόκτηση του «Λευκού Οίκου» της Γλυφάδας.

Η ίδια καταγγελία είχε και πολλά κρίσιμα ερωτήματα και υπονοούμενα, για το πώς ήρθε πρόσφατα στην κατοχή του κ. Παπανικολάου, μια υπέρ-πολυτελής λευκή μεζονέτα, μέσω μιας of shore Κυπριακής Εταιρείας της οποίας ο πραγματικός ιδιοκτήτης της είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας, που είναι και κουμπάρος του Δημάρχου.

Σε αυτή δε τη πολυτελή λευκή μεζονέτα διαμένει ο Δήμαρχος από το 2018, αφότου παντρεύτηκε με την κόρη του μέχρι πρόσφατα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκου, στον οποίο γάμο κουμπάρος ήταν ο τέως πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Στην ίδια καταγγελία επισημαίνονταν και το γεγονός ότι, ο κ. Παπανικολάου παραβιάζει συστηματικά τον νόμο 3852/2010, άρθρο 61 παρ.4 και δεν αναρτά στην Ιστοσελίδα του Δήμου το «ΠΟΘΕΝ ΣΕΧΕΣ ΤΟΥ», παρά τις αλλεπάλληλες κι επί 9 έτη δεσμεύσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, από το 2014 που πρώτο-εκλέχθηκε Δήμαρχος Γλυφάδας.

Η καταγγελία αυτή σήμανε συναγερμό στο πρωθυπουργικό γραφείο, και αμέσως διαπιστώθηκε το βάσιμο των όσων αναφέρονταν στην καταγγελία.

Κι ενώ ο κ. Παπανικολάου έφθασε στο μέγαρο Μαξίμου χαμογελαστός, όταν βγήκε ήταν με “κατεβασμένα  μούτρα”.

Κοινώς έφαγε “πόρτα”!!!

Μέχρι να επιστρέψει κ. Παπανικολάου στην Γλυφάδα άρχισαν οι διαρροές περί των 3 όρων που έθεσε στον Πρωθυπουργό, ενώ και το Μαξίμου μέσω διαρροών στα Μ.Μ.Ε., εμμέσως πλην σαφώς, διοχέτευσε ότι αναζητείται άλλος υποψήφιος Περιφερειάρχης, όπως ο Χαρδαλιάς, ο οποίος και τελικά επιλέχθηκε σαν σίγουρη λύση, χωρίς «βαρίδια» και παρατράγουδα.

Τις επόμενες ώρες ο κ. Παπανικολάου με βαριά καρδιά ανακοίνωσε ότι ξανά-θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Γλυφάδας, γιατί «αγαπάει πολύ τη Γλυφάδα» κι άλλα γλυκανάλατα για τους εθελοντές σανοφάγους…

Παράλληλα οι διάφοροι σφουγγοκωλάριοι, για να του γλυκάνουν τον ανείπωτο πόνο, αλλά και για να σώσουν τα προσχήματα,  βομβάρδισαν ενορχηστρωμένοι το διαδίκτυο με δακρύβρεκτες αναρτήσεις τους, μοιραζόμενοι την ανείπωτη χαρά τους που δεν έχασαν τον «Μεσσία τους».

Αυτά λοιπόν μας μετέφερε ο φίλος επώνυμος Γλυφαδιώτης Νεοδημοκράτης, για τον έστω και για λίγες ώρες υποτιθέμενα «χρισμένο» από τη Ν.Δ. κ. Γεώργιο Παπανικολάου, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: 

“Πρώτη βοήθεια του Θεού δεύτερη του γειτόνου”, κι αβέρτα οι απ’ ευθείας αναθέσεις, από το Δήμο, στη Κατερίνα Στανίση!!!

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Όλοι απόψε Σάββατο 30 Σεπτ. στο “Ηπειρώτικο αντάμωμα” στην Πλατεία Μακεδονίας

Post Views: 2.334 Κοινοποιήστε

Ο Δημήτρης Αλεβίζος στηρίζει έμπρακτα τον Στάθη Γεωργούλα

Post Views: 4.464 Κοινοποιήστε