Οι «μαγκιές» της κ. Καυκά και η περίεργη ανεκτικότητα του Δημάρχου…

Την ώρα που η Γλυφάδα «βρωμάει», η αρμόδια Αντιδήμαρχος, σουλατσάρει με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με το παρεάκι της, εκτός των ορίων της Γλυφάδας.

Το παρακάτω μήνυμα καθώς και τις φωτογραφίες μας της έστειλε, αγανακτισμένος δημότης της Γλυφάδας, μαζί με άλλες που αποδεικνύουν την καταγγελία του.

Διαβάστε το μήνυμα:

«Η Αντιδήμαρχος κ. Καυκά με παρέα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, έξω από του Σκλαβενίτη στην Αργυρούπολη, Σάββατο 22/7 ώρα 14:15 με αναμμένη τη μηχανή κι ανοιχτό το ac, περιμένουν να κάνουν τα ψώνια τους για να συνεχίσουν την βόλτα τους. Προφανώς την κ. Καυκά δεν την νοιάζουν τα καύσιμα, αφού τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες. Αλήθεια είναι νόμιμο να κυκλοφορεί το όχημα ημέρα αργία και μάλιστα εκτός των ορίων του Δήμου Γλυφάδας;»

Δείτε και τις φωτογραφίες

Αναφορικά με τα όσα γράφει ο δημότης συμφωνούμε σε όλα.

Επισημαίνουμε πάντως ότι για άγνωστους λόγους που γνωρίζει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Παπανικολάου, αυτός έχει τοποθετήσει σε μια προνομιακή θέση, την αγνώστων προσόντων κ. Καυκά.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο Δήμαρχος ανέχεται να βρωμάει η Γλυφάδα, σαν συνέπεια της ανικανότητά της να ανταποκριθεί, καθώς κι από τα καπρίτσια της και τις κόντρες της με τους εργαζόμενους.

 Όσο για τις κατά καιρούς κουτσουκέλες της κ. Καυκά, θυμίζουμε ότι προ ετών σε προχωρημένη βραδινή ώρα, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με υπηρεσιακό όχημα, το δε αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς και… και… και…

Αναφορικά με το καταγγελλόμενο σουλάτσο της κ. Καυκά, εκτός του Δήμου και για προσωπικές ασχολίες της, θα περιμένουμε να δούμε τις αυτονόητες ενέργειες του κ. Δημάρχου,  αν κι αυτός ως συνήθως… περί άλλων τυρβάζει!

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Κάτι σάπιο υπάρχει στο “Βασίλειο της Δανιμαρκίας”…

Post Views: 5.551 Κοινοποιήστε

“Πρώτη βοήθεια του Θεού δεύτερη του γειτόνου”, κι αβέρτα οι απ’ ευθείας αναθέσεις, από το Δήμο, στη Κατερίνα Στανίση!!!

Post Views: 14.615 Κοινοποιήστε