Τα top:


Επειγόντως ένα «PARKING καλαμιών», για τους καλάμο-καβαλάρηδες Δημοτικούς Συμβούλους του Δημάρχου!

Ότι το “καλάμι” είναι το πιο ατίθασο άλογο, το γνωρίζαμε.

Αυτό όμως που συμβαίνει στο Δήμο Γλυφάδας μετά τις τελευταίες εκλογές ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, αφού αρκετοί παλιοί αλλά και νέο-εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν καβαλήσει το καλάμι τους και αυτό-διορίζονται Αντιδήμαρχοι, δίνοντας μάλιστα και πολυποίκιλες υποσχέσεις για… «δουλειές και μπίζνες», είτε στην παραλία, είτε στο βουνό και… και… και…

Μεταξύ σοβαρού και αστείου μάθαμε ότι o Δήμαρχος που είναι μπαϊλντισμένος από την έπαρση ορισμένων Δημοτικών Συμβούλων, σκέπτεται να κατασκευάσει μπροστά από το Δημαρχείο, ένα ειδικό parking καλαμιών, προκειμένου να παρκάρουν τα καλάμια τους οι καλάμο-καβαλάρηδες. 

Πέρα όμως από το καλαμπούρι της υπόθεσης, γεγονός είναι ότι σε επίπεδο ύφους και ήθους, κάποιες συμπεριφέρονται ως σύγχρονες «Μαρίες Αντουανέτες» και κάποιοι ως σύγχρονοι «Λουδοβίκοι»!

Κι επειδή ως γνωστόν η αλαζονεία δεν είναι απλά μια κακή σύμβουλος, αλλά και είναι κι απόλυτα καταστροφική!

Κι επειδή κάποιες και κάποιοι απ’ αυτούς τους καλάμο-καβαλάρηδες, τα επόμενα πέντε χρόνια θα διαχειριστούν κρίσιμα θέματα που αφορούν την εξέλιξη της Πόλης μας τόσο με σημαντικότατα έργα, όσο και με την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των Γλυφαδιωτών!

Το μεγάλο στοίχημα του Δημάρχου, είναι να «εξαερώσει» τα μυαλά των καλάμο-καβαλάρηδων το συντομότερο, γιατί είναι ολοφάνερο ότι πήραν πολύ, μα πάρα πολύ αέρα…

Ο κ. Παπανικολάου έχει μια σπάνια ευκαιρία να ξεπεράσει τους παραταξιακούς συσχετισμούς και αγνοώντας τους αυλοκόλακες και την «επετηρίδα», να επιλέξει τους πιο ικανούς και κατάλληλους ανθρώπους για το κάθε πόστο.

Βέβαια η πλάκα είναι πως οι μέτριοι και οι μειωμένων ικανοτήτων, αλλά άριστοι ψήφο-συλλέκτες, είναι οι πρώτοι που εμφανίζουν υπέρμετρη κι αχαλίνωτη αλαζονεία, με το ακαταμάχητο επιχείρημα, ότι τους εξέλεξε ο λαός με υψηλό αριθμό ψήφων, όπως λένε και κορδώνονται!!!

Αυτούς τους καλάμο-καβαλάρηδες είναι που θα πρέπει ο Δήμαρχος, να τους επιβάλει «να παρκάρουν το καλάμι τους» και να τους νουθετήσει, γιατί αλλιώς εκτός από την θυμηδία που ήδη προκαλούν, αργά ή γρήγορα θα τα κάνουν και μπάχαλο.

Αυτή είναι η δουλειά του Δημάρχου και σε αυτόν τελικά αντανακλούν όλες οι συμπεριφορές, όλες οι αστοχίες κι όλες οι λανθασμένες κινήσεις.

Η διαχείριση μιας τόσο μεγάλης σε κλίμακα νίκης είναι σαφώς δυσκολότερη από τη διαχείριση μιας ήττας.

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Το ρεσάλτο στο Δήμο Γλυφάδας, του κουμπάρου και γαλάζιου Golden Boy!

Post Views: 22.733 Κοινοποιήστε

Αργόμισθος στο Δήμο Γλυφάδας επί 9 χρόνια, ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος

Post Views: 52.677 Κοινοποιήστε