Τα top:


Όλη η Γλυφάδα «κλαίει» μετά από τον “αποχωρισμό” του Παπαχλιμίντζου από το δημοτικό ταμείο!

Δήμαρχε Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, όταν στις 29 Σεπτεμβρίου έβγαλα «στη φόρα», την επί 9 συνεχή χρόνια αργομισθία στο Δήμο, του δημοσιογράφου Κώστα Παπαχλιμίντζου, του παλιού σου φίλου ντε… από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, κάνατε κι οι δύο τον «ψόφιο κοριό»!

Δεν βγάλατε ούτε ένα κιχ για να διαψεύσετε ή έστω να δώσετε κάποιες εξηγήσεις.

Λες και τα 200.000 ευρώ, για τις αργομισθίες, τις υπερωρίες, τα επιδόματα και τα ασφαλιστικά του φίλου σου που πληρωνόντουσαν από το ταμείο του Δήμου, αφορούσαν μια ιδιωτική σας συναλλαγή κι όχι τα χρήματα των δημοτών της Γλυφάδας!!!

Μήπως να σου θυμίσω Δήμαρχε και το αλαζονικό υφάκι σου, όταν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε σχετική ερώτησή μου, η απάντησή σου ήταν ότι ο κ. Παπαχλιμίντζος ερχόταν δήθεν στο Δημαρχείο και δούλευε στα άγρια μεσάνυκτα τις υπερωρίες που του έδινες, όχι βέβαια από τη τσέπη σου.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, μετά από το δημοσίευμά μου στις ΔΗΜΟ…λογίες,  «σφίξανε τα γάλατα» κι έτσι μάλλον με βαριά καρδιά πήρατε την απόφαση, να σταματήσει πλέον ο κ. Παπαχλιμίντζος να «βυζαίνει» τα χρήματα των δημοτών της Γλυφάδας, με τις δικές σου πλάτες βεβαίως βεβαίως κ. Παπανικολάου!

Κι αυτό, δηλαδή το ότι σταματάει πλέον να παίρνει χρήματα από το Δήμο Γλυφάδας ο κ. Παπαχλιμίντζος, δεν το λέω εγώ, αλλά εσύ Δήμαρχε με την αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 30-11-2023 απόφασή σου με ΑΔΑ: ΡΡΧ891-ΗΒΙ, με την οποία κάνεις αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παπαχλιμίντζου.

Και τώρα Δήμαρχε τι θα κάνουμε χωρίς τον Παπαχλιμίντζο;

Πως θα ζήσουμε και πως θα πορευτεί ο Δήμος Γλυφάδας χωρίς τις πολύτιμες συμβουλές και υπηρεσίες του κ. Παπαχλιμίντζου και κυρίως την καθημερινή του παρουσία στο Δήμο και τις νυκτερινές του υπερωρίες;;;

Πάει Δήμαρχε… χαθήκαμε!

Θα βουλιάξει ο Δήμος!!!

Σαν δε ντρεπόμαστε λιγάκι λέω;

Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή!!!

Και καλά η ντροπή, αυτή έχει χαθεί εδώ και καιρό κι όχι μόνο από τη Γλυφάδα!

Όμως με τα πάνω από 200.000 ευρώ που μας στοίχισε ο φίλος σου ο γαλάζιος Golden Boy, τι έχεις να μας πεις;

Ποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες προσέφερε στο Δήμο Γλυφάδας ο κ. Παπαχλιμίντζος που να δικαιολογείται αυτό το τεράστιο ποσό που στοίχισε στους δημότες;

Κι επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως, παραθέτω παρακάτω ολόκληρο το δημοσίευμά μας της  29ης Σεπτεμβρίου:

Αργόμισθος στο Δήμο Γλυφάδας επί 9 χρόνια, ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος

Ο Παναγιώτης Γιάχος κι οι «ΔΗΜΟ…λογίες» φέρνουν στο φως μια ακόμη «περήφανη πράξη», του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

Ο κ. Παπανικολάου ο οποίος σε κάθε ευκαιρία κι έχοντας το ανάλογο ύφος, διατρανώνει με στεντόρεια φωνή, ότι σε θέματα νομιμότητας και χρηστής διαχείρισης του δημοτικού χρήματος, λέει και ξαναλέει: «δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου».

Κι όμως όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο «αδέκαστος» κ. Παπανικολάου πληρώνει επί 9 χρόνια ανελλιπώς κι όχι βέβαια από την τσέπη του, αλλά με χρήματα των Γλυφαδιωτών, τον «παλιόφιλο» από την εποχή που ήταν φοιτητές στη ΝΟΜΙΚΗ και «ίδρωναν μαζί τις φανέλες» της ΟΝΝΕΔ, δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, ως εργαζόμενο μετακλητό υπάλληλο στο Δήμο!!!

Σχετική αναφορά για τη μακρά φιλία των δύο ανδρών, έχει κάνει κι ο δημοσιογράφος Θανασης Ανδρουτσόπουλος, σε σχετικό του άρθρο που δημοσιεύτηκε στο έγκυρο ieidiseis.gr στις 6-2-2019.  «Ο Κ. Παπαχλιμίντζος ήταν ενταγμένος στη ΔΑΠ, όταν σπούδαζε στη Νομική, και είναι στενός φίλος του καραμανλικού δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.»

 

 

Ναι συμπολίτες μου, άκουσον άκουσον!!!

Μιλάμε για τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, ναι συμπολίτες μου ναι, μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο, τον κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, που ως γνωστόν εργάζεται σε διάφορες εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση.

Ε… λοιπόν ο κ. Παπανικολάου από τον επόμενο μήνα που πρώτο-εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, ήτοι τον Οκτώβρη του 2014 προσέλαβε τον «παλιόφιλο» στο Δήμο.

 

Τον Σεπτέμβρη του 2019 που ο κ. Παπανικολάου επανεξελέγη Δήμαρχος, η πρώτη του δουλειά ήταν η διατήρηση του κ. Παπαχλιμίντζου ως μισθωτού στο Δήμο!!!

Το ότι ο κ. Παπαχλιμίντζος εργαζόταν και συνεχίζει να εργάζεται σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση, οπότε στο Δήμο Γλυφάδας ουσιαστικά είναι αργόμισθος, αυτό μικρή σημασία έχει, για τον αδάμαντα της νομιμότητας και ηθικής κ. Παπανικολάου.

 

Με τούτα και με κείνα ο κ. Παπανικολάου προφανώς για να κρατήσει ζεστή τη φιλία του με τον παλιόφιλο κι ομοϊδεάτη του κ. Παπαχλιμίντζο, έχει εκταμιεύσει Δημοτικό Χρήμα, πάνω από 200.000 ευρώ.

Μάλιστα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο υπογράφων το παρόν άρθρο Παναγιώτης Γιάχος, κατήγγειλα ως Δημοτικός Σύμβουλος όλη αυτή την αργομισθία και την εξωφρενική καταβολή ακόμη και υπεριωριών και Κυριακάτικων στον κ. Παπαχλιμίντζο (!!!!!),, ο Δήμαρχος κ. Παπανικολάου μου απάντησε χαμογελώντας, ότι: «…έρχεται τις νύχτες στο Δημαρχείο και δουλεύει …»

Τώρα το αν πράγματι ο κ. Παπαχλιμίντζος δουλεύει τις νύχτες στο Δήμο, αλλά και το ποιος μας δουλεύει κανονικά, μεγάλα παιδιά είστε συμπολίτες μου, οπότε βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας…

Άλλωστε στο Δήμο Γλυφάδας «λεφτά υπάρχουν» κι αυτό που έχει σημασία είναι «το χρήμα να ρέει…»

Ο κ. Παπαχλιμίντζος είναι λοιπόν επί εννέα (9) χρόνια είναι μισθωτός μετακλητός υπάλληλος του Δήμου Γλυφάδας, γι’ αυτό και εισπράττει ανελλιπώς το παχυλό μηνιάτικό του.

 

Τα οικογενειακά επιδόματα του κ. Παπαχλιμίντζου

 

Οι υπερωρίες του και τα Κυριακάτικά του κ. Παπαχλιμίντζου

Εννοείται βέβαια ότι ο Δήμος πληρώνει στο Ταμείο Ασφάλισης Δημοσιογράφων και τις πανάκριβες ασφαλιστικές εισφορές, για τον… σκληρά εργαζόμενο στο Δήμο κ. Παπαχλιμίντζο.

Η αργομισθία του κ. Παπαχλιμίντζου από τον Δήμο Γλυφάδας, είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο κ. Παπανικολάου, δεν τα ξεχνάει τα φιλαράκια του, αλλά ίσα ίσα τα φροντίζει, όχι βέβαια βάζοντας το χέρι στην δική του τσέπη, αλλά στο Δημοτικό Ταμείο και στα χρήματα των Γλυφαδιωτών.

Παναγιώτης Γιάχος

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

 

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Αργά ή γρήγορα θα βγούν στη φόρα τα «πάρτυ» στους Δήμους, με τις απ’ ευθείας «χειρουργικές» Προμήθειες.

Post Views: 3.176 Κοινοποιήστε

Με πρωτοφανή καθυστέρηση ορίστηκαν από το Δήμαρχο κ. Γ. Παπανικολάου οι 9 Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας.

Post Views: 1.669 Κοινοποιήστε