Τα top:


Όλα του… Δήμου δύσκολα και η Καυκά νυστάζει!!!

Όσοι είχαν την έμπνευση να παρακολουθήσουν έστω και μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας, ειδικά κατά τα δυόμισι χρόνια της πανδημίας, όπου όλες οι συνεδριάσεις γίνονται με τηλεδιάσκεψη

και μεταδίδονται ζωντανά (Live) από το κανάλι του Δήμου στο YouTube, θα έχουν αποκομίσει «συγκλονιστικές εμπειρίες» από τον ανύπαρκτο προβληματισμό, καθώς και την ομαδική βουβαμάρα όλων σχεδόν των Δημοτικών Συμβούλων της δημαρχιακής παράταξης, κατά την συζήτηση των εκάστοτε θεμάτων.

Βέβαια με την αποψίλωση που έχει γίνει στις αρμοδιότητες των Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έχουν μείνει και πολλά θέματα για συζήτηση, αφού για τα ποιο σημαντικά θέματα του Δήμου, το κυρίαρχο όργανο που αποφασίζει είναι η Οικονομική Επιτροπή.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν που και που και στη χάση και στη φέξη, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό που κυριαρχεί στους Δημοτικούς Συμβούλους της δημαρχιακής παράταξης κι όσοι από αυτούς συμμετέχουν – γιατί υπάρχουν και οι συστηματικοί «κοπαναντζήδες» – είναι η βαριεστιμάρα και η «μουγκαμάρα».

Μετά από τους διαλόγους που διεξάγονται στην αρχή των συνεδριάσεων, μεταξύ του Δημάρχου και των Αρχηγών των παρατάξεων, όταν κι αυτοί είναι παρόντες γιατί κάποιοι δεν είναι και πολύ τακτικοί στην παρουσία τους, αυτό που συνήθως ακολουθεί είναι ένα απολαυστικό «λεκτικό πίγκ πόγκ», ανάμεσα στο Δήμαρχο και τον Παναγιώτη Γιάχο, ο οποίος εκτός από την αναμφισβήτητη εμπειρία του, είναι πάντα «διαβασμένος» σε όλα τα θέματα και τα έχει ψάξει σε βάθος, οπότε όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρευρίσκονται και παρακολουθούν, όλο και κάτι έχουν να μάθουν.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που προφανώς το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι το πότε θα τους ανατεθεί κάποιο αμειβόμενο πόστο, γι’ αυτό και δεν δίνουν σημασία στα θέματα που συζητούνται κι ανυπομονούν να πάνε για ύπνο, εξού και η βουβαμάρα τους και τα χασμουρητά τους.

Αδιάψευστος μάρτυρας των παραπάνω είναι τα ΒΙΝΤΕΟ των συνεδριάσεων που είναι αναρτημένα στο κανάλι του Δήμου στο YouTube.

Ξεχωριστή περίπτωση είναι η Δημοτική Σύμβουλος και κατά καιρούς Αντιδήμαρχος κ. Άννα Καυκά, η οποία όταν ανοίξει το στόμα της δεν το κάνει ζητώντας το λόγο από τον Πρόεδρο, αλλά με την διαπεραστική τσιριχτή φωνή της, πετάγεται την ώρα που μιλάει κάποιος άλλος, έχοντας συνήθως μια ειδική προτίμηση να πετάγεται και να λέει την παρόλα της, όταν μιλάει ο Παναγιώτης Γιάχος.

Προφανώς η κ. Καυκά έχοντας τις δικές της επιδιώξεις και ανησυχίες, αλλά κι αυτές τις “δυνατότητες” για την εκφορά εποικοδομητικού και τεκμηριωμένου λόγου, έχει επιλέξει να συμμετέχει και να ξεδιπλώνει τα ταλέντα της, κατά την συζήτηση των σημαντικών θεμάτων του Δήμου, με αυτό τον «πρωτότυπο» τρόπο.

Εκεί όμως που το… τερμάτισε τελείως, ήταν όταν σε μια συνεδρίαση κι ενώ εξελισσόταν ένας σημαντικός διάλογος μεταξύ του Δημάρχου και του Παναγιώτη Γιάχου, αυτή κατά την συνήθη τακτική της πετάχτηκε και πάλι την ώρα που μίλαγε ο Π. Γιάχος, και τι νομίζετε ότι είπε η αθεόφοβη κ. Καυκά: «θέλουμε να κοιμηθούμε», οπότε η απάντηση που πήρε από το Π. Γιάχο ήταν πληρωμένη: «Καλά εσύ… κοιμάσαι συνέχεια, δεν έχεις πρόβλημα…»

Δείτε παρακάτω στο ΒΙΝΤΕΟ τον… απολαυστικό διάλογο μεταξύ Γιάχου και Καυκά.

Σε κάθε περίπτωση οι ψηφοφόροι της κ. Καυκά μπορούν να είναι υπερήφανοι ότι “ψώνησαν από σβέρκο” κι ότι τους εκπροσωπεί επάξια στο Δήμο!!!

Όχι μόνο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με τις άγαρμπες διακοπές, αλλά κυρίως στον ύπνο της, όπως άλλωστε ομολόγησε και η ίδια … με τη νύστα της.

Καλή νύχτα κ. Καυκά κι όνειρα γλυκά…»

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Η αποχή από τις εκλογές κι από το σεξ, που μας οδηγεί;

Post Views: 2.065 Κοινοποιήστε

Οι αρλούμπες και οι μπούρδες καλά κρατούν…

Post Views: 4.607 Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση