Τα top:


Οι ευθύνες του Δημάρχου για τις αυξημένες χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ στους Γλυφαδιώτες, μετά τις αποκαλύψεις του Μάριου Κασσέρη

Τεράστιο θέμα ηθικής τάξης και σεβασμού του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον Δήμαρχο κ. Παπανικολάου έχει προκύψει μετά από τα «αποκαλυπτήρια»» και το ξεμπρόστιασμα που του έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάριος Κασσέρης, ότι ενώ είχε το έγγραφο του Υπ.Εσ. για την παροχή γνώμης από το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με τις «αντικειμενικές αξίες» των ακινήτων στη Γλυφάδα, ο Δήμαρχος δεν έπραξε το αυτονόητο καθήκον του, αλλά το απέκρυψε και δεν το εισήγαγε ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά την νόμιμη υποχρέωσή του.

Ο Δήμαρχος οφείλει να απαντήσει γιατί ενώ είχε το έγγραφο του Υπ.Εσ. από το 2020, το έκρυψε και δεν το έθεσε ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτή όμως η «κουτσουκέλα» του κ. Παπανικολάου, είχε ως αποτέλεσμα το Υπουργείο να προχωρήσει στον καθορισμό των «ανικειμενικών αξιών» των ακινήτων τη Γλυφάδας, χωρίς να έχει εκφραστεί η γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κι αυτό έγινε γιατί ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ, ΕΤΣΙ ΕΚΡΙΝΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο Δήμαρχος, απαξιώνοντας όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο της αντιπολίτευσης, όσο και της ίδιας της παράταξής του.

Βρέθηκε λοιπόν κι ένας που έσπασε τη «σιωπή των αμνών» κι «έβγαλε στη σέντρα» τον κ. Παπανικολάου, ο οποίος πρέπει να απολογηθεί όχι μόνο στους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά κυρίως στους πολίτες, γιατί σε αυτούς πήγαν οι «λυπητερές» με τον υπεραυξημένο ΕΝΦΙΑ.

Ήταν θλιβερή η εικόνα του στη συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου ο συνήθως λαλίστατος Δήμαρχος, αντί να απολογηθεί για την πρωτοφανή ενέργειά του, επέλεξε να επιτεθεί στον γενναίο κ. Κασσέρη, λεγοντάς του να μην του κουνάει το δάκτυλο.

Για την βαρύτατη όμως καταγγελία που του απεύθυνε ο κ. Κασσέρης, ο Δήμαρχος «έκανε τον Κινέζο».

Απαράδεκτο ήταν και «το τράβηγμα στο αυτί», που έκανε ο κ. «ναι σε όλα» Γ. Αγγελόπουλος, που απευθυνόμενος στον κ. Κασσέρη του είπε, ότι έπρεπε να θέσει το θέμα εντός της παράταξής τους, δηλαδή εν ολίγοις να «το κουκουλώσει».

Στην ίδια συνεδρίαση ο Δήμαρχος «στριμωγμένος στα σκοινιά», δεσμεύτηκε διαδοχικά πέντε (5) φορές ότι τις επόμενες μέρες θα έφερνε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως μοναδικό θέμα τις «αντικειμενικές αξίες» για αναλυτική συζήτηση.

Ε, ούτε κι αυτή την πεντάκις δέσμευσή του την τήρησε ο συνεπής στην ασυνέπεια Δήμαρχος, κι έτσι αντί να συγκαλέσει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως είχε ο ίδιος δεσμευθτεί , ζήτησε από τους Δημοτικούς Συμβούλους να εγκρίνουν με ιμέϊλ τις δικές του «προκάτ» προτάσεις για τις «αντικειμενικές αξίες».

Η υπεραύξηση λοιπών των χρεώσεων του ΕΝΦΙΑ στους Γλυφαδιώτες έχει ονοματεπώνυμο, κι αυτό είναι Γεώργιος Παπανικολάου, κάτι που δεν κρύβεται, όσες πατέντες παραπληροφόρησης κι αν σκαρφιστεί ο Δήμαρχος Γλυφάδας.

Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημαρχιακής Παράταξης κ. Μάριος Κασσέρης…

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Οι «μαγκιές» της κ. Καυκά και η περίεργη ανεκτικότητα του Δημάρχου…

Post Views: 5.080 Κοινοποιήστε

Να γιατί “βρωμάει” η Γλυφάδα… Σοβαρές καταγγελίες του Προέδρου των Εργαζομένων του Δήμου, για τα «τερτίπια» της Αντιδημάρχου Καθαριότητας

Post Views: 5.187 Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση