Τα top:


Ο Μ. Κασσέρης “απασφάλισε” και τα έχωσε στο Δήμαρχο, για το “χαράτσι” με τις νέες «Αντικειμενικές Αξίες» στη Γλυφάδα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάριος Κασσέρης έχει και άποψη και λόγο, γι’ αυτό και ξεχωρίζει από τους άβουλους, άοσμους και συνήθως «μουγκούς» Δημοτικούς Συμβούλους της Δημαρχιακής Παράταξης.

Αδιάψευστος μάρτυράς μας τα ΒΙΝΤΕΟ των συνεδριάσεων που είναι στο δημοτικό κανάλι στο YouTube.

«Ο “δασκαλάκος” είναι λεβεντιά»

Το ότι εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο κ. Μάριος Κασσέρης είχε αποστασιοποιηθεί από τα δημοτικά δρώμενα κι έκανε μια ιδιότυπη απεργία σιωπής και απουσιών, φανέρωνε την υποβόσκουσα δυσαρέσκειά του και προφανώς την αποδοκιμασία του στο μοντέλο διοίκησης του Δήμου, που έχει επιβάλει το «εξωθεσμικό διευθυντήριο» του 4ου ορόφου του Δημαρχείου, με την πλήρη κάλυψη του Δημάρχου.

Πρέπει να πούμε ότι ο κ. Μάριος Κασσέρης είχε ρίξει κατά καιρούς κάποιες τροχιοδεικτικές βολές, κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού και κάποιων θεμάτων, όμως «δεν τράβαγε το σκοινί» παραπέρα, αλλά σαν ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος, επέλεγε να αποχωρεί από τις συνεδριάσεις, προφανώς για να μην συμμετέχει στις ψηφοφορίες σε κάποια «ευαίσθητα» θέματα.

Το «απόστημα έσπασε»

Τα όσα όμως ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 27-12-2023, κατά την συζήτηση του θέματος για τις «Αντικειμενικές Αξίες των Ακινήτων στη Γλυφάδα», δείχνουν μια άλλη πλευρά του αλλά τις ικανότητές του, καθώς και την εργατικότητα του κ. Κασσέρη.

Έβγαλε το δήμαρχο «στη σέντρα»

Πρωτίστως όμως έδειξαν την υπερηφάνειά του, αλλά και την γενναιότητα που τον διακρίνει, αφού με ιδιαίτερη τόλμη, αποκάλυψε ότι ο Δήμαρχος είχε στα χέρια του από το 2020 το έγγραφο του Υπουργείου για τις Αντικειμενικές Αξίες των Ακινήτων στη Γλυφάδα και το «έκλωθε», όπως είχε στα χέρια του και νεότερο έγγραφο από το περασμένο καλοκαίρι και το «έκλωθε» κι αυτό.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος ουσιαστικά ταρακουνήθηκε, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από τον κ. Κασσέρη, κι έτσι έφερε «άρον άρον» και μέσα στις γιορτές μια πρόταση ψηφίσματος για το χαράτσι που επιβάλλει το κόμμα του, στους Γλυφαδιώτες, με τις νέες Αντικειμενικές Αξίες των Ακινήτων.

Αντί για επιβράβευση «τσαμπουκάς και νουθεσίες»

Ο Δήμαρχος και οι πειθήνιοι σε αυτόν Αντιδήμαρχοι, αντί να επιβραβεύσουν τον κ. Κασσέρη για την μεθοδική δουλειά του και τις προσπάθειές του κι αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους που «έκλωθαν» το θέμα στα συρτάρια τους, προσπάθησαν να του τη βγούν κι από πάνω, και όχι μόνο αυτό αλλά τον εγκάλεσαν με ανούσιες κορώνες, με αποκορύφωμα τον ίδιο τον Δήμαρχο που είπε: «…δεν δέχομαι και δεν ανέχομαι να μας κουνάει το δάκτυλο ο κ. Κασσέρης».

Τότε ο κ. Κασσέρης με την ευγένεια και την ευπρέπεια που τον διακρίνει απευθυνόμενος στον δήμαρχο είπε: «Παρακαλώ τον Δήμαρχο να ανακαλέσει ότι κουνάω το δάκτυλο, δεν είναι στον πολιτισμό μου…».

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Δήμαρχος θα έκανε την στοιχειώδη ενέργεια να ανακαλέσει, αυτός δέσμιος του εγωισμού του και με υπεροπτικό ύφος, απάντησε στον εμβρόντητο κ. Κασσέρη: «…μετά από αυτά που είπες, δεν ανακαλώ τίποτα»

Αυτή η απάντηση του Δημάρχου προς τον αξιοπρεπή κ. Κασσέρη, μας θύμισε την λαϊκή ρήση: «και κερατάς και δαρμένος» που στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζουμε ότι ταιριάζει γάντι, στην αντιμετώπιση που είχε ο συμπαθής Μάριος από τον Δήμαρχό του.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Οι «μαγκιές» της κ. Καυκά και η περίεργη ανεκτικότητα του Δημάρχου…

Post Views: 5.080 Κοινοποιήστε

Να γιατί “βρωμάει” η Γλυφάδα… Σοβαρές καταγγελίες του Προέδρου των Εργαζομένων του Δήμου, για τα «τερτίπια» της Αντιδημάρχου Καθαριότητας

Post Views: 5.187 Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση