Τα top:


Ο Δημήτρης Αλεβίζος στηρίζει έμπρακτα τον Στάθη Γεωργούλα

Αναμφίβολα μια ξεχωριστή προσωπικότητα που κινείται τα τελευταία χρόνια στον δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο της Γλυφάδας, είναι ο λογιστής και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, καθώς και πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Αλεβίζος.

Ο Δημήτρης Αλεβίζος με το ήθος του και τον αγαπησιάρικο χαρακτήρα του, έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση πολύ ευρύτερα από τον πολιτικό χώρο που κινείται.

Είναι κοινό μυστικό ότι πάρα πολλοί  περίμεναν ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο Δημήτρης Αλεβίζος θα ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος των Προοδευτικών και Δημοκρατικών δυνάμεων της Γλυφάδας.

Ο ίδιος για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε να μην θέσει καμιά υποψηφιότητα, αφού άλλωστε είναι πολύ νέος κι έχει όλο τον καιρό μπροστά του.

Βέβαια το γεγονός ότι δεν είναι υποψήφιος, δεν σημαίνει ότι είναι και αδρανής θεατής στα προεκλογικά δρώμενα.

Κάθε άλλο, αφού στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας ενώνει», στον οποίο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο επιστήθιος φίλος του Στάθης Γεωργούλας.

Έμπρακτη απόδειξη ήταν και η παρουσία του Δημήτρη Αλεβίζου με πολυπληθή παρέα φίλων του, στα πρόσφατα εγκαίνια του συνδυασμού, απ’ όπου και η παρακάτω φωτογραφία.

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Όλοι απόψε Σάββατο 30 Σεπτ. στο “Ηπειρώτικο αντάμωμα” στην Πλατεία Μακεδονίας

Post Views: 2.334 Κοινοποιήστε

Πάντα παρούσα η χαλκέντερη αγωνίστρια Γιούλα Πουλοπούλου

Post Views: 3.322 Κοινοποιήστε