Τα top:


Η «Οδύσσεια» μιας Γλυφαδιώτισας που παραπάτησε σε κακοφτιαγμένο πεζοδρόμιο κι έσπασαν τα πόδια της.

Την ίδια στιγμή που από το Δημοτικό Ταμείο, εκταμιεύονται εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων επιλεκτικά και σε κεντρικούς δρόμους, προφανώς για λόγους μόστρας, τα πεζοδρόμια

στις γειτονιές, όποια είναι φτιαγμένα, είναι σε άθλια κατάσταση και κατασκευασμένα άναρχα, χωρίς προδιαγραφές και χωρίς την τήρηση του κανονισμού που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτή η θλιβερή κατάσταση εκτός του ότι είναι αντιαισθητική, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους και είναι μια διαρκής παγίδα για την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.

Δυστυχώς αυτό συνέβη και στην άτυχη συμπολίτισσα, η οποία βγήκε στην γειτονιά της να κάνει τον περίπατό της με τον σύζυγό της, στην οδό Νάξου και βρέθηκε στο Νοσοκομείο με σπασμένα και τα δυο πόδια της.

Τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, κατά τη συζήτηση του θέματος για ορισμό από το Δήμο δικηγόρου, για να πάει στο Δικαστήριο να αντικρούσει την Αγωγή της άτυχης συμπολίτισσας, καταδεικνύουν το πώς αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή, τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Όπως είδατε, η άτυχη συμπολίτισσα, εκτός από τις βλάβες που έπαθε στα πόδια της και τις επιπτώσεις που έχει πλέον στην καθημερινότητά της και στην ποιότητα της ζωή της, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την αναλγησία και καχυποψία των Δήμαρχο-Αρχόντων, παρότι σύμφωνα με το νόμο, η κατασκευή και συντήρηση των πεζοδρομίων είναι υποχρέωσή του Δήμου, με τους παρόδιους ιδιοκτήτες να χρεώνονται με το ανάλογο κόστος κατασκευής .

Το πιο εξοργιστικό όμως είναι ότι όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, παρότι το ατύχημα έγινε στις 3-5-2021 και η Αγωγή έχει επιδοθεί στο Δήμο Γλυφάδας από τις 3-6-2022, ήτοι πριν από 7 μήνες, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο παραμένει στην ίδια κατάσταση, όπως ήταν όταν συνέβη το ατύχημα, δηλαδή μια διαρκής παγίδα για νέα ατυχήματα.

Κι όλα αυτά ενώ από το Δημοτικό Ταμείο, το χρήμα ρέει άφθονο για την εργολήπτρια εταιρεία.

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Οι «μαγκιές» της κ. Καυκά και η περίεργη ανεκτικότητα του Δημάρχου…

Post Views: 5.080 Κοινοποιήστε

Να γιατί “βρωμάει” η Γλυφάδα… Σοβαρές καταγγελίες του Προέδρου των Εργαζομένων του Δήμου, για τα «τερτίπια» της Αντιδημάρχου Καθαριότητας

Post Views: 5.187 Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση