Τα top:


Εϊ… Δήμαρχε, «ξύπνα» γιατί θα θρηνήσουμε αθώα θύματα!

Δήμαρχε Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, στις 2 Ιουνίου κάναμε την παρακάτω δημοσίευση, την οποία σου την αποστείλαμε και με ιμέϊλ, στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.

Κίνδυνος Ηλεκτροφόρου Ατυχήματος (1ος) στην οδό Σ. Βέμπο – στάση Καραπάνου

Δήμαρχε Παπανικολάου,  καλές οι “μπίζνες” με τις διαφημίσεις, αλλά δείξτε τουλάχιστον και την απαιτούμενη προσοχή για την ασφάλεια των πολιτών!!! Με τις “άρπα κόλα” τσαπατσουλιές στις διαφημιστικές “παγίδες”, ελλοχεύουν θανατηφόροι κίνδυνοι για μικρούς και μεγάλους. Έλεος…Όλα πια στο βωμό της κονόμας… ΥΓ. Η συγκεκριμένη τσαπατσουλιά – στην στάση Καραπάνου της οδού Σ. Βέμπο – δεν είναι η μοναδική. Δυστυχώς υπάρχουν κι άλλες πάρα πολλές, που θα δημοσιεύσουμε άμεσα.

Στις 7 Ιουνίου 2023 κ. Παπανικολάου, για το ίδιο θέμα ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γιάχος, αναφέρθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο και για το ενδεχόμενο πιθανής ρευματοκλοπής, από το δημοτικό ηλεκτρικό δίκτυο!

Κι ενώ από τις στις 2 Ιουνίου έχουν ήδη περάσει 17 ημέρες, «δεν κουνήθηκε φύλλο»!!!

Κυριολεκτικά δεν έκανες απολύτως τίποτα, προκειμένου να διορθωθεί αυτή η άκρως επικίνδυνη τσαπατσουλιά, με αποτέλεσμα λόγω της αδιαφορίας σου να συνεχίζει να υπάρχει εκεί, μια ηλεκτροφόρα θανάσιμη παγίδα, τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους συμπολίτες μας.

Όπως δυστυχώς δεν έκανες τίποτα και για άλλες παρόμοιες ηλεκτροφόρες θανάσιμες παγίδες, που είναι διάσπαρτες σε όλη τη Γλυφάδα, τις οποίες και θα δημοσιεύσουμε άμεσα.

Όπως δεν έκανες τίποτα προκειμένου να ελεγχθεί, εάν συντελείται ρευματοκλοπή από το δημοτικό ηλεκτρικό δίκτυο!

Δυστυχώς Δήμαρχε, για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνεις ότι σου ταιριάζει γάντι, η λαϊκή παροιμία «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…».

Αναρωτιόμαστε όμως εάν η πρόσφατη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη, έβαλε σε κάποιους δημόσιους λειτουργούς μυαλό, για να αντιληφθούν αλλά και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, σταματώντας να “τα έχουν φορτώσει στον κόκκορα” και να είναι μακάριοι κι εφησυχασμένοι, ότι «όλα βαίνουν καλώς».

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να μη θρηνήσουμε αθώα θύματα και στη Γλυφάδα.

Δήμαρχε σε κάθε περίπτωση εάν τα όσα λέμε και καταγγέλλουμε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στην αλήθεια, είμαστε έτοιμοι να δημοσιεύσουμε την οποιαδήποτε έγγραφη κι ενυπόγραφη απάντησή σου.

 

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Γεμάτη σκουπίδια εξακολουθεί να είναι η Γλυφάδα

Post Views: 3.079 Κοινοποιήστε

Προκλητική ανοχή στην ασυδοσία με τις θανάσιμες διαφημιστικές ηλεκτρο-παγίδες στη Γλυφάδα.

Post Views: 7.078 Κοινοποιήστε