Τα top:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Δημοτικής Παράταξης «Η Γλυφάδα μας ενώνει»

«Η Γλυφάδα μας ενώνει» και μας δυναμώνει!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Στάθης Γεωργούλας κέρδισε την αποδοχή του κόσμου. 

Παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας και σε κλίμα αισιοδοξίας και δυναμικής, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της νέας Δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα μας Ενώνει».

«Η Γλυφάδα μας Ενώνει» είναι ένας πλατύς ενωτικός συνδυασμός που δημιούργησαν από κοινού και συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τους, οι τρείς δημοτικές παρατάξεις «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ», «ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» ΚΑΙ «Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ».

Στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας, την περιοχή του Αγίου Τρύφωνα, επί της οδού Ελευθέρου Ανθρώπου 2, το Απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτέμβρη ο κόσμος από νωρίς έφθασε στο χώρο για να γνωρίσει τον υποψήφιο Δήμαρχο και την δημοτική του ομάδα, για να ενημερωθεί για το πρόγραμμα της θητείας 2024-2028.

Σε μια εκδήλωση με συμβολισμό και μηνύματα ο Στάθης Γεωργούλας κατάφερε να μαγνητίσει το κοινό και να περάσει τα πολιτικά μηνύματα της υποψηφιότητας του, τονίζοντας ότι:

“Επιθυμούμε και μπορούμε να έχουμε μια Γλυφάδα ηγέτιδα δύναμη στη νότια και νοτιοανατολική Αττική, μια Γλυφάδα με μητροπολιτική διάσταση αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο, μια Γλυφάδα εξωστρεφή και περήφανη. Επιθυμούμε και μπορούμε να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που θα νοιάζεται για όλους και για όλα, που θα ενεργεί χωρίς προκαταλήψεις και παρωπίδες, που θα διοικεί με γνώμονα τον πολίτη και όχι με συγκεντρωτική εξουσία στο πρόσωπο του Δημάρχου”.

Ξεκαθάρισε ότι τα κίνητρα του για να θέσει υποψηφιότητά για το Δήμο είναι:

1ον. Η αγάπη για τη Γλυφάδα, την οποία θέλει να δει να εξελίσσεται, διατηρώντας όμως τη φυσιογνωμία της και όλα αυτά τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν και τα αγαπάμε.

2ον. Η επιθυμία να έχουμε μια χρηστή διοίκηση με ήθος και διαφάνεια.

3ον. Η ανάγκη να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που θα διαβουλεύεται, θα ακούει, θα ενημερώνει τους πολίτες, και θα δίνει λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας που χρονίζουν και διογκώνονται, όπως το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, η ασφάλεια του πολίτη κλπ.

“Οι εποχές που λειτουργούσε η «ενός ανδρός αρχή» έχουν παρέλθει. Οι αντιλήψεις αυτές δεν είναι σύγχρονες, δεν είναι γόνιμες και αποτελεσματικές για την εξέλιξη της Γλυφάδας. Η πόλη μας χρειάζεται πλουραλισμό, διαφάνεια και έλεγχο στη διοίκηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας.

Στον αγώνα για μια καλύτερη Γλυφάδα δεν είναι μόνος. Έχει την τιμή και τη χαρά να πλαισιώνεται από μία ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, άξιων και άφθαρτων, με δύναμη, εργατικότητα και θέληση που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι τους είναι ενεργοί πολίτες με όραμα. 

Με το πέρας της εκδήλωσης δόθηκαν στους παριστάμενους γλάστρες με πανσέδες, προκειμένου ο σπόρος που θα φυτευτεί από την γνωριμία τους και η διαδρομή ενός αγώνα για την πόλη να ριζώσει και να μεγαλώνει όπως τα λουλούδια που προσφέρθηκαν. 

Μεταξύ των παρισταμένων ξεχώρισαν:

ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο π. Υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, η πρώην βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης, ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Καραμεσίνη και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Θανάσης Σπονδυλίδης, η πρώην Πρόεδρος του Ασκληπείου Βούλας Γιούλα Πουλοπούλου, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας Μάκης Φιλόπουλος, Δημήτρης Αλεβίζος και πάρα πολλοί πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας, καθώς και πολλοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι των περιφερειακών παρατάξεων Σγουρού και Ιωακειμίδη, όπως και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και οργανώσεων της Γλυφάδας.

Παρακάτω ολόκληρη η ομιλία του Στάθη Γεωργούλα:

Πανοσιολογιότατε, αγαπητές και αγαπητοί  βουλευτές του Νοτίου τομέα Αττικής,

κύριοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι,  

αγαπητές συνδημότισσες,

αγαπητοί συνδημότες, 

φίλες και Φίλοι,

Η Γλυφάδα μας Ενώνει !!!!!!

Ως επικεφαλής του συνδυασμού, σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ που μας τιμάτε με την παρουσία σας, σήμερα, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού μας «Η Γλυφάδα, μας ενώνει».

Του εκλογικού μας κέντρου, το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης και συνεργασίας των μελών ενός ανεξάρτητου, ενωτικού Συνδυασμού και όλων εσάς των κατοίκων της Γλυφάδας, – των συμπολιτών μας που μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε καθώς είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι δικοί σας άνθρωποι.

Πριν προχωρήσω στην ομιλία μου – η οποία θα είναι σύντομη καθώς εδώ δεν ήρθαμε για να μας ακούσετε αλλά κυρίως για να σας ακούσουμε. Αυτό που συμβαίνει απόψε στην πόλη μας δεν έχει προηγούμενο! Η προσέλευση, η παρουσία σας πραγματικά μας συγκλονίζουν και μας τονίζουν το μέγεθος της ευθύνης την οποία αναλαμβάνουμε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας και τελικά της συνένωσης τριών παρατάξεων, «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» του Τάσου Ταστάνη, «ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ» του Μάκη Φιλόπουλου και «Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ» του Στέλιου Θεοδοσόπουλου.   

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του Συνδυασμού μας.

Ξεκινώ με αλφαβητική σειρά:

 • Παναγιώτης Γιάχος – Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ» – πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
 • Δημήτρης Κωτσόβολος – Γραμματέας Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ
 • Νίκος Μαγκαφώσης – μέλος  γραμματείας Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ 
 • Σταμάτης Σκαμπαρδώνης – Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου – Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»
 • Τάσος Ταστάνης – επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»
 • Μάκης Φιλόπουλος – επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ»
 • Νίκος Χρέλιας – Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ

Είναι άνθρωποι με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους και επαγγελματική πορεία αλλά έναν και μοναδικό κοινό στόχο: Να εργαστούμε και με τη δική σας στήριξη και ενεργή συμμετοχή, η Γλυφάδα μας να εξελιχθεί σε μια Γλυφάδα ηγέτιδα δύναμη στη νότια και νοτιοανατολική Αττική, να αγωνιστούμε για μια Γλυφάδα με μητροπολιτική διάσταση και ανθρώπινο πρόσωπο, για μια Γλυφάδα εξωστρεφή και περήφανη….

Γιατί η Γλυφάδα, μας ενώνει !

Πιστεύουμε λοιπόν όλοι εμείς που εργαστήκαμε για τη δημιουργία αυτού του Συνδυασμού – με την υποστήριξη και την ενθάρρυνση δεκάδων συμπολιτών μας ότι η Γλυφάδα χρειάζεται μια δημοτική αρχή που να αφουγκράζεται τις ανάγκες των Πολιτών της,  να διαβουλεύεται και θα ακούει τις ανάγκες τους.

Θέλουμε και με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή να αλλάξουμε την αντίληψη για τη δημοτική διοίκηση, δίνοντας μια νέα προσέγγιση και ώθηση στα ζητήματα της πόλης μας που θα αποτελεί απάντηση στις προκλήσεις της νέας εποχής. 

Οι ιδέες, οι προτάσεις και οι καλές πρακτικές εφαρμογής, είναι εκείνες που καθορίζουν πάντα το αποτέλεσμα, πριν ακόμα αυτό καταγραφεί. Θα δώσουμε τον αγώνα μας ώστε οι προτάσεις μας να αποκτήσουν την δυναμική που χρειάζεται η πόλη μας. Πιστεύουμε ότι η δυναμική των απόψεων μας, η συνδιαμόρφωση τους με τη δική σας συμμετοχή, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για την πόλη μας και την καθημερινότητα μας σε αυτή.

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και ούτε φιλοδοξούμε να αξιοποιήσουμε την πορεία μας στην τοπική αυτοδιοίκηση για να αποκτήσουμε αξιώματα στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Βασική επιδίωξη και μοναδική μας φιλοδοξία είναι η αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει  βασικούς άξονες για μια πόλη

 • Πράσινη, με προτεραιότητα στο περιβάλλον, την διαφύλαξη του Υμηττού και την ενίσχυση του πρασίνου, την αξιοποίηση της πράσινης ενέργειας για την υγιή και καθαρή ανάσα του βιωμένου χώρου, τις φυσικές και οικοδομημένες σχέσεις.
 • Προσβάσιμη– μια πόλη όπου θα μπορούν να βαδίσουν οι πολίτες της χωρίς προβλήματα, με ασφαλτόστρωση σε όλους τους δρόμους, κατασκευή και ανακατασκευή των δρόμων και των πεζοδρομίων στις μη κεντρικές οδούς και σε όλα τα αποκεντρωμένα σημεία της πόλης μας.
 • Ασφαλή Επειδή η πρόληψη είναι αποτελεσματικότερη της καταστολήςαπέναντι στην παραβατικότητα, τη βία, θα ενεργοποιήσουμε τη Δημοτική Αστυνομία η οποία πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στόχος μας είναι η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού και η ενίσχυση των υλικοτεχνικών υποδομών, για να μπορεί ο δημοτικός αστυνομικός να είναι ο άνθρωπος του Δήμου, σε κάθε γειτονιά, πάντα δίπλα στον πολίτη. Προϋπόθεση για μια ασφαλή πόλη είναι και ο επαρκής φωτισμός από άκρη σ άκρη.
 • Φιλική για τα ζώα με τη δημιουργία επτά πάρκων σκύλων ώστε οι μικροί μας φίλοι να μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους χωρίς προβλήματα. Τα πάρκα σκύλων θα λειτουργούν παράλληλα ως χώροι κοινωνικοποίησης και εκπαίδευσης, που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ενός πρότυπου δημόσιου πάρκου.
 • Φιλική απέναντι στους Πολίτες που αξιοποιεί τις τεχνολογικές εφαρμογές στις υπηρεσίες, σε κάθε δραστηριότητα στην εξυπηρέτηση των πολιτών και της πόλης. Αναδιάταξη και εμπλουτισμός των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, και παρεμβάσεις στους αρμοδίους ώστε το μετρό να έρθει στην Τερψιθέα, στον Άγιο Τρύφωνα.
 • Δημιουργική σχεδιάζοντας ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θα καλλιεργηθεί μια Δια Βίου Σχέση με τη Μάθηση, τον Πολιτισμό, την Τέχνη. Δεν είναι δυνατόν όλες μα όλες οι εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στην παραλία λες και η Τερψιθέα, η Αιξωνή, η Ευρυάλη, κατοικούνται από ανθρώπους τρίτης κατηγορίας.
 • Υποστηρικτική προς τους πολίτες παρέχοντας τους υπηρεσίες που θα μειώσουν σημαντικά προβλήματα όπως η ανεργία και θα καλύψουν την ανάγκη ευρέσεως εργασίας με τη Δημιουργία Τράπεζας Εργαζομένων. Θα ήταν παράλειψη μας αν ξεχνάγαμε τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, γι αυτό θα δημιουργήσουμε Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ, καθώς και κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων για να μπορούν οι δικοί τους άνθρωποι να κάνουν τις δουλειές τους απρόσκοπτα, να μην τους ταλαιπωρούν και οι ίδιοι να παραμένουν σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό γι αυτούς περιβάλλον. 

Μια πόλη που θα διατηρεί σχέσεις συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης με τους όμορους Δήμους, μια πόλη που θα έχει παρουσία και ενεργή συμμετοχή σε συλλογικά όργανα και φορείς όπως ο ΣΠΑΥ με στόχο την ενίσχυση του δήμου με έργα τομής αλλά και τη διατήρηση του πράσινου χαρακτήρα του, τη διασφάλιση της ακεραιότητάς και της προστασία του Υμηττού και την αναβάθμισή του στις συνειδήσεις και στις καθημερινές συνήθειες των συμπολιτών μας.

Το πρόγραμμα μας επιδιώκουμε να έχει και μια ευρεία στήριξη από τους Γλυφαδιώτες και τις Γλυφαδιώτισσες σε όλους τους χώρους, οι οποίοι πιστεύουν σε μια διαφορετική ατζέντα. Σε μια διαφορετική πρόταση, η οποία θα έχει στην καρδιά της τη βιωσιμότητα, τη συμπεριληπτική ισότητα και την ανθεκτικότητα. 

Μην ξεχνάμε ότι σε µια κοµβική για την Ελλάδα περίοδο, που επιχειρείται η μετάβαση στην κανονικότητα µέσα από τις µεγάλες πληγές που επέφερε στη χώρα η µνηµονιακή δεκαετία, η πανδημία αλλά και εξακολουθεί να επηρεάζει αρνητικά η ενεργειακή κρίση,  η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει ουσιαστικό ρόλο ανασυγκρότησης στο επίπεδο της τοπικής κοινωνίας, τον πυρήνα δηλαδή της χώρας. Δεν νοείται, είναι εντελώς παράλογο, να έχει ξεκινήσει δίπλα μας στο Ελληνικό η μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη και εμείς ως δήμος να είμαστε αμέτοχοι. Είναι τουλάχιστον αφελές αν μη τι άλλο, λόγω  μικροκομματικών αλλά  και προσωπικών αντεγκλήσεων να αποχωρείς από τον Φορέα Διαχείρισης του Ελληνικού. Η Γλυφάδα δεν είναι τσιφλίκι κανενός ώστε να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις ερήμην των κατοίκων της.     

Μια σωστή και αποτελεσματική δημοτική αρχή µπορεί και πρέπει να αναδείξει τη Γλυφάδα σε έναν αναβαθμισμένο Δήμο, με δηµότες που την εμπιστεύονται στην άσκηση εξουσίας και πολίτες µε αίσθηµα υπευθυνότητας και σεβασµού στο περιβάλλον που ζουν, εργάζονται, παράγουν.

Η επόμενη ηµέρα της πραγματικής εξόδου από την κρίση, της αναπτυξιακής δυναµικής, συνδέεται άρρηκτα µε δήµους ισχυρούς, τους οποίους με το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί και είναι στη διαβούλευση η Κυβέρνηση τους καθιστά ακόμα πιο Δημαρχοκεντρικούς, µε ολοκληρωµένη ατζέντα και πρόγραµµα προς υλοποίηση. Ένας τέτοιος Δήμος θέλουμε και μπορούμε να γίνει η Γλυφάδα μας.

Ο κ. Παπανικολάου, ως παιδί του «κομματικού σωλήνα» και έχοντας συμπληρώσει δυο θητείες ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής έχει δείξει το πρόσωπό του και τις προθέσεις του αλλά και πολλά έργα «βιτρίνας». Αλλά και τις διαδικασίες βάσει των οποίων έγιναν αυτά τα έργα αλλά και την τακτική του… καθώς πίσω από το πλατύ χαμόγελο και τις αγκαλιές ….η πολιτική που άσκησε βασίζεται στο δόγμα «ενός ανδρός αρχή»…. που δεν σέβεται τις διαδικασίες, το διάλογο, την ενημέρωση και τη λογοδοσία, ενώ περιορίζεται σε πληθώρα επικοινωνιακής μορφής παρεμβάσεων. Απλώς θα σας θυμίσω πριν από ενάμιση χρόνο περίπου όταν μας παρουσίασε  ως «μείωση δημοτικών τελών» την κατάργηση μετά από δικαστική απόφαση του «πρασινόσημου» του ειδικού τέλους για απαλλοτριώσεις που επιβάρυνε εδώ και χρόνια τα δημοτικά τέλη κατά 25%.

Πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε ότι δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες του, τις οποίες έθεσε με τη μορφή όρων στην πρόσφατη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό. Παρέμεινε λοιπόν στη Γλυφάδα όχι από αγάπη και νοιάξιμο για την πόλη αλλά αναγκαστικά ,γιατί δεν τα βρήκε με τον Κύριο Μητσοτάκη.

Φίλες και Φίλοι,

Αν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα

να αποκτήσετε ουσιαστική συμμετοχή στην επίλυση των ζητημάτων που αφορούν την πόλη μας και την καθημερινότητά σας ,

να αποφασίσετε με γνώμονα όχι τα χρώματα αλλά τη γνώση των τοπικών προβλημάτων, τη δυνατότητά της δημοτικής αρχής να ενώνει τους δημότες για το κοινό καλό, ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων

ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης να παραμένει στην ουσία του ρόλου του ως ανεξάρτητου και αυτοτελούς

στηρίξτε μας ώστε να αποκτήσετε φωνή, ουσιαστική συμμετοχή και παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο !

Σ αυτό το σημείο θα ήθελα να σας παρουσιάσω τους ανθρώπους μας που είναι και η ψυχή του συνδυασμού μας. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας όλοι μας , άνθρωποι της ανιδιοτελούς προσφοράς

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΒΑΓΕΝΑ ΜΑΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Β/ΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΒΙΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΙΔΡΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΓΙΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΖΑΓΓΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΖΑΜΙΤ ΕΛΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΖΑΜΠΕΤΟΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΖΕΜΠΕΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΕ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΑΛΕΜΑΣΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ
ΚΑΠΛΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΕΡΚΕΣΗ ΟΛΙΒΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΟΚΜΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ
ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΩΤΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΚΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ
ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΛΑΝΤΖΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΜΑΓΚΑΦΩΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ
ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΜΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΕΝΤΟΛΛΗ ΤΖΕΝΣΙΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ΣΤΕΛΛΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΡΟΥΣΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΑΣ
ΣΑΚΕΛΑΡΗ ΡΟΔΑΝΘΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 
ΤΑΜΙΩΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΤΟΠΑΝΕΛΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
ΦΥΡΙΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
ΧΑΖΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ
ΧΡΕΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΛΤΑ

Σας ευχαριστούμε και να θυμάστε ότι «Η Γλυφάδα μας ενώνει»!!!

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Όλοι απόψε Σάββατο 30 Σεπτ. στο “Ηπειρώτικο αντάμωμα” στην Πλατεία Μακεδονίας

Post Views: 2.333 Κοινοποιήστε

Ο Δημήτρης Αλεβίζος στηρίζει έμπρακτα τον Στάθη Γεωργούλα

Post Views: 4.463 Κοινοποιήστε