Τα top:


Αργόμισθος στο Δήμο Γλυφάδας επί 9 χρόνια, ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος

Ο Παναγιώτης Γιάχος κι οι «ΔΗΜΟ…λογίες» φέρνουν στο φως μια ακόμη «περήφανη πράξη», του απερχόμενου Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

Ο κ. Παπανικολάου ο οποίος σε κάθε ευκαιρία κι έχοντας το ανάλογο ύφος, διατρανώνει με στεντόρεια φωνή, ότι σε θέματα νομιμότητας και χρηστής διαχείρισης του δημοτικού χρήματος, λέει και ξαναλέει: «δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου».

Κι όμως όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο «αδέκαστος» κ. Παπανικολάου πληρώνει επί 9 χρόνια ανελλιπώς κι όχι βέβαια από την τσέπη του, αλλά με χρήματα των Γλυφαδιωτών, τον «παλιόφιλο» από την εποχή που ήταν φοιτητές στη ΝΟΜΙΚΗ και «ίδρωναν μαζί τις φανέλες» της ΟΝΝΕΔ, δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, ως εργαζόμενο μετακλητό υπάλληλο στο Δήμο!!!

Σχετική αναφορά για τη μακρά φιλία των δύο ανδρών, έχει κάνει κι ο δημοσιογράφος Θανασης Ανδρουτσόπουλος, σε σχετικό του άρθρο που δημοσιεύτηκε στο έγκυρο ieidiseis.gr στις 6-2-2019.  «Ο Κ. Παπαχλιμίντζος ήταν ενταγμένος στη ΔΑΠ, όταν σπούδαζε στη Νομική, και είναι στενός φίλος του καραμανλικού δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.»

 

 

Ναι συμπολίτες μου, άκουσον άκουσον!!!

Μιλάμε για τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, ναι συμπολίτες μου ναι, μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο, τον κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, που ως γνωστόν εργάζεται σε διάφορες εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση.

Ε… λοιπόν ο κ. Παπανικολάου από τον επόμενο μήνα που πρώτο-εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, ήτοι τον Οκτώβρη του 2014 προσέλαβε τον «παλιόφιλο» στο Δήμο.

 

Τον Σεπτέμβρη του 2019 που ο κ. Παπανικολάου επανεξελέγη Δήμαρχος, η πρώτη του δουλειά ήταν η διατήρηση του κ. Παπαχλιμίντζου ως μισθωτού στο Δήμο!!!

Το ότι ο κ. Παπαχλιμίντζος εργαζόταν και συνεχίζει να εργάζεται σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση, οπότε στο Δήμο Γλυφάδας ουσιαστικά είναι αργόμισθος, αυτό μικρή σημασία έχει, για τον αδάμαντα της νομιμότητας και ηθικής κ. Παπανικολάου.

 

Με τούτα και με κείνα ο κ. Παπανικολάου προφανώς για να κρατήσει ζεστή τη φιλία του με τον παλιόφιλο κι ομοϊδεάτη του κ. Παπαχλιμίντζο, έχει εκταμιεύσει Δημοτικό Χρήμα, πάνω από 200.000 ευρώ.

Μάλιστα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο υπογράφων το παρόν άρθρο Παναγιώτης Γιάχος, κατήγγειλα ως Δημοτικός Σύμβουλος όλη αυτή την αργομισθία και την εξωφρενική καταβολή ακόμη και υπεριωριών και Κυριακάτικων στον κ. Παπαχλιμίντζο (!!!!!),, ο Δήμαρχος κ. Παπανικολάου μου απάντησε χαμογελώντας, ότι: «…έρχεται τις νύχτες στο Δημαρχείο και δουλεύει …»

Τώρα το αν πράγματι ο κ. Παπαχλιμίντζος δουλεύει τις νύχτες στο Δήμο, αλλά και το ποιος μας δουλεύει κανονικά, μεγάλα παιδιά είστε συμπολίτες μου, οπότε βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας…

Άλλωστε στο Δήμο Γλυφάδας «λεφτά υπάρχουν» κι αυτό που έχει σημασία είναι «το χρήμα να ρέει…»

Ο κ. Παπαχλιμίντζος είναι λοιπόν επί εννέα (9) χρόνια είναι μισθωτός μετακλητός υπάλληλος του Δήμου Γλυφάδας, γι’ αυτό και εισπράττει ανελλιπώς το παχυλό μηνιάτικό του.

 

Τα οικογενειακά επιδόματα του κ. Παπαχλιμίντζου

 

Οι υπερωρίες του και τα Κυριακάτικά του κ. Παπαχλιμίντζου

Εννοείται βέβαια ότι ο Δήμος πληρώνει στο Ταμείο Ασφάλισης Δημοσιογράφων και τις πανάκριβες ασφαλιστικές εισφορές, για τον… σκληρά εργαζόμενο στο Δήμο κ. Παπαχλιμίντζο.

Η αργομισθία του κ. Παπαχλιμίντζου από τον Δήμο Γλυφάδας, είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο κ. Παπανικολάου, δεν τα ξεχνάει τα φιλαράκια του, αλλά ίσα ίσα τα φροντίζει, όχι βέβαια βάζοντας το χέρι στην δική του τσέπη, αλλά στο Δημοτικό Ταμείο και στα χρήματα των Γλυφαδιωτών.

Άλλωστε ο κ. Παπαχλιμίντζος δεν είναι κι ο μόνος που χονδρό-ψωμίζεται από το Δημοτικό Ταμείο…

Ο κ. Παπανικολάου έχει βολέψει κι άλλους, όπως τον κουμπάρο του, τον περιβόητο Γκρίλλα, που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στη Γλυφάδα, θα τον βρεις από κάτω…

Αλλά με τον  κουμπάρο-Γκρίλλα, που ως γνωστόν είναι ο αντ’ αυτού του Δημάρχου, θα ασχοληθούμε εκτενέστατα σε επόμενο άρθρο μας.

Παναγιώτης Γιάχος

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ: 

Ο «Λευκός Οίκος της Γλυφάδας», η ζεμπεκιά του Πατούλη, ο «τούρκος» Μητσοτάκης και ο Χαρδαλιάς!!!
“Πρώτη βοήθεια του Θεού δεύτερη του γειτόνου”, κι αβέρτα οι απ’ ευθείας αναθέσεις, από το Δήμο, στη Κατερίνα Στανίση!!!

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Ήμαρτον Θεέ μου, στο Δήμο Γλυφάδας βάζουν τον Σταυρό + στα πόδια των νεκρών, αντί στην κεφαλή τους!

Post Views: 11.785 Κοινοποιήστε

Το ρεσάλτο στο Δήμο Γλυφάδας, του κουμπάρου και γαλάζιου Golden Boy!

Post Views: 22.733 Κοινοποιήστε