Τα top:


Πρωταθλητής των «Θα και Θα και Θα», ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου

Το ότι ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, έχει την έφεση να υπόσχεται και να δεσμεύεται εύκολα και για οτιδήποτε είναι πασίγνωστο, όπως είναι πασίγνωστη και η ίδια έφεση και ευχέρεια που

έχει να μην τηρεί τις δεσμεύσεις του, γι’ αυτό κι όσοι τον ξέρουν καλά, έχουν να λένε… ιστορίες κι ιστορίες!

Αρκεί κανείς να έχει την όρεξη και τον χρόνο να ανατρέξει στα ΒΙΝΤΕΟ ή και στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων του Δήμου, όπου άνετα μπορεί να δημιουργήσει ολόκληρη συλλογή, για να μην πω – βιβλίο με ΑΠΑΝΤΑ (τα θα και θα και θα…) – του κ. Δημάρχου Γλυφάδας.

Και γιατί δεν έχει δεσμευθεί, από το 2014 που άφησε τις “αφιλόξενες” Βρυξέλλες και ήρθε στα μέρη μας ο κ. Παπανικολάου!

Όμως με αυτό που έκανε τις τελευταίες ημέρες, ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό κι έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του, αφού στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Δεκέμβρη 2022, δεσμεύτηκε 5 φορές για το ίδιο θέμα και ως συνήθως το… ξέχασε!

Συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση του θέματος για τις νέες εξωφρενικές «αντικειμενικές τιμές των ακινήτων» και το συνεπακόλουθο χαράτσι που καλούνται να πληρώσουν οι Γλυφαδιώτες, ο κ. Παπανικολάου βρέθηκε «στριμωγμένος» από τις αποκαλύψεις, σύμφωνα με τις οποίες, ενώ είχε το έγγραφο του ΥΠΕΣ στο γραφείο του από την Άνοιξη του 2020, αντί να το είχε θέσει όπως υποχρεούταν στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης, αυτός το είχε κάνει «γαργάρα».

Αυτή όμως η «γαργάρα» του Δημάρχου, είχε ως αποτέλεσμα το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ να ορίσει τις νέες «αντικειμενικές τιμές των ακινήτων», αυθαίρετα και χωρίς την γνώμη του Δήμου Γλυφάδας, όπως είπε ο Δημοτικός του Σύμβουλος κ. Κασσέρης, όταν του τα «έχωσε» στα ίσια του Δημάρχου, αποκαλύπτοντας δημόσια το εν λόγω “καυτό” έγγραφο.

Τότε ο κ. Παπανικολάου, για να ξεφύγει από την κριτική και τα δυσμενή σχόλια – ως άλλος Λιονέλ Μέσι – έκανε πέντε «ντρίπλες» και δεσμεύτηκε 5 ναι 5 διαδοχικές φορές, ότι το εν λόγω υπερσοβαρότατο θέμα, θα το έφερνε για εκτενή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τα πέντε διαδοχικά – θα – του κ. Δημάρχου.

Αμ δε, που το έφερε!!!

Σιγά μην τηρούσε ο Δήμαρχος τη δέσμευσή του και να χάλαγε το σερί που έχει δημιουργήσει, με την άλλη πενταπλή δέσμευσή του, για την ανάρτηση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ στην ιστοσελίδα του Δήμου, που όλο λέει ότι θα την κάνει και ποτέ δεν γίνεται!

Αντί λοιπόν ο Δήμαρχος να συγκαλέσει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα «τις προτάσεις του Δήμου Γλυφάδας για τις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων», τι νομίζετε ότι σκαρφίστηκε κι έκανε ο «πονηρούλης ο Γιωργάκης», για να αποφύγει το διάλογο και προφανώς για να φιμώσει τις οποιεσδήποτε άλλες ενοχλητικές προτάσεις;

Αφού άφησε να περάσουν άπρακτες εικοσιδύο (22) ημέρες, κατά τις οποίες δεν έκανε απολύτως τίποτα για όσα είχε δεσμευτεί για διάλογο κλπ, στις 18-01-2023 ήτοι δύο (2) ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας, ο Δήμαρχος “θυμήθηκε” την δέσμευσή του αλλά όχι βέβαια για να την τηρήσει, αλλά για να κάνει και πάλι την αλχημεία του, στέλνοντας στους Δημοτικούς Συμβούλους ιμέϊλ με προκατασκευασμένη δική του απόφαση, και ζήτησε από τους Δημοτικούς Συμβούλους – εν είδη ανακριτή – να απαντήσουν μέσα στα επόμενα λεπτά, με ένα ΝΑΙ ή με ένα ΟΧΙ, στην δική του προκατασκευασμένη απόφαση, χωρίς να προηγηθεί ο απαραίτητος διάλογος!!!

 

Να λοιπόν πως εννοούσε τον δημοκρατικό διάλογο, που αυτός ο ίδιος ο κ. Παπανικολάου ντε, είχε δεσμευθεί πριν από 22 ημέρες!!!

Μετά κι απ’ αυτό το κατόρθωμά του, νομίζω ότι πολύ σύντομα ο κ. Παπανικολάου θα καταγραφεί πανάξια στο βιβλίο Γκίνες, για την ιδιαίτερη ικανότητά του… να είναι συνεπής στην ασυνέπεια!!!

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Γεμάτη σκουπίδια εξακολουθεί να είναι η Γλυφάδα

Post Views: 3.078 Κοινοποιήστε

Προκλητική ανοχή στην ασυδοσία με τις θανάσιμες διαφημιστικές ηλεκτρο-παγίδες στη Γλυφάδα.

Post Views: 7.078 Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση