Τα top:


Ο μπιστικός “Δικολάβος” στο “Δήμο…Λαμογίων”

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, οι “Λαμογιώτισσες”, οι “Λαμογιώτες” και τα… “Λαμόγια”, σας καλωσορίζουμε στον μυθικό Δήμο των… «Λαμογίων» και σας ενημερώνουμε ότι τα όσα θα διαβάσατε παρακάτω, είναι προϊόντα μυθοπλασίας και σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στο “Δήμο…Λαμογίων” ο Δικολάβος είναι πασίγνωστός ως, ο αλαζόνας και «Ξερόλας», που γνωρίζει τα πάντα και τα διαχειρίζεται όλα – ακόμη και τα πιο ευαίσθητα θέματα – πάντα βέβαια με την άνωθεν κάλυψη και ΥΠΕΡ-προστασία του «Πανυπέρτατου».

Ο “Δικολάβος” ως εξ απορρήτων του «Πανυπέρτατου», συμμετέχει κι αυτός στο παντοδύναμο «Κογκλάβιο», που κουμαντάρει τα πάντα στο “Δήμο…Λαμογίων”.

Ο “Δικολάβος” στο “Δήμο…Λαμογίων” βρήκε το  «Ελ Ντοράντο του» κι έφτιαξε τη ζωή του, εξασφαλίζοντας δια παντός την «χρυσοφόρα» καριέρα του και τη χλιδάτη διαβίωσή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επαναλαμβάνουμε και διευκρινίζουμε ότι τα όσα διαβάσατε παραπάνω είναι προϊόντα μυθοπλασίας και δεδομένου ότι  «Δήμος…Λαμογίων» δεν υπάρχει, όσα αναφέρονται σε αυτόν είναι φανταστικά.  Ως εκ τούτου ανύπαρκτα είναι και τα πρόσωπα, καθώς και οι καταστάσεις και οι διάφορες ιστορίες που υποτίθεται ότι διαδραματίζονται ή διαδραματίστηκαν στον «Δήμο…Λαμογίων». Τυχόν οµοιότητα µε τον οποιονδήποτε υπαρκτό Δήμο ή υπαρκτά πρόσωπα ή και πραγµατικές ιστορίες, καταστάσεις και γεγονότα, είναι απολύτως συµπτωµατική κι εντελώς τυχαία, οπότε τα όσα διαβάσατε παραπάνω, σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Κουίζ ?: Ποιοι είναι οι ΕΥΡΩ-φάγοι και ποιοι οι ΣΑΝΟ-φάγοι στο Δήμο…Λαμογίων;

Post Views: 5.329 Κοινοποιήστε

Της «λαμογιάς το κάγκελο» στο Δήμο…Λαμογίων!!!

Post Views: 5.105 Κοινοποιήστε