Τα top:


Ο μπιστικός “Χαρτογιακάς” στο “Δήμο…Λαμογίων”

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, οι “Λαμογιώτισσες”, οι “Λαμογιώτες” και τα… “Λαμόγια”, σας καλωσορίζουμε στον μυθικό Δήμο των… «Λαμογίων» και σας ενημερώνουμε ότι τα όσα θα διαβάσατε παρακάτω, είναι προϊόντα μυθοπλασίας και σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στο “Δήμο…Λαμογίων” ο μπιστικός “Χαρτογιακάς” είναι μέλος του παντοδύναμου “Κογκλάβιου” που διοικεί την Πόλη.

Είναι ο αδίστακτος “διεκπεραιωτής” των επιλογών του “Κογκλάβιου”, που ως τεχνοκράτης «βγάζει όλη τη δουλειά», είτε αυτή είναι νόμιμη, είτε είναι “νομιμοφανής”.  

Αφόρητα πιεστικός προς τους φοβισμένους κι υποταγμένους “υπογραφάκηδες”, τους επιβάλλει να υπογράφουν τα πάντα, είτε αυτά είναι έτοιμες ΠΡΟΚΑΤ μελέτες φτιαγμένες στα μέτρα των “νταραβεριντζήδων”, είτε είναι αόρατες κι ανύπαρκτες παραλαβές Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών.

Ως στυγνός γραφειοκράτης  που είναι, γι’ αυτόν η δημοκρατία και τα θεσμοθετημένα συλλογικά όργανά της είναι εμπόδια και βαρίδια, γι’ αυτό και τα αντιμετωπίζει και τους συμπεριφέρεται με τον …ανάλογο σεβασμό!!!

Ο μπιστικός “Χαρτογιακάς” με απύθμενο θράσος κι ετσιθελισμό, έχει ουσιαστικά εκτοπίσει από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων τους εκλεγμένους, οι οποίοι έχουν “αυτο-ευνουχιστεί”  και λειτουργούν ως άβουλα όντα, επικυρώνοντας χωρίς να βγάζουν ούτε “κιχ”, τις προειλημμένες αποφάσεις του “Κογκλάβιου”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επαναλαμβάνουμε και διευκρινίζουμε ότι τα όσα διαβάσατε παραπάνω είναι προϊόντα μυθοπλασίας και δεδομένου ότι  «Δήμος…Λαμογίων» δεν υπάρχει, όσα αναφέρονται σε αυτόν είναι φανταστικά.  Ως εκ τούτου ανύπαρκτα είναι και τα πρόσωπα, καθώς και οι καταστάσεις και οι διάφορες ιστορίες που υποτίθεται ότι διαδραματίζονται ή διαδραματίστηκαν στον «Δήμο…Λαμογίων». Τυχόν οµοιότητα µε τον οποιονδήποτε υπαρκτό Δήμο ή υπαρκτά πρόσωπα ή και πραγµατικές ιστορίες, καταστάσεις και γεγονότα, είναι απολύτως συµπτωµατική κι εντελώς τυχαία, οπότε τα όσα διαβάσατε παραπάνω, σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Κουίζ ?: Ποιοι είναι οι ΕΥΡΩ-φάγοι και ποιοι οι ΣΑΝΟ-φάγοι στο Δήμο…Λαμογίων;

Post Views: 5.330 Κοινοποιήστε

Της «λαμογιάς το κάγκελο» στο Δήμο…Λαμογίων!!!

Post Views: 5.105 Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση