Όλες οι δημοσιεύσεις

>>> Νίκος Παπάζογλου: Ο κ. Παπανικολάου που "πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη", να ζητήσει συγνώμη από τους Γλυφαδιώτες και να τους επιστρέψει τα χρήματά τους

Καταπέλτης εναντίον του Δημάρχου Γλυφάδας ο γνωστός Γλυφαδιώτης κ. Νίκος Παπάζογλου, στην εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη τοποθέτησή του, στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί.

Ο κ. Παπάζογλου αγανακτισμένος από τα τελευταία ψέματα του κ. Παπανικολάου, ο οποίος παραπαλανάει τους πολίτες, "βαφτίζοντας" ως δήθεν μείωση των δημοτικών τελών, την αναγκαστική κατάργηση του "πρασινόσημου, στην οποία "σύρθηκε" κι εξαναγκάσθηκε να κάνει, μετά απ' αυτά "πού έβγαλε στη φόρα" στις 4 του Μάρτη ο κ. Παναγιώτης Γιάχος.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, ο κ. Γιάχος με στοιχεία που παρουσίασε, αποκάλυψε ότι ο Δήμαρχος παρότι γνώριζε από το 2015 τις δικαστικές αποφάσεις, ότι το τέλος αυτό ήταν παράνομο, τις έκρυβε και συνέχιζε να "χαρατσώνει" τους Γλυφαδιώτες.

Ο κ. Παπάζογλου  ρίχνει στο Δήμαρχο "πολύ κι ανελέητο ξύλο", ξεσκεπάζοντας κι άλλες από το παρελθόν αμαρτίες του, ενώ ταυτόχρονα τον καλεί να επιστρέψει στους Γλυφαδιώτες, τα παρανόμως εισπραχθέντα για το "πρασινόσημο" 15.000.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΛΕΕΙ Ο κ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Στο παρακάτω κείμενο, όλα όσα είπε ο κ Παπάζογλου:

Αγαπητές μου Φίλες και αγαπητοί μου φίλοι γεια σας

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε ένα μπαράζ από αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις του δημάρχου Γλυφάδας κυρίου Παπανικολάου ο οποίος χωρίς να ντρέπεται βγαίνει και παραμυθιάζει τους πολίτες ότι δήθεν τους μειώνει 20% τα δημοτικά τέλη.

Μάλιστα όπως λέει με καμάρι, αυτό το κατάφερε γιατί έκανε, λέει, μεγάλες προσπάθειες και σωστή διαχείριση και άλλες φανφάρες.

Δυστυχώς φίλες και φίλοι ο άνθρωπος αυτός, αυτό το παιδί του κομματικού σωλήνα της Νέας Δημοκρατίας, που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, για να δει πως πραγματικά βγαίνει το ψωμί και δεν έχυσε ποτέ έστω και μία σταγόνα ιδρώτα, λέει χονδροειδέστατα ψέματα και μας θυμίζει την παροιμία, για "αυτόν που κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα"

Προσωπικά εγώ ως Νίκος Παπάζογλου, επειδή έχω ζήσει από πρώτο χέρι, τις αλχημείες του και τα ψέματά του, δεν με ξαφνιάζει ότι κι αν κάνει, ότι ψέμα κι αν λέει.

Ο άνθρωπος αυτός είναι αδίστακτος.

Αρκεί να σας πω ότι την προηγούμενη δημοτική περίοδο που ήμουν δημοτικός σύμβουλος στην παράταξή του, ενώ εγώ ήμουν στη Ζάμπια Αφρικής για δουλειές της εταιρείας μου, αυτός έγραψε σε 100 αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής έγραψε το όνομά μου, παρουσιάζοντάς με ως παρόντα ότι δήθεν ήμουν στη Γλυφάδα και στο Δημαρχείο και μάλιστα ότι ψήφισα τις αποφάσεις αυτές με τις οποίες διακινήθηκαν εκατομμύρια ευρώ και, όταν επιλήφθηκε η δικαιοσύνη που τον έστελνε στο σκαμνί  κατηγορούμενο, ήρθε το κόμμα του και ψήφισε στη Βουλή  φωτογραφική διάταξη, για να τη σκαπουλάρει το «παιδί» του κομματικού της σωλήνα.

Όμως ας επικεντρωθούμε στα τελευταία κατορθώματα του δημάρχου Γιωργάκη, για την δήθεν μείωση των δημοτικών τελών και, της πραγματικής αλήθειας πού προσπαθεί να κρύψει για μία ακόμη φορά με ασύστολα ψεύδη.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Είναι μεγάλο ψέμα ότι ο δήμαρχος Γλυφάδας έκανε μείωση των δημοτικών τελών.

Άλλωστε η χρέωση των δημοτικών τελών τα οποία είναι αυστηρά ανταποδοτικά, πρέπει από το Νόμο να είναι ισοσκελισμένα με τα αντίστοιχα έξοδα,  συζητούνται δε σε ειδική συνεδρίαση που γίνεται πάντα το φθινόπωρο και πριν από τον εκάστοτε προϋπολογισμό του επόμενου χρόνου.

Αυτό γίνεται με ειδική και εμπεριστατωμένη ανάλυση των εξόδων που θα έχει η υπηρεσία καθαριότητας και τα αντίστοιχα ποσά που απαιτούνται για να ισοσκελιστούν αυτά τα έξοδα για την καθαριότητα της πόλης.

Αυτό λοιπόν που αποφασίστηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο στις 17 Μαρτίου είναι:

«η κατάργηση του ειδικού τέλους του άρθρου 25 της παραγράφου 14 του νόμου 1828/1989, του λεγόμενου και «πρασινόσημου», το οποίο ήταν ενσωματωμένο στον κωδικό που χρεώνονται τα δημοτικά τέλη, ήταν δηλαδή ουσιαστικά κρυμμένο μέσα στον κωδικό - Δημοτικά τέλη- που βλέπουν οι πολίτες στο λογαριασμό ρεύματος και ήταν φυσικό να μην μπορούν να αντιληφθούν ότι αυτό ήταν ένα ξεχωριστό χαράτσι, με επιβάρυνση 25% στη τσέπη τους.

Αυτό λοιπόν που ψηφίστηκε ήταν η κατάργηση αυτού του τέλους - χαρατσιού, και όχι η μείωση των δημοτικών τελών όπως ανερυθρίαστα βγαίνει και διαλαλεί με τα τερατώδη ψέματά του ο «Βαρόνος Μινχάουζεν της Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

 Και θα ρωτήσει ο κάθε καλοπροαίρετος συμπολίτης,

γιατί λέει αυτά τα ψέματα και άλλα αντί άλλων ο δήμαρχος;

Γιατί φίλες και φίλοι, πολύ απλά, ο Γιωργάκης μας,  "πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη" και τώρα προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο.

Όλα ξεκίνησαν στις τέσσερις του Μάρτη όταν στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γιάχος αποκάλυψε και κατήγγειλε ότι ενώ υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις που έκριναν την επιβολή αυτού του τέλους παράνομη, οι πολίτες συνέχιζαν να επιβαρύνονται άδικα και, ζήτησε την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού θέματος.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, αυτή την παρανομία εις βάρος των πολιτών, ο κύριος Παπανικολάου την γνώριζε από το 2015, γιατί υπήρχαν κι άλλες ίδιες δικαστικές αποφάσεις αλλά αυτός τις απέκρυψε  στο συρτάρι και συνέχισε να χαρατσώνει τους πολίτες παράνομα, παρά τις διαδοχικές και επίμονες προτάσεις αρκετών δημοτικών συμβούλων, ότι έπρεπε να καταργηθεί το πρασινόσημο για να ελαφρυνθούν τα νοικοκυριά και οι πολίτες.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση όπου προτάθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, η κατάργηση του πρασινόσημου, ήταν τον περασμένο Νοέμβριο κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2022, όπου και πάλι ο δήμαρχος  το αρνήθηκε κατηγορηματικά, επικαλούμενος γενικά και αόριστα την εκτέλεση του προϋπολογισμού, παρότι γνώριζε ότι τα χρήματα του πράσινου κουμπαρά ήταν και είναι αυστηρά ειδικού σκοπού και δεν μπορούν  να χρησιμοποιηθούν  σε άλλους κωδικούς και για άλλες δαπάνες του προϋπολογισμού.

Στην ίδια συνεδρίαση  είχαμε κι άλλα αποκαλυπτήρια για το ίδιο θέμα, τα οποία έκανε ο δικός του δημοτικός σύμβουλος, ο κ.  Κασσέρης.

Ο κ. Κασσέρης λοιπόν, παρουσίασε στοιχεία με τα οποία τεκμηρίωσε ότι ο δήμαρχος έχει ήδη «βάλει το δάχτυλο στο μέλι», για να μην πούμε ότι έχει πάρει ολόκληρο το βάζο με το μέλι, αφού όπως τεκμηρίωσε ο κ. Κασσέρης έχουν ήδη σπαταληθεί αρκετά χρήματα του πράσινου κουμπαρά  για άλλους σκοπούς και δαπάνες, πριν από τις 4 του Μάρτη που «πιάστηκε» ο δήμαρχος "με τη γίδα στην πλάτη" από τον κ. Γιάχο στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Μέχρι και τότε, δηλαδή στις 4 του Μάρτη που έγιναν τα αποκαλυπτήρια, ο δήμαρχος δεν δεχόταν κουβέντα για την κατάργηση του πρασινόσημου.

Επειδή όμως ο ταχυδακτυλουργός κ Παπανικολάου, θέλει  "και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ακέραια", μαζί με την αναγκαστική κατάργηση του πρασινόσημου, που έγινε  μετά από τις δικαστικές αποφάσεις που βγήκαν στη φόρα, αυτός με νέα παράνομη πατέντα του, μεθόδευσε τη μεταφορά των 15 εκατομμυρίων ευρώ του πράσινου κουμπαρά σε άλλους κωδικούς και για άλλους σκοπούς.

Κι όλα αυτά τα έκανε παρότι γνωρίζει ότι αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και παρότι γνωρίζει επίσης, ότι και στο παρελθόν που είχε υπάρξει παρόμοια απόπειρα και απόφαση, είχε ακυρωθεί.

Όμως ο νεαρός είναι αδίστακτος και επειδή τώρα έχει βρεθεί "με την πλάτη στον τοίχο"

Και επειδή τα οικονομικά του Δήμου τα έφερε στο κόκκινο

Και επειδή έχει ήδη βάλει χέρι στον πράσινο κουμπαρά

ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ να αρπάξει κι αυτά τα χρήματα, βάζοντάς τα σε άλλους κωδικούς για να κλείσει άλλες τρύπες και εκκρεμότητες που τον καίνε.

Όμως αυτά τα 15 εκατομμύρια ευρώ και πιθανόν και άλλα χρήματα που έχουν προ-εισπραχτεί για το ίδιο τέλος από τους πολίτες, με το κρυμμένο αυτό χαράτσι μέσα στον κωδικό "δημοτικά τέλη"

ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ,

αφού τελεσίδικα και με αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις όχι μόνο τις τωρινές,

αλλά όπως αποκαλύφθηκε από το 2015, ο κύριος Παπανικολάου, είχε κουκουλώσει επιμελώς και τις παλαιότερες δικαστικές αποφάσεις από τις οποίες το χαράτσι αυτό έχει κριθεί παράνομο.

Και τώρα λοιπόν που τον βγάλανε στη σέντρα, από τη μία το παίζει φιλολαϊκός και με το ένα χέρι κάνει "το κρέας ψάρι" και βαφτίζει την κατάργηση του πρασινόσημου, παρουσιάζοντάς την ως δήθεν μείωση των δημοτικών τελών, την ίδια στιγμή με το άλλο χέρι αρπάζει τα 15 εκατομμύρια του κόσμου για να κλείσει τις οικονομικές τρύπες και για άλλες δουλειές, αντί να  τα επιστρέψει στους Γλυφαδιώτες και να τους ζητήσει δημόσια συγνώμη γιατί τα εισέπραττε παράνομα από το 2015.

Από αυτό το βήμα λοιπόν καλώ τους πολίτες να διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

Είναι δικά τους χρήματα και πρέπει να τους επιστραφούν, από τον αλχημιστή δήμαρχο Γλυφάδας.

Το γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας για παραπέρα πληροφόρηση, καθώς  και για τις ενέργειες που απαιτείται για να πάρετε τα χρήματα σας πίσω τα οποία είναι δικά σας.

Θα είναι μία ανάσα για τα νοικοκυριά σας.

Καλούμε το κύριο Παπανικολάου να μην αγγίξει αυτά τα ιερά χρήματα των πολιτών.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι κι εδώ όπως και σε άλλες ιστορίες έχει διαπράξει σοβαρότατα ποινικά αδικήματα, αφού ενώ γνώριζε τις δικαστικές αποφάσεις για την παρανομία αυτού του ειδικού τέλους, αυτός έκανε τον κινέζο και γέμιζε τα ταμεία του δήμου, για να έρθει τώρα να προσπαθεί με νέες αλχημείες να αξιοποιήσει, λέει,  αυτά τα ιερά χρήματα όπως αυτός επιθυμεί και θέλει, λες και τα έβγαλε με τον ιδρώτα του.

Κύριε Παπανικολάου κάτω τα χέρια από αυτά τα χρήματα, εκτός κι αν πιστεύεις ότι και για αυτές τις νέες παρανομίες σου, θα ψηφίσει το κόμμα σου κι άλλο φωτογραφικό νόμο για να τη σκαπουλάρεις και πάλι όπως τον Οκτώβρη του 2019.

Επιτέλους δεν σου ζητάμε να δώσεις στους πολίτες χρήματα από την τσέπη σου.

Εμείς αυτό που απαιτούμε είναι να επιστρέψεις στους πολίτες τα χρήματά τους, πού τους πήρες παρανομώντας, και που θα συνέχιζες να τους τα παίρνεις εάν δεν πιανόσουν στις 4 του Μάρτη με την γίδα στη πλάτη.

Ο Νίκος Παπάζογλου είναι Επιχειρηματίας 

και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

ενώ θα είναι 

Υποψήφιος Βουλευτής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ»

στο Νότιο Τομέα Αττικής

 

Διαβάστε κι αυτά: 

>>> Η κόντρα του Δημάρχου Γλυφάδας με την οικογένεια Μαρτίνου… και τα ψέματα για δήθεν μείωση των δημοτικών τελών

>>> Παραπλάνηση από τον δήμαρχο Γλυφάδας 

>>> Ν. Παπάζογλου: Ο Κυριάκος Βελόπουλος, με την ομιλία του στη Βουλή, δικαίωσε την επιλογή μου να συμπορευτώ μαζί του.

>>> Νίκος Παπάζογλου: "Αυτός είμαι...Εγώ ασχολούμαι με τα κοινά για να λύσω τα προβλήματα των συνανθρώπων μου και όχι τα δικά μου! Και ο νοών νοήτω..."

>>> Νίκος Παπάζογλου: Επιβάλλεται να μπει άμεσα πλαφόν στους λογαριασμούς Ρεύματος και Αερίου

>>> Δήμαρχε Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, «όχι άλλο κάρβουνο», το έχεις παρακάνει, φτάνει πια η υποτίμησή μας.

>>> Νίκος Παπάζογλου: Δήμαρχε Παπανικολάου γιατί δεν λες την αλήθεια για το χιονο-μπάχαλο του Δήμου Γλυφάδας;

ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:

 

Επικαιρότητα

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη από συγκίνηση ατμόσφαιρα, το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας συνεδρίασε στις 28-09-2022, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του κ. Γιάννη Τζούβελη. ...

Την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης προφασίζεται ότι οι επικείμενες προσλήψεις του 2023 για τους ΟΤΑ θα περιορίσουν τις ανάγκες σε προσωπικό και ταυτόχρονα ...

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου βαθιά θρησκευόμενο, αλλά ούτε και άθρησκο και σε κάθε ευκαιρία εκθειάζω το έργο της Εκκλησίας, ενώ σέβομαι και τιμώ τους ιερωμένους ...

Μετά από 2 και πλέον μήνες, θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας μέσω τηλεδιάσκεψης και σε ζωντανή (Live) μετάδοση από το κανάλι του Δήμου Γλυφάδας στο YouTube. ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 3:00 μ.μ., η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας μέσω Τηλεδιάσκεψης, με ζωντανή (live) μετάδοση από το κανάλι του Δήμου στο YouTube. ...

Με την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο από την ΑΒΑΞ, την κοινοπραξία Bouygues – Intrakat να έχει ξεκινήσει ...

Τα 5 πιο δημοφιλή άρθρα

 • >>> Στην Κόρινθο στο Λογιστικό Γραφείο

  >>> Στην Κόρινθο στο Λογιστικό Γραφείο "ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ", ανέθεσε τα λογιστικά, η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Βαμβακερού.

  Διαβάστε περισσότερα..

 • >>> ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Π. Γιάχου προς τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα δρώμενα της Οικονομικής Επιτροπής

  >>> ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Π. Γιάχου προς τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα δρώμενα της Οικονομικής Επιτροπής

  Διαβάστε περισσότερα..

 • >>> Οι καταγγελίες στη Τηλεόραση των: Παναγιώτη Γιάχου, Βάνας Μπάρμπα και Θέμη Μπαλασόπουλου για τις εικονικές συνεδριάσεις στο Δήμο Γλυφάδας

  >>> Οι καταγγελίες στη Τηλεόραση των: Παναγιώτη Γιάχου, Βάνας Μπάρμπα και Θέμη Μπαλασόπουλου για τις εικονικές συνεδριάσεις στο Δήμο Γλυφάδας

  Διαβάστε περισσότερα..

 • >>> Δήμαρχε Γλυφάδας, άσε τους εγωισμούς και τα «καπρίτσια» και δρομολόγησε την άμεση επανένταξη του Δήμου μας στον Σ.Π.Α.Υ.

  >>> Δήμαρχε Γλυφάδας, άσε τους εγωισμούς και τα «καπρίτσια» και δρομολόγησε την άμεση επανένταξη του Δήμου μας στον Σ.Π.Α.Υ.

  Διαβάστε περισσότερα..

 • >>> Το γαϊτανάκι της υποψηφιότητας (;) του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, για βουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, «καλά κρατεί».

  >>> Το γαϊτανάκι της υποψηφιότητας (;) του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, για βουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, «καλά κρατεί».

  Διαβάστε περισσότερα..

Εν Γλυφάδα

Φτωχότερη είναι από χθες η «φυλή» των αυτοδιοικητικών Γλυφάδας, μετά από τον θάνατο του επί  χρόνια (1995 έως 2010) Δημοτικού Συμβούλου Πέτρου Γεωργόπουλου. ...

Όπως πληροφορηθήκαμε, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Συντονιστική Επιτροπή της Δ. Ο. ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, που εκλέχθηκε ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Εν Γλυφάδα

Τα εν Δήμω

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη από συγκίνηση ατμόσφαιρα, το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας συνεδρίασε στις 28-09-2022, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του κ. Γιάννη Τζούβελη. ...

Μετά από 2 και πλέον μήνες, θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας μέσω τηλεδιάσκεψης και σε ζωντανή (Live) μετάδοση από το κανάλι του Δήμου Γλυφάδας στο YouTube. ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 3:00 μ.μ., η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας μέσω Τηλεδιάσκεψης, με ζωντανή (live) μετάδοση από το κανάλι του Δήμου στο YouTube. ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Τα εν Δήμω

"Στα μανταλάκια"

«Δεν είμαι υποχρεωμένη να πάρω Λογιστή από τη Γλυφάδα» Αυτή ήταν η «αποστομωτική» απάντηση της κ. Βαμβακερού στην αποκάλυψη του Παναγιώτη Γιάχου, ότι ανάθεσε την λογιστική υποστήριξη ...

Γιατί ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου απέκρυψε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ότι διενεργείται έρευνα από τη Δικαιοσύνη, ...

Σοβαρές και συγκεκριμένες καταγγελίες για την επικινδυνότητα στις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Γλυφάδας από τον Δημοτικό Σύμβουλο Στάθη Γεωργούλα. ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: "Στα μανταλάκια"

Γιάχο...Βολές

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου βαθιά θρησκευόμενο, αλλά ούτε και άθρησκο και σε κάθε ευκαιρία εκθειάζω το έργο της Εκκλησίας, ενώ σέβομαι και τιμώ τους ιερωμένους ...

Συνήθως τα πιο απλά και τα αυτονόητα, είναι και τα πιο δύσκολα, έλεγε ένας αείμνηστος πολιτικός. Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι που έχουν αυτό το χάρισμα και τα καταφέρνουν, γιατί πολύ απλά..."το 'χουν". ...

Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, φρονώ ότι εμείς οι αντιπολιτευόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκτός από την άσκηση του θεσμικού μας καθήκοντος, ...

"Αυτό που κάνετε μονίμως και συνειδητά, είναι να «βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο», αφού οι εισηγήσεις των θεμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην Η.Δ., μας αποστέλλονται πάντα ελάχιστες ώρες πριν από...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Γιάχο...Βολές

Η ντουντούκα μας

Παρότι, τα θέματα που συζητούνται στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής είναι τεράστιου οικονομικού αντικειμένου, ...

Το ότι  Τσαμπίρας είναι μακράν ο πιο ειδικός στα πάσης φύσεως ρουσφετάκια το ξέρουνε στη Γλυφάδα και οι πέτρες, ...

Κι ενώ οι φωτιές στο βουνό της Γλυφάδας ξεπετάγονται η μία πίσω από την άλλη, κι ενώ όλοι οι Δήμαρχοι συσπειρώνονται στον ΣΠΑΥ για την προστασία του βουνού μας, κι ενώ μπαίνει στον ΣΠΑΥ ...

Διαβάσαμε μια, διαβάσαμε δυο, διαβάσαμε τρείς και πέντε, το βιογραφικό του Δημάρχου στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας. Ε... αυτό που διαπιστώσαμε ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Η ντουντούκα μας

Τα παρα-ΔΗΜΟτικά

Φωτιά έχουν πάρει τα "δημοτικά πηγαδάκια", από την ενδεχόμενη εγκατάλειψη του δημαρχιακού θώκου από τον κ. Παπανικολάου, για την κεντρική πολιτική σκηνή. ...

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για την μεγάλη «κάψα» του κ. Παπανικολάου, να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με την Ν.Δ. ...

Μεγάλη πίκρα.....για τον συμπαθή Δημήτρη. Για να δούμε τι θα κάνει; Θα ρουφήξει τ' αυγουλάκι του κι αυτός ή θα τραβήξει το σκοινί;  ...

Μόνο θλίψη μπορεί να νοιώθει κανείς, παρακολουθώντας  την παρουσία και τα όσα λέει κατά καιρούς, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Τα παρα-ΔΗΜΟτικά

Θέσεις

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου ώρα 7:00 μ.μ. η Τοπική Οργάνωση Γλυφάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ...

Εναρξη της σχολικής χρονιάς και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας δεν λαμβάνει κανένα μέτρο για να  προστατεύσει περισσότερο τη σχολική κοινότητα. Κανένα τεστ, καμία παρέμβαση στον αριθμό των...

Εν μέσω μιας αρχόμενης καυτής  φετινής αντιπυρικής περιόδου, χωρίς καλά -καλά  να «ιδρώσουν» τα σίδερα και να πυρωθούν οι λαμαρίνες από τον καύσωνα, ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Θέσεις

Αυτοδιοικητικά

Την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης προφασίζεται ότι οι επικείμενες προσλήψεις του 2023 για τους ΟΤΑ θα περιορίσουν τις ανάγκες σε προσωπικό και ταυτόχρονα ...

Μετά από μακρά κι άνιση μάχη με την ασθένειά του, "έφυγε" σήμερα το πρωί από κοντά μας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Νίκος Σούγελας ...

Πληθαίνουν οι καταγγελίες των μελών στις Οικονομικές Επιτροπές των Δήμων, που προέρχονται από τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, για αδιαφάνεια των διοικουσών παρατάξεων ως προς την ενημέρωση, ...

Ενώ το Τριτοκοσμικό Τέλμα με την διαχείριση των σκουπιδιών σκουπίδια της  Αττικής εξακολουθεί παραμένει άλυτο, ο Περιφερειάρχης Αττικής  κ. Πατούλης συνεχίζει να κρύβεται, ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Αυτοδιοικητικά

Θύμισες

Ο Βασίλης Μποτίνος μπορεί να μην ήταν κομμουνιστής, αλλά ήταν ατίθασος, δεν χαμήλωνε το κεφάλι στη Χούντα των Συνταγματαρχών, ...

Παρακολουθώντας στις 12-01-2022 την εκπομπή της ΕΡΤ "Μουσικό Κουτί", άκουσα τον θαυμάσιο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα, να προλογίζει ένα τραγούδι που θα ...

Οι τρείς Δήμαρχοι, όπως τους έζησε ο Παναγιώτης Γιάχος, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και με τους τρείς. ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Θύμησες

Επιλογές

Με την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο από την ΑΒΑΞ, την κοινοπραξία Bouygues – Intrakat να έχει ξεκινήσει ...

Ένα κοριτσάκι που στάλθηκε στις ΗΠΑ για υιοθεσία, λίγο μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, έμελλε όχι μόνο να γνωρίσει τη βιολογική του μητέρα, ...

«Κάθε κορίτσι μπορεί να γίνει ελκυστικό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να στέκεσαι ακίνητη και να δείχνεις ηλίθια», έλεγε η ηθοποιός Χέντι Λαμάρ. ...

Η μπύρα μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό σας, με τρόπους που πιθανώς δεν θα περιμένατε… Πρόσφατη έρευνα μάλιστα, έχει εντοπίσει τέσσερα σημαντικά οφέλη στην υγεία. ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Επιλογές

Το Άρθρο-λόγιο μας

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη από συγκίνηση ατμόσφαιρα, το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας συνεδρίασε στις 28-09-2022, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του κ. Γιάννη Τζούβελη. ...

Την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης προφασίζεται ότι οι επικείμενες προσλήψεις του 2023 για τους ΟΤΑ θα περιορίσουν τις ανάγκες σε προσωπικό και ταυτόχρονα ...

Μετά από 2 και πλέον μήνες, θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας μέσω τηλεδιάσκεψης και σε ζωντανή (Live) μετάδοση από το κανάλι του Δήμου Γλυφάδας στο YouTube. ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 3:00 μ.μ., η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας μέσω Τηλεδιάσκεψης, με ζωντανή (live) μετάδοση από το κανάλι του Δήμου στο YouTube. ...

Με την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο από την ΑΒΑΞ, την κοινοπραξία Bouygues – Intrakat να έχει ξεκινήσει ...

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου ώρα 7:00 μ.μ. η Τοπική Οργάνωση Γλυφάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ...

Μετά από μακρά κι άνιση μάχη με την ασθένειά του, "έφυγε" σήμερα το πρωί από κοντά μας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Νίκος Σούγελας ...

Πληθαίνουν οι καταγγελίες των μελών στις Οικονομικές Επιτροπές των Δήμων, που προέρχονται από τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, για αδιαφάνεια των διοικουσών παρατάξεων ως προς την ενημέρωση, ...

Εναρξη της σχολικής χρονιάς και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας δεν λαμβάνει κανένα μέτρο για να  προστατεύσει περισσότερο τη σχολική κοινότητα. Κανένα τεστ, καμία παρέμβαση στον αριθμό των...

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου 2022, μέσω τηλεδιάσκεψης ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα: «Λήψη απόφασης ...

Φτωχότερη είναι από χθες η «φυλή» των αυτοδιοικητικών Γλυφάδας, μετά από τον θάνατο του επί  χρόνια (1995 έως 2010) Δημοτικού Συμβούλου Πέτρου Γεωργόπουλου. ...

Με αφορμή την συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών και τη συμφωνία των τριών Δημάρχων, των Δήμων που συνορεύουν με το υπό δημιουργία Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού (Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και ...

Καιρό είχαμε να ζήσουμε μια τέτοια δημοκρατική και ουσιαστική συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας, σαν αυτή που πραγματοποιήθηκε στις 20-07-2022, όπου κατά κοινή ομολογία είναι μακράν η ποιοτικ...

Μάλλον υπερκόπωση (!!!!!) θα πρέπει να έπαθε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας κ. Στρατής Παναγάκος, απ’ αυτές τις άπειρο-ελάχιστες φορές που συγκάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση, ...

Ενώ το Τριτοκοσμικό Τέλμα με την διαχείριση των σκουπιδιών σκουπίδια της  Αττικής εξακολουθεί παραμένει άλυτο, ο Περιφερειάρχης Αττικής  κ. Πατούλης συνεχίζει να κρύβεται, ...

Σειρά εγκυκλίων εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών για την λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων, προσαρμοσμένες στις νέες περιοριστικές διατάξεις ...

Ένα κοριτσάκι που στάλθηκε στις ΗΠΑ για υιοθεσία, λίγο μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, έμελλε όχι μόνο να γνωρίσει τη βιολογική του μητέρα, ...

Την διεκδίκηση του αξιώματος του Περιφερειάρχη Αττικής, ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός, πρώην Περιφερειάρχης (2011-2014) και νυν επικεφαλής του ...

Φωτιά έχουν πάρει τα "δημοτικά πηγαδάκια", από την ενδεχόμενη εγκατάλειψη του δημαρχιακού θώκου από τον κ. Παπανικολάου, για την κεντρική πολιτική σκηνή. ...

Εν μέσω μιας αρχόμενης καυτής  φετινής αντιπυρικής περιόδου, χωρίς καλά -καλά  να «ιδρώσουν» τα σίδερα και να πυρωθούν οι λαμαρίνες από τον καύσωνα, ...

«Δεν είμαι υποχρεωμένη να πάρω Λογιστή από τη Γλυφάδα» Αυτή ήταν η «αποστομωτική» απάντηση της κ. Βαμβακερού στην αποκάλυψη του Παναγιώτη Γιάχου, ότι ανάθεσε την λογιστική υποστήριξη ...

Είναι γεγονός ότι το αντικείμενο πλέον που καλούνται να διαχειρισθούν Δήμαρχοι και Δημοτικές Αρχές είναι και πολύπλοκο και πολυπληθές. ...

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, θα είναι πιθανότατα υποψήφιος βουλευτής με τον ...

Παρότι, τα θέματα που συζητούνται στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής είναι τεράστιου οικονομικού αντικειμένου, ...

Όπως πληροφορηθήκαμε, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Συντονιστική Επιτροπή της Δ. Ο. ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, που εκλέχθηκε ...

"Σπάει κόκκαλα" με την Ανοικτή Επιστολή του, ο έμπειρος αυτοδιοικητικός παράγοντας της πόλης μας Μάκης Φιλόπουλος, ...

Το ότι  Τσαμπίρας είναι μακράν ο πιο ειδικός στα πάσης φύσεως ρουσφετάκια το ξέρουνε στη Γλυφάδα και οι πέτρες, ...

«Έφυγε για το τελευταίο της ταξίδι» η Ξένια Σπονδυλίδη, χήρα του αείμνηστου κι επί 12ετία Δημάρχου Γλυφάδας Θόδωρου Σπονδυλίδη. ...

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για την μεγάλη «κάψα» του κ. Παπανικολάου, να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με την Ν.Δ. ...

Κι ενώ οι φωτιές στο βουνό της Γλυφάδας ξεπετάγονται η μία πίσω από την άλλη, κι ενώ όλοι οι Δήμαρχοι συσπειρώνονται στον ΣΠΑΥ για την προστασία του βουνού μας, κι ενώ μπαίνει στον ΣΠΑΥ ...

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις: Τα εν Δήμω Αυτοδιοικητικά Επιλογές Θέσεις Εν Γλυφάδα Τα παρα-ΔΗΜΟτικά "Στα μανταλάκια" Η ντουντούκα μας Θύμησες

Πυξίδα μας και μπούσουλάς μας, είναι το γνωμικό του ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ:

«Διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου, το δικαίωμά σου να τα λες».

Γι αυτό και στις «ΔΗΜΟ… λογίες Γλυφάδας, φιλοξενούμε ενυπόγραφα κείμενα, υπό την προϋπόθεση, ότι αυτά δεν είναι φασιστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά, υβριστικά, συκοφαντικά και δεν αποπνέουν έστω και έμμεσα, bulling έναντι οιονδήποτε.

Οι επώνυμες ανακοινώσεις, οι καταγγελίες και τα ενυπόγραφα άρθρα που δημοσιεύονται στον Ιστότοπό μας, είναι ευνόητο ότι εκφράζουν τους συντάκτες τους.

Συνεπώς δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τις δικές μας απόψεις, κι ούτε βέβαια είναι δυνατόν να εκφράζουν – ντε και καλά - και τις δικές μας θέσεις.

Ως φανατικοί υποστηρικτές της αληθινής είδησης και της διάδοσης των ιδεών - όχι μόνο επιτρέπουμε - αλλά σας προτρέπουμε να αναδημοσιεύτε τις αναρτήσεις μας, με την απλή αναφορά ότι η ΠΗΓΗ τους  είναι οι «dimologies.gr»

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να λαμβάνετε πρώτοι τα άρθρα που ανεβάζουμε στο e-mail σας.
Ονομά και Επίθετο(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Βρείτε μας στα social

             

 

Designed by