«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει ολοένα κοσκινίζει» Αυτή η παροιμία ταιριάζει στην συστηματική κωλυσιεργία του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου να μεταδίδονται μέσω του YouTube οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου.

Δεν υπάρχει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που να μην έχει τεθεί από σχεδόν όλες τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, το θέμα για την αναγκαιότητα της δηµόσιας προβολής μέσω του διαδικτύου, των συνεδριάσεων, καθώς και της παροχής της δυνατότητας να παρευρίσκονται οι δημοσιογράφοι, οι φορείς και οι πολίτες στις «δια τηλεδιάσκεψης» συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κάθε φορά ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Α. Αργυροπούλου, τους διαβεβαιώνουν ότι οι επόμενες συνεδριάσεις θα μεταδίδονται ζωντανά, στο διαδικτυακό κανάλι του Δήμου στο YouTube.

Και η κοροϊδία συνεχίζεται….

Όπως φαίνεται το πιο πιθανό είναι να βγούµε από την πανδηµία και να έχουμε επιστρέψει στις ζωντανές δημόσιες συνεδριάσεις των Δηµοτικών Συµβουλίων, παρά να έχει η Δηµοτική Αρχή της Γλυφάδας υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, αφού υποτίθεται ότι εδώ και έναν χρόνο «ψάχνει» τον τεχνικό τρόπο, τον οποίο όμως έχουν βρει όλοι σχεδόν οι Δήμοι της Ελλάδας.

Και πάνω που κοντεύαμε να πιστέψουμε ότι η Γλυφάδα είναι ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ… όπως λέει ο Δήμαρχος σε κάθε ευκαιρία.