Όλες οι δημοσιεύσεις

Την έντονη διαφωνία για την «υπέρμετρη» μείωση των δημοτικών συμβούλων, όπως προβλέπεται στο εκλογικό νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση, εκφράζει το Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η αύξηση του πληθυσμιακού κριτηρίου των κοινοτήτων σε συνδυασμό με την μείωση των μελών των κοινοτικών συμβουλίων δημιουργεί πρόβλημα εκπροσώπησης. Την ίδια ώρα, έντονος είναι ο προβληματισμός για τα νέα πληθυσμιακά κριτήρια και την συρρίκνωση των κατηγοριών, που σχετίζονται με τις έδρες για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς εκκρεμεί η απογραφή του πληθυσμού τον Οκτώβριο του 2021.

Ανοιχτή Επιστολή:
ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΟΣΟΝΙΔΟΥ Ιατρού, Προέδρου του Σωµατείου Εργαζοµένων του Γ. Ν. Ασκληπιείο Βούλας, ∆.Σ. ΕΙΝΑΠ, Ε.Γ. ΟΕΝΓΕ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΡΔΙΚΛΗ Νοσηλευτή, Γενικού Γραμματέα του Σωµατείου Εργαζοµένων του Γ. Ν. Ασκληπιείο Βούλας, Τακτικού Εκπροσώπουτων Εργαζοµένων στο ∆.Σ. του Ασκληπιείου.

Σφοδρή κριτική στη διοίκηση Πατούλη για τις ενέργειές της στα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική άσκησε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» Γιάννης Σγουρός κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής.