Τα top:


Η απάντησή μας στη λάσπη, τις βρισιές και τις συκοφαντίες της «λίγδο-τσούχτρο-καρα-χαλιάδας».

Αφού οι προσπάθειές τους για να αποτρέψουν την συνεργασία των δημοκρατικών δυνάμεων της Γλυφάδας απέτυχαν!

Αφού ξανά-απέτυχαν και οι νέες ραδιουργίες τους, για να δυναμιτίσουν  αυτή τη φορά από τα μέσα, τον νέο συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας ενώνει», με εργαλεία τους,  τους σύγχρονους «αριστερόστροφους Πήλιο-Γούσηδες»!

Αφού πλέον βλέπουν ότι οι πολίτες εκτός από το σανό που τους σερβίρουν, ενημερώνονται και προβληματίζονται για τις παρανομίες τους, την αδιαφάνεια, και την ασυδοσία στην διαχείριση του δημοτικού χρήματος και το φαγοπότι που έχουν στήσει στο Δήμο τα γαλάζια «Gplden Boys».

Κι αφού αντιλήφθηκαν ότι στις 8 του Οκτώβρη τα πράγματα δεν θα είναι γι’ αυτούς τόσο όμορφα και ήσυχα, όπως τα έχουν σχεδιάσει,  άφησαν τα ψεύτο-χαμόγελα και τις ψεύτο-αγκαλίτσες και έβγαλαν στη φόρα τον πραγματικό εαυτό τους.

Και Αντί να δώσουν πειστικές εξηγήσεις και απαντήσεις, στις τεκμηριωμένες με στοιχεία καταγγελίες μας.

Αυτοί τι κάνουν;

Μα τι άλλο, από το να καταφύγουν στη συνηθισμένη τους τακτική της συκοφαντίας της λάσπης και των ύβρεων.

Όχι βέβαια οι ίδιοι.

Αυτοί είναι κύριοι του λευκού κολλάρου!!!

Για τις βρώμο-δουλειές τους έχουν την «λίγδο-τσούχτρο-καρα-χαλιάδα», που ως γνωστόν μ’ ένα κόκκαλο πουλάει και τη μάνα του.

Έχοντας λοιπόν τους κωδικούς της «λίγδο-τσούχτρο-καρα-χαλιάδας», οι «τσούχτρο-κουκουλοφόροι» επιτίθενται και βρίζουν, κρυπτόμενοι πίσω από τον “μπροστινό αυτοφωράκια” και Α-φραγκίδη «λίγδο-καρά-χάλια».

https://dimologies.gr/news/mia-ofeilomeni-apantisi-stous-kryptomenous-livelografous-tis-tsouchtro-kara-chaliadas/

Προφανώς όμως δεν τους έφθαναν οι συκοφαντίες σε βάρος μου, το υποτιμητικό βρίσιμό μου και η δολοφονία του χαρακτήρα μου, αλλά τα έβαλαν και με τον Κώστα Κόκκορη, γιατί τους ενοχλεί προφανώς το ότι ο πρώην Δήμαρχος βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις, τον εκλογικό αγώνα του συνδυασμού μας και τον Στάθη Γεωργούλα.

Ενώ λοιπόν γνωρίζουν ότι ο Κώστας Κόκκορης έχει απαλλαγεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση για τα δημοτικά τέλη του κτιρίου, το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΟΚΤΗΣΙΑ του κ. Κόκκορη, και το χρησιμοποιεί η ΕΥΔΑΠ, οι συκοφάντες «ξαναζεσταίνουν την ίδια σούπα», προφανώς γιατί δεν έχουν να πουν κάτι εναντίον του.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο και το επαναλαμβάνουμε.

Η καταβολή των δημοτικών τελών ενός κτηρίου είναι νόμιμη υποχρέωση αυτού που το χρησιμοποιεί και όχι του κάθε  ιδιοκτήτη.

Έτσι λοιπόν και για το εν λόγω ακίνητο, την υποχρέωση καταβολής των δημοτικών τελών, την είχε και την έχει η ΕΥΔΑΠ, η οποία το έχει ενοικιάσει και το χρησιμοποιεί.

Στο εν λόγω ακίνητο ο Κ. Κόκκορης δεν έχει καμιά ιδιοκτησία (αλλά προκειμένου οι συκοφάντες να ρίξουν λάσπη, γράφουν ότι θέλουν), γι’ αυτό και το δικαστήριο τον δικαίωσε πανηγυρικά.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια κι όλα τα άλλα που γράφει η «λίγδο-τσούχτρο-καρα-χαλιάδα», είναι για τους σανοφάγους.

Παναγιώτης Γιάχος

https://dimologies.gr/news/i-ntoulapa-me-tous-skeletous-tis-glyfadas-molis-anoixe-kai-gaia-pyri-michthito/

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Επισημάνσεις και Ερωτήματα του υπ. Δημοτικού Συμβούλου Ν. Χαζάπη

Post Views: 1.054 Κοινοποιήστε

Δευτέρα 15/5 και ώρα 19.30 στην Πλατεία Αγίου Τρύφωνα πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Post Views: 731 Κοινοποιήστε