Τα top:


“Δώρο Ζωής” για τις Γυναίκες … Δωρεάν Εξέταση Μαστογραφίας με την Ευγενική Προσφορά του Νίκου Παπάζογλου

Η ανάληψη της πρωτοβουλίας για την υλοποίηση ενός ακόμα κοινωνικού προγράμματος υγείας, για δωρεάν μαστογραφίες, έρχεται ως φυσική ακολουθία, έμπρακτης και ουσιαστικής ανάγκης για κοινωνική προσφορά απέναντι στον συνάνθρωπο.

Απέναντι στις γυναίκες.

«Μίας προσφοράς που διαχρονικά πηγάζει μέσα από τον προσωπικό αξιακό μου κώδικα, με στόχο την κάλυψη μεγάλων κοινωνικών αναγκών» τονίζει ο Νίκος Παπάζογλου.

Η Μαστογραφία σώζει ζωές… μία από αυτές μπορεί να είναι η δική σου!

Πολύ απλά γιατί σύμφωνα με στοιχεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση περίπου 32.000 θάνατοι από καρκίνο του μαστού θα μπορούσαν να αποφευχθούν ετησίως, αν εφαρμόζονταν καλύτερες πρακτικές τακτικού ελέγχου στον γυναικείο πληθυσμό.

Η μαστογραφία είναι η μόνη αποδεδειγμένα ενδεδειγμένη και αναντικατάστατη μέθοδος προληπτικού ελέγχου του μαστού.

«Γι’ αυτό λοιπόν επικοινώνησα με τους δήμους Μοσχάτου και Ταύρου προκειμένου να συνεργαστούμε στην προσπάθεια μου αυτή!»

Έτσι την Τετάρτη 29 Μαρτίου στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο και την Πέμπτη 30 Μαρτίου στην πλατεία Μακεδονίας στον Ταύρο, από τις 09:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιείται, κατόπιν ραντεβού, η δωρεάν εξέταση που αποτελεί το βασικότερο σύμμαχο για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2103426414 & 210 4832 482(Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου).

#ΝίκοςΠαπάζογλου#ΝίκοςΠαπάζογλου_στα_νότια#ΜεΤονΝίκο

Κοινοποιήστε

Δείτε επίσης

Οι βουτιές του Μηταράκη και η οργή του Μητσοτάκη

Post Views: 1.033 Κοινοποιήστε

Πολυμήχανος εφευρέτης παράγει δωρεάν καύσιμα από το νερό

Post Views: 2.134 Κοινοποιήστε