• Γλυφάδα Ειδήσεις
 • Δημοτικό Συμβούλιο
 • Ερωτήσεις στο Δήμο
 • Το Ψαχτήρι
 • Π. Γιάχος Επωνύμως
 • Άρθρα & Συνεντευξεις
 • Η φωνή των πολιτών
 • Εύθυμα και Σοβαρά
 • Πρόσωπα & Ιστορίες

Πόσο μικρόψυχος είσαι δήμαρχε Γιωργάκη Παπανικολάου...

Όταν πριν λίγους μήνες η Βάνα Μπάρμπα είχε αποκαλέσει τον δήμαρχο Γλυφάδας "τοπικό Ερντογάν", κάποιοι ίσως να είπαν ότι υπερβάλει.

Κι όμως ο δήμαρχος Γιωργάκης Παπανικολάου  με την συμπεριφορά του, προς όσους του κάνουν κριτική,  επιβεβαιώνει τα λόγια της Βάνα Μπάρμπα, αφού με ωμό, ψυχρό και αυταρχικό τρόπο, αφήνει να φανεί ξεκάθαρα το πως αντιλαμβάνεται τον ρόλο του ως δήμαρχος Γλυφάδας. 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πέσει η μάσκα του "χαμογελαστού αγκαλίτσα" και να δούμε το πραγματικό  του πρόσωπο. Και μας το έδειξε με αδίστακτο τρόπο ο ίδιος, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη στιγμή για κάθε πατέρα, όπως είναι ο γάμος της κόρης του.

Ο υποτίθεται ευρωπαϊστής (;) δήμαρχος  με την αδικαιολόγητη άρνησή του, αυτό που κατάφερε ήταν να στείλει την οικογένεια του Παναγιώτη Γιάχου σε μια "ΙΔΙΟΤΥΠΗ  ΕΞΟΡΙΑ" αφού αρνήθηκε πεισματικά να τελεστεί στο Δημαρχείο Γλυφάδας ημέρα Σάββατο απόγευμα, ο πολιτικός γάμος της κόρης του πρώην και επί μια δεκαετία Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας, κάτι που όμως έγινε αμέσως αποδεκτό από τους Δημάρχους και των δύο γειτονικών Δήμων.

Αποτέλεσμα της εμπάθειας του δημάρχου Γιωργάκη Παπανικολάου, είναι η κόρη ενός πολιτικού του αντιπάλου να "πληρώνει τα σπασμένα" της πολιτικής αντιπαράθεσης που έχει με τον πατέρα της ο δήμαρχος, εξαναγκάζοντας την κοπέλα να τελέσει τον πολιτικό γάμο της σε άλλο Δήμο, παρότι  είναι "γέννημα θρέμμα" Γλυφαδιώτισα.

Όπως είναι γνωστό ο Παναγιώτης Γιάχος έχει καταγγείλει τον δήμαρχο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για παρανομίες στο Δήμο, με αποκορύφωμα τις 100 πλαστές αποφάσεις από εικονικές "μαϊμού" συνεδριάσεις που "στήθηκαν" στο Δήμο, από το 2015 και μετά, με οικονομικό αντικείμενο πάνω από 10.000.000. ευρώ!!!

Αναρωτιόμαστε ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του Νατάσα που το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν από τη Ραφήνα για να κουμπαριάσουν με τον Γιωργάκη, τι θα σκεφθούν μόλις μάθουν τους ετσιθελικούς αυταρχισμούς του δήμαρχο-κουμπάρου τους; Μήπως  ότι "ψώνισαν από σβέρκο";

Διαβάστε παρακάτω την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Παναγιώτη Γιάχου, για τα όσα προηγήθηκαν αυτής της "ιδιότυπης εξορίας" της οικογένειας του από τη Γλυφάδα.

 

Παναγιώτης Γ. Γιάχος

Επιμελητής του ιστότοπου “ΔΗΜΟ...λογίες Γλυφάδας (dimologies.gr)

πρώην Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

(έτη: 1987,1988,1989,1990,1997,1998, 2003, 2004, 2005, 2006)

οδός ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 46 ΓΛΥΦΑΔΑ Τ Κ 165 62

Τηλ: 210.9622.902 FAX: 210.9930.318 κιν: 6974.141.390 ΓΛΥΦΑΔΑ 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

e.mail: pgiahos@yahoo.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συγκεκριμένα:

1) Προς τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Νιτσιόπουλο

2) Προς την Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Παναγιώτα Κυριακίδου

3) Προς τον Ληξίαρχο Δημήτρη Νικολαϊδη

4) Προς τον Δήμαρχο Γεώργιο Παπανικολάου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας

 

ΘΕΜΑ: Αναφορικά με την αρνητική απάντησή σας για τέλεση του πολιτικού γάμου της κόρης μου Κωνσταντίνας - Ρουμπίνης Γιάχου, στην ημερομηνία "Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 ώρα 5,00 μ.μ.", που αιτήθηκα με τα διαδοχικά έγγραφά μου με αρ. πρωτ. 2353/21-01-2019 και 215/28-01-2019 και τις με τους ίδιους αριθμούς πρωτοκόλλου διαδοχικές απαντήσεις σας.

 

Αντιδήμαρχε Δημήτρη Νιτσιόπουλε.

Παρότι και οι δύο αιτήσεις μου απευθύνονταν σε εσένα κι ενώ στην πρώτη μου έκανες την τιμή και μου απάντησες εσύ, ενώ και η δεύτερη αίτησή μου απευθυνόταν πάλι προς εσένα, εσύ αντί να μου απαντήσεις, προφανώς με άνωθεν εντολή "πέταξες το μπαλάκι" της απάντησης, στον ληξίαρχο Δημήτρη Νικολαϊδη για να μου απαντήσει αυτός, ότι: "Με βάση την 3148/2015 (44926/7-10-2015) Απόφαση Δημάρχου Γλυφάδας έχει ορισθεί ότι οι πολιτικοί γάμοι γίνονται κάθε Παρασκευή και ώρα 2.00 έως 3.00 μ.μ.".

Εγώ όμως αντιδήμαρχε όπως σου αναφέρω και στην δεύτερη αίτησή μου, είχα ήδη επικοινωνήσει με τον Ληξίαρχο Νικολαϊδη ο οποίος με είχε ήδη πληροφορήσει σχετικά με την παραπάνω απόφαση δημάρχου περί τέλεσης των πολιτικών γάμων τις Παρασκευές 2.00 έως 3.00 μ.μ..

Όταν όμως είχα πει στον Ληξίαρχο, την επιθυμία της οικογένειάς μου για την τέλεση του γάμου το Σάββατο 2 Μαρτίου, αυτός μου είχε πει ότι << Πράγματι κ. Γιάχο έχουν γίνει στο Δήμο πολιτικοί γάμοι σε διαφορετικές ημέρες και ώρες εκτός από τις Παρασκευές, αλλά αυτό έχει γίνει μετά από απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου, οπότε να απευθυνθείτε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.>>.

 

Επίσης αντιδήμαρχε Νιτσιόπουλε στην ίδια αίτησή μου είχα τονίσει ότι: <<...έχω πλήθος μαρτυριών ότι στο Δήμο μας έχουν τελεστεί και τελούνται από την σημερινή Δημοτική Αρχή πολιτικοί γάμοι, εκτός από Παρασκευές και άλλες ημέρες και ώρες της Εβδομάδας, όπως Σάββατα κλπ.>>

Σου είχα επίσης θέσει υπόψη σου το άρθρο 131 του νόμου 4483/2017 - ΦΕΚ τεύχος Α 107/ 31-7-2017 <<Άρθρο 131 Τέλεση πολιτικών γάμων. Η παρ. 2 του άρθρου 5 του π.δ. 391/1982 (Α ́73) αντικαθίσταται ως εξής: «2. Σε κάθε Δήμο, ο Δήμαρχος ορίζει με πάγια πράξη του, περισσότερες τακτές ημέρες της εβδομάδας, μη αποκλειομένου του Σαββάτου και της Κυριακής, και ορισμένη ώρα ενάρξεως, για την τέλεση των γάμων για τους οποίους υποβλήθηκαν σχετικές αιτήσεις μέχρι και την προηγούμενη ημέρα. Με την ίδια πράξη του, ο Δήμαρχος μπορεί να ορίζει την τέλεση των πολιτικών γάμων σε περισσότερα του ενός δημοτικά κτίρια ή και σε εξωτερικούς κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους. Ο Δήμαρχος μεριμνά για την κατάλληλη διαρρύθμιση και διακόσμηση του χώρου, ώστε να δίνεται στην τελετή του γάμου η επισημότητα που της ταιριάζει.>>

 

Επίσης αντιδήμαρχε σου είχα επισημάνει ότι πέρα από την εφαρμογή και στο Δήμο μας των διατάξεων του παραπάνω νόμου, είναι αυτονόητη η απαίτηση της οικογένειάς μου να έχουμε ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ και την ίδια αντιμετώπιση που είχαν οι πολίτες που οι πολιτικοί γάμοι τους τελέστηκαν στο Δήμο μας άλλες ημέρες και ώρες, όπως Σάββατα και άλλες ημέρες.

Επίσης στην ίδια αίτηση την οποία είχα κοινοποιήσει και στον δήμαρχο Γεώργιο Παπανικολάου, τον καλούσα να δείξει ευαισθησία, ανωτερότητα και διαλλακτικότητα, ικανοποιώντας το αίτημά μας, για καθορισμό του γάμου της κόρης μου, για το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στις 5.00 μ.μ.

Παρ όλες όμως τις προσπάθειές μου και παρά την προσωπική παρέμβαση στον δήμαρχο του Δημοτικού Συμβούλου και καλού μου φίλου Δημήτρη Αγγελάτου, ο δήμαρχος αλλά και συ αντιδήμαρχε με την προφανώς υπαγορευμένη γραφειοκρατική απάντηση του Ληξίαρχου, απορρίψατε το αίτημά μας, ενώ είναι πασίγνωστο ότι τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος όσο και σεις οι αντιδήμαρχοι έχετε τελέσει πολιτικούς γάμους Σάββατα και άλλες ημέρες της εβδομάδας πέραν της Παρασκευής.

Δήμαρχε Παπανικολάου σου αξίζουν συγχαρητήρια αφού ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που ζει η κάθε οικογένεια, εσύ με την πρωτοφανή και ακατανόητη συμπεριφορά σου κατάφερες και το μετ έτρεψες σε ένα κακόγουστο σήριαλ, δείχνοντας μια πρωτοφανή μικρότητα και εκδικητικότητα απέναντι στο πρόσωπό μου προφανώς λόγω της πολιτικής μου δραστηριότητας, μετακυλίωντας στους οικείους μου εν είδει οικογενειακής ευθύνης, την δυσφορία σου για τις ενοχλητικές και οδυνηρές για εσένα καταγγελίες μου για παράνομες πράξεις σου, που ήδη ελέγχεσαι από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

 

Εγώ αυτό που ζήτησα τόσο προφορικά όσο και με τις έγγραφες αιτήσεις μου, ήταν να γίνει ο γάμος της κόρης μου Σάββατο απόγευμα, όπως άλλωστε προβλέπει και το άρθρο 131 του νόμου 4483/2017 κι όπως άλλωστε έχετε ήδη κάνει σε άλλους πολιτικούς γάμους, τόσο εσύ ο ίδιος όσο και οι αντιδήμαρχοί σου.

Εμείς δεν ζητήσαμε ούτε την ειδική διακόσμηση που σας υποχρεώνει ο παραπάνω νόμος, ούτε βέβαια ζητήσαμε να γίνει ο γάμος της κόρης μου φιέστα και να αναμεταδοθεί με VIDEO WALL όπως έκανες εσύ στο γάμο σου. Αναρωτιέμαι τι θα σκεφθεί ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του όταν πληροφορηθούν αυτή την επαίσχυντη συμπεριφορά του κουμπάρου τους, απέναντι σε μια κοπέλα που ζήτησε να παντρευτεί Σάββατο και η οποία είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν τότε η σημερινή σύζυγός σου.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

 

Αντιδήμαρχε Νιτσιόπουλε,

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι στις τηλεφωνικές συνομιλίες μας σου είπα πει ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι για την οικογένειά μου ιδιαίτερα ευαίσθητο και μάλιστα σου είχα εξηγήσει και τους λόγους που επισπεύσαμε το γάμο;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι σου είχα πει ότι δεν διανοούμαι να εμπλακεί ο γάμος της κόρης μου στην οποιαδήποτε πολιτική αντιπαλότητα έχω εγώ με τον δήμαρχο;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι σου είχα πει ότι την δαπάνη της υπερωρίας του Ληξίαρχου θα την αναλάβουμε εμείς;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι σου είχα επαναλάβει ότι δεν είναι σωστό και δεν το επιθυμώ, προκειμένου να τελεστεί ο γάμος της κόρης μου ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, να εξαναγκαστώ να καταφύγω σε γειτονικό Δήμο;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι είχα ζητήσει να πρυτανεύσει η ανθρωπιά και να μη με οδηγήσετε σε μια ιδιαίτερα απαξιωτική για την προσωπικότητά μου "ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΕΞΟΡΙΑ" από τον Δήμο μας, στον οποίο υπήρξα Δημοτικός Σύμβουλος για πολλά χρόνια, καθώς και Πρόεδρος του Δημοτικού του Συμβουλίου επί μια δεκαετία;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι ενώ οι πολιτικοί γάμοι ως αντιδήμαρχος Διοικητικού είναι στις δικές σου αρμοδιότητες, όταν στο ανέφερα μου απάντησες: <<...τι μου λες τώρα, με βάζεις να τσακωθώ με το Δήμαρχο >> ;

 

Εσύ λοιπόν αντιδήμαρχε αντί "να σταθείς όρθιος", με την πειθήνια τυφλή υπακοή σου στις εντολές του δημάρχου, πέταξες στα σκουπίδια την 35χρονη οικογενειακή μας φιλία, ενώ και ο δήμαρχος με την αντιπάθεια του προς εμένα, αυτό που καταφέρατε ήταν να μας <<εξορίσετε>> από τον Δήμο μας, αφού για να τελεστεί ο γάμος της κόρης μου ημέρα Σάββατο, καταφύγαμε στην φιλοξενία γειτονικού μας Δήμου, όπου προφανώς στην πολιτική του ηγεσία είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με συναισθήματα και ευαισθησίες.

Το αν γι αυτή την συμπεριφορά σας απέναντι στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου σας αξίζουν συγχαρητήρια ή το αν θα πρέπει να ντρέπεστε, ας το κρίνουν οι αντικειμενικοί πολίτες.

 

Περαιτέρω:

- Η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Παναγιώτα Κυριακίδου στην οποία επίσης απευθύνεται η παρούσα, παρακαλείται να μου χορηγήσει: Αντίγραφο της 3148/2015 (44926/7-10-2015) Απόφασης δημάρχου Γλυφάδας. Παρακαλώ να έχω άμεσα την χορήγηση του εν λόγω εγγράφου, προκειμένου να ενεργήσω τα νόμιμα.

- Ο Ληξίαρχος Δημήτρης Νικολαϊδης προς τον οποίο επίσης απευθύνεται η παρούσα παρακαλείται να μου χορηγήσει άμεσα: Κατάλογο με τις ημεροχρονολογίες που τελέστηκαν στον Δήμο πολιτικοί γάμοι διαφορετικές ημέρες εκτός της Παρασκευής. Ληξίαρχε Νικολαίδη, επειδή ενδέχεται οι διοικούντες να σε εμποδίσουν να μου χορηγήσεις τα στοιχεία που ζητάω, επικαλούμενοι την προστασία των προσωπικών δεδομένων αυτών που τέλεσαν τους πολιτικούς γάμους τους, εγώ δεν ζητάω τα προσωπικά στοιχεία κανενός, παρά μόνο τις ημεροχρονολογίες που τελέστηκαν στο Δήμο πολιτικοί γάμοι και άλλες ημέρες εκτός από τις Παρασκευές. Παρακαλώ να έχω άμεσα την ΕΓΓΡΑΦΗ απάντησή σου, προκειμένου να ενεργήσω τα νόμιμα.

 

- Η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών με την ιδιότητα της προϊσταμένης της Γραμματείας του Δ.Σ. και σε εφαρμογή του αρ. 14 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (Κ.Λ.τ.Δ.Σ.), παρακαλείται να μεριμνήσει όπως η παρούσα μου διανεμηθεί στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε εφαρμογή του αρ. 4 του Κ.Λ.τ.Δ.Σ. όπου: <<Μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος ανακοινώνει στο σώμα κάθε έγγραφο που απευθύνεται στο Συμβούλιο.>>, να αναγνώσει όπως έχει υποχρέωση την παρούσα μου στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος.

Η παρούσα μου να πρωτοκολληθεί και να μου χορηγηθεί αντίγραφό της.

Με τιμή

 

Παναγιώτης Γ. Γιάχος

 

Pin It

Σχετικά Άρθρα

Είναι να μη σε πιάσει ο Γκουρού στο στόμα του...

Θα πεις επιτέλους την αλήθεια Γιωργάκη;

Θα πεις επιτέλους την αλήθεια Γιωργάκη;

Τα 'μαθες τα νέα Γιωργάκη; Ναι απερχόμενε Δήμαρχε σε σένα μιλάω. Σε εσένα που ενώ σου κοινοποιήθηκε το πόρισμα του...

Ούτε να φωτογραφηθεί μαζί του δεν θέλει ο Κυριάκος

Ούτε να φωτογραφηθεί μαζί του δεν θέλει ο Κυριάκος

Μαύρο πρόβατο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο Γιωργάκης Παπανικολάου. Στην πρόσφατη περιοδεία του πρόεδρου της Ν.Δ. στη Γλυφάδα, ήταν...

Ε' ρε γλέντια!!!

Ε' ρε γλέντια!!!

Και τώρα Γιωργάκη ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δύο χρόνια τώρα παραμύθιαζες τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι ο Γιάχος είναι...

Γιατί ο "μπόγιας" έχει αφηνιάσει και χλιμιντρίζει;

Γιατί ο "μπόγιας" έχει αφηνιάσει και χλιμιντρίζει;

Είναι αηδιαστικό αυτό που ζούμε με τις επιθέσεις "κάτω από το τραπέζι", που εξαπολύει συστηματικά τοπική ιστοσελίδα, με απειλητικά, εμετικά...

Η Καρακάξα του Δημοτικού Συμβουλίου

Η Καρακάξα του Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που να μην πεταχτεί όποτε της καπνίσει για να "κράξει", όποιον ή όποια λέει...

Γλυφάδα Ειδήσεις: Τα νέα της πόλης μας

Ταφόπλακα στην πολιτική καριέρα του Παπανικολάου

Ταφόπλακα στην πολιτική καριέρα του Παπανικολάου

"Τελειωμένος" πολιτικά θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ. Παπανικολάου, αφού με την 120/Α/2019 έκθεση ελέγχου (πόρισμα) του Σώματος Ελεγκτών - Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης,...

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με την αριστερά της ρήξης και της ανατροπής

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με την αριστερά της ρήξης και της ανατροπής

Μια ακόμη υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για την Δημαρχία Γλυφάδας, είναι το υποστηριζόμενο από την ΑΝΤ. ΑΡ.ΣΥΑ ψηφοδέλτιο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Βασιλάκη. Ο Παναγιώτη...

Παρουσίαση του συνδυασμού " Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα" και βαριές καταγγελίες για τον απερχόμενο Δήμαρχο

Παρουσίαση του συνδυασμού " Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα" και βαριές καταγγελίες για τον απερχόμενο Δήμαρχο

Πριν λίγες ημέρες έγινε η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού "Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα" του υποψήφιου Δήμαρχου Στέλιου Θεοδοσόπουλου στη κατάμεστη από κόσμο, μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου...

Δημοτικό Συμβούλιο

Δυναμική παρέμβαση της Αθηνάς Λυγνού για το σκάνδαλο της Δ.Ε.Α.Π.

Δυναμική παρέμβαση της Αθηνάς Λυγνού για το σκάνδαλο της Δ.Ε.Α.Π.

Λίγοι είναι οι συμπολίτες μας που γνωρίζουν τι σημαίνουν τα αρχικά Δ.Ε.Α.Π. και ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που γνωρίζουν την τεράστια ζημιά που έχει υποστεί ο Δήμος Γλυφάδας από την κακοδιαχείρηση (...

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Τι το' θελε και ανακατεύτηκε με τα πίτουρα; Δεν είχε ακούσει την παροιμία ότι "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα θα τον φάνε οι κότες"; Προσωπικά μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι όλες αυτές τις παρα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει.....

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει.....

Η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχίζεται. Στην 38η πρόσκληση για συνεδρίαση στις 7 Νοέμβρη ώρα 20.00 έχουν εγγραφεί 39 θέματα (διαβάστε ΕΔΩ την πρόσκληση) Παρατηρήσαμε ότι στο κάθε θέμα αναφ...

Το Ψαχτήρι: Διεισδυτικές έρευνες και αποκαλύψεις

Αγνοείται ιστορικό και εξαιρετικά σπάνιο μηχάνημα του Δήμου Γλυφάδας

Αγνοείται ιστορικό και εξαιρετικά σπάνιο μηχάνημα του Δήμου Γλυφάδας

Ένα εξαιρετικά σπάνιο μηχάνημα, ιδιοκτησίας του Δήμου Γλυφάδας, ο "Ατμοκίνητος Οδοστρωτήρας" αγνοείται, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών "Σώστε τη Γλυφάδα". Το μηχάνημα δόθηκε...

Οι αποκριάτικες σπατάλες του Δήμου

Οι αποκριάτικες σπατάλες του Δήμου

Πριν να συνέλθουμε καλά καλά από τις σπατάλες του Δήμαρχου για τις χριστουγεννιάτικες "Κόκκινες Νύχτες" ήρθαν οι απόκριες και το πράγμα χειροτέρεψε για τα καλά. Απόκριες λοιπόν και κάποιοι βρήκαν...

Οι σπατάλες του Δήμαρχου δεν έχουν τελειωμό...

Οι σπατάλες του Δήμαρχου δεν έχουν τελειωμό...

Οι σπατάλες που γίνονται στο Δήμο Γλυφάδας εν μέσω αυτής της φοβερής οικονομικής κρίσης δεν έχουν τελειωμό. Οι διοικούντες έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει και ξοδεύουν τα δημοτικά χρήματα σαν χαρτοπόλεμο, σε...

Εύθυμα και Σοβαρά: Μια άλλη ματιά στα δρώμενα της πόλης

Προσοχή: Η συνεδρίαση θα γίνει "δια περιφοράς".

Προσοχή: Η συνεδρίαση θα γίνει "δια περιφοράς".

Προσπαθήσαμε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία να εξηγήσουμε σε φίλο και αναγνώστη μας όλη αυτή την φάμπρικα των "δια περιφοράς" δήθεν συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Ο.Ε, και της Ε.Π.Ζ. που ο...

Δεν τους λυπάται...

Δεν τους λυπάται...

Φαίνεται ότι η είδηση για τις καυτές εμφανίσεις της κ. Μηλιαρέση στο Δημοτικό Συμβούλιο έπαιξε καταλυτικό ρόλο, γιατί αυτή τη φορά και απαρτία είχαμε και η αίθουσα ήταν γεμάτη από...

Ο "επιλοχίας" στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Ο "επιλοχίας" στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Νευρικός και ανήσυχος πηγαινοέρχονταν με το κινητό του να έχει πάρει φωτιά, ο "νεο-Βαυαρός" σύμβουλος ειδικών αποστολών του Δημάρχου,

"Το χάσατε το κορμί πατριώτεεεες !!!"

"Το χάσατε το κορμί πατριώτεεεες !!!"

Μπορεί να "πενηντάρησε αλλά κρατιέται καλά". Αυτό θα σκέφτηκαν οι λίγοι προσελθέντες αλλά "τυχεροί" Δημοτικοί Σύμβουλοι βλέποντας την "εστεμμένη" συνάδελφό τους κ. Μαίρη Μηλιαρέση να προσέρχεται με σούπερ σέξι εμφάνιση,

Ερωτήσεις στον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες του Δήμου

Το παράπονο του Δάσκαλου

Το παράπονο του Δάσκαλου

Ιδιαίτερα φορτισμένος ο δάσκαλος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάριος Κασσέρης μας έκανε παράπονα ότι με το δημοσίευμά μας "Δάσκαλε πού... διδάσκεις;", τον αδικήσαμε. (διαβάστε το ΕΔΩ) Γι' αυτό και μεις του υποσχεθήκαμε να δημοσιεύσουμε και την δική του εκδοχή. Όπως λοιπόν μας είπε ο κ. Κασσέρης, αυτός έφυγε από το σχολείο του, αφού πρώτα προσήλθε ο αντικαταστάτης του και ανέλαβε τα καθήκοντά του , ενώ στο 11ο δημοτικό σχολείο ο δάσκαλος έφυγε με απόσπαση, χωρίς να έχει προσέλθει ο αντικαταστάτης του. Εφόσον ισχύουν τα όσα μας είπε κι εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε, τότε πράγματι έχει δίκιο...

Δάσκαλε, πού...διδάσκεις;

Δάσκαλε, πού...διδάσκεις;

Με δελτίο τύπου, ο Δήμαρχος μας πληροφορεί ότι απέστειλε έγγραφο στον Υπουργό Παιδείας, διαμαρτυρόμενος για την έλλειψη δάσκαλου από το 2ο τμήμα του 11ου Δημοτικού Σχολείου. Σε αυτή λοιπόν την επιστολή, ο Δήμαρχος, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρει ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί ο συγκεκριμένος δάσκαλος "ζήτησε απόσπαση η οποία εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου, χωρίς να μεριμνήσει για την αντικατάστασή του".

Πρόσωπα & Ιστορίες που σημάδεψαν την πόλη μας

"Έφυγε" από κοντά μας ο Γιώργος Φυλακούρης

"Έφυγε" από κοντά μας ο Γιώργος Φυλακούρης

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, Γιώργου Φυλακούρη, που ήταν γέννημα - θρέμμα Γλυφαδιώτης. Ο πάντα χαμογελαστός και καλαμπουρτζής Γιώργος, ήταν επί πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Γλυφάδας. Εργαζόταν στο Ασκληπείο Βούλας, όπου όλοι τον θυμόμαστε πώς "σκιζόταν" για να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 14.45 στον ιερό ναό του κοιμητήριου Γλυφάδας. Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Γλυφάδας...

Η ιστορία της παρέλασης στην Τερψιθέα

Η ιστορία της παρέλασης στην Τερψιθέα

Τα τελευταία χρόνια η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γίνεται στην Τερψιθέα. Πώς όμως έγινε αυτό; Στις 7 του Οκτώβρη του 2014, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Γιάχος υπέβαλε αίτηση προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, για να ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τούτο, για να γίνεται αυτή μόνιμα και όχι ευκαιριακά, ανάλογα με την βούληση του εκάστοτε Δημάρχου,

Άρθρα & Συνεντεύξεις

Παρέμβαση του Μάκη Φιλόπουλου για τις μαϊμού συνεδριάσεις "δια περιφοράς" στο Δήμο Γλυφάδας

Παρέμβαση του Μάκη Φιλόπουλου για τις μαϊμού συνεδριάσεις "δια περιφοράς" στο Δήμο Γλυφάδας

Ηχηρή και τεκμηριωμένη παρέμβαση του Μάκη Φιλόπουλου, για το σκάνδαλο των 100 πλαστών αποφάσεων, που έκδοσαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιωργάκης Παπανικολάου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Παναγάκος, οι...

Αλληλεγγύη

Αλληλεγγύη

Ετυμολογία:H αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας μεταξύ ανθρώπων με κοινά συμφέροντα και στόχους.Ίσως η σπουδαιότερη αναγκαία αξία στις μέρες μας, όχι μόνο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, αλλά κυρίως...

Κάποια πράγματα πρέπει να τα πάρουμε από την αρχή...

Κάποια πράγματα πρέπει να τα πάρουμε από την αρχή...

Αλήθεια πώς επιλέγουμε κάποιον που θα μας προσφέρει τις υπηρεσίες του προκειμένου να λύσουμε τα όποια προβλήματά μας; Πέραν από την όποια εντύπωση έχουμε γι' αυτόν, πέρα από το αν...

Η φωνή των πολιτών: Όσα μας λένε και μας γράφουν οι πολίτες

Καταγγελία για παρανομίες στο Γκολφ Γλυφάδας

Καταγγελία για παρανομίες στο Γκολφ Γλυφάδας

Νέα καταγγελία του κ. Αναστάσιου Γιαννακόπουλου σχετικά με παράνομες εργασίες, καταπάτηση και καταστροφές στην δασική έκταση του Γκολφ Γλυφάδας από τον Δήμαρχο κ. Παπανικολάου.

Καταγγελία για καταλήψεις πεζοδρομίων

Καταγγελία για καταλήψεις πεζοδρομίων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15, τηλ. 6972 79 79 60.

ΔΗΜΟΛΟΓΙΕΣ TV: Παρακολουθήστε τις βιντεοσκοπήσεις μας

Δήμαρχε, μας κάνεις πλάκα; Παρακολουθούμε συνεδρίαση ή παντομίμα;

Δήμαρχε, μας κάνεις πλάκα; Παρακολουθούμε συνεδρίαση ή παντομίμα;

Ωραίες συνήθειες μας έφερε από τις Βρυξέλλες ο κ. Παπανικολάου. Δεν υπάρχει συνεδρίαση που να μην ανοιγοκλείνει το μικρόφωνο ανάλογα με αυτά που λέει, λες και παίζει με την παρέα...

Αθλητισμός: Αθλητικές δραστηριότητες της πόλης μας

Η Τερψιθέα στην Ά ΕΠΣΑ!

Η Τερψιθέα στην Ά ΕΠΣΑ!

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Τερψιθέας. Σε αγώνα μπαράζ με τον Άγιο Θωμά που έγινε στο γήπεδο του Ποσειδώνα Γλυφάδας απέσπασε ισοπαλία 1-1, σκορ που την ανεβάζει στην Ά...

Παιδεία

Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων κάθε απόγευμα

Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων κάθε απόγευμα

Ανοιχτά θα είναι κάθε απόγευμα, μέχρι και την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, τα προαύλια σχολείων της Γλυφάδας. Με απόφαση της δημοτικής αρχής Γλυφάδας, συνολικά οκτώ σχολεία της πόλης θα ανοίγουν κάθε...

Μια χρήσιμη φωτογραφία

Μια χρήσιμη φωτογραφία

Μια τέτοια φωτογραφία θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα ελληνικά σχολεία για να ενημερώνει γονείς και παιδιά για την ποσότητα ζάχαρης που καταναλώνουν μέσα από καθημερινές "συνήθειες".

Πολιτισμός: Πολιτιστικές δραστηριότητες της πόλης μας

Υπαίθριο σινεμά όλο τον Αύγουστο στη Γλυφάδα

Υπαίθριο σινεμά όλο τον Αύγουστο στη Γλυφάδα

Η ώρα έναρξης όλων των κινηματογραφικών προβολών είναι στις 21.00. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Το πρόγραμμα του Αυγούστου έχει ως εξής: 03 I 08 I 2017 (Πλατεία...

Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας

Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας

Για περισσότερες πληροφορίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Φαγητό: Πού θα φάμε σήμερα;

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "amam"

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "amam"

Από το 1988 υπάρχει στην Τερψιθέα μια σταθερή αξία στο χώρο του φαγητού που λέγεται "amam". Μετά την οποιαδήποτε νυχτερινή έξοδο, κυριλέ ή χύμα, στην ευρύτερη περιοχή της "παραλιακής", όλοι...

Ψυχαγωγία: Ενδειαφέρουσες προτάσεις για την έξοδό μας

Ομορφιά: Χρήσιμες συμβουλές, πληροφορίες για την εμφάνισή μας

Υγεία: Χρήσιμες συμβουλές, πληροφορίες για την υγεία μας

Super foods: Ιπποφαές

Super foods: Ιπποφαές

Το όνομά του το οφείλει στα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που παρατήρησαν ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν...

Τοπική Αγορά: Εδειαφέρουσες προτάσεις για να ψωνίσουμε στην πόλη μας

Πόσο μικρόψυχος είσαι δήμαρχε Γιωργάκη Παπανικολάου...

Όταν πριν λίγους μήνες η Βάνα Μπάρμπα είχε αποκαλέσει τον δήμαρχο Γλυφάδας "τοπικό Ερντογάν", κάποιοι ίσως να είπαν ότι υπερβάλει.

Κι όμως ο δήμαρχος Γιωργάκης Παπανικολάου  με την συμπεριφορά του, προς όσους του κάνουν κριτική,  επιβεβαιώνει τα λόγια της Βάνα Μπάρμπα, αφού με ωμό, ψυχρό και αυταρχικό τρόπο, αφήνει να φανεί ξεκάθαρα το πως αντιλαμβάνεται τον ρόλο του ως δήμαρχος Γλυφάδας. 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πέσει η μάσκα του "χαμογελαστού αγκαλίτσα" και να δούμε το πραγματικό  του πρόσωπο. Και μας το έδειξε με αδίστακτο τρόπο ο ίδιος, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη στιγμή για κάθε πατέρα, όπως είναι ο γάμος της κόρης του.

Ο υποτίθεται ευρωπαϊστής (;) δήμαρχος  με την αδικαιολόγητη άρνησή του, αυτό που κατάφερε ήταν να στείλει την οικογένεια του Παναγιώτη Γιάχου σε μια "ΙΔΙΟΤΥΠΗ  ΕΞΟΡΙΑ" αφού αρνήθηκε πεισματικά να τελεστεί στο Δημαρχείο Γλυφάδας ημέρα Σάββατο απόγευμα, ο πολιτικός γάμος της κόρης του πρώην και επί μια δεκαετία Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας, κάτι που όμως έγινε αμέσως αποδεκτό από τους Δημάρχους και των δύο γειτονικών Δήμων.

Αποτέλεσμα της εμπάθειας του δημάρχου Γιωργάκη Παπανικολάου, είναι η κόρη ενός πολιτικού του αντιπάλου να "πληρώνει τα σπασμένα" της πολιτικής αντιπαράθεσης που έχει με τον πατέρα της ο δήμαρχος, εξαναγκάζοντας την κοπέλα να τελέσει τον πολιτικό γάμο της σε άλλο Δήμο, παρότι  είναι "γέννημα θρέμμα" Γλυφαδιώτισα.

Όπως είναι γνωστό ο Παναγιώτης Γιάχος έχει καταγγείλει τον δήμαρχο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για παρανομίες στο Δήμο, με αποκορύφωμα τις 100 πλαστές αποφάσεις από εικονικές "μαϊμού" συνεδριάσεις που "στήθηκαν" στο Δήμο, από το 2015 και μετά, με οικονομικό αντικείμενο πάνω από 10.000.000. ευρώ!!!

Αναρωτιόμαστε ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του Νατάσα που το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν από τη Ραφήνα για να κουμπαριάσουν με τον Γιωργάκη, τι θα σκεφθούν μόλις μάθουν τους ετσιθελικούς αυταρχισμούς του δήμαρχο-κουμπάρου τους; Μήπως  ότι "ψώνισαν από σβέρκο";

Διαβάστε παρακάτω την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Παναγιώτη Γιάχου, για τα όσα προηγήθηκαν αυτής της "ιδιότυπης εξορίας" της οικογένειας του από τη Γλυφάδα.

 

Παναγιώτης Γ. Γιάχος

Επιμελητής του ιστότοπου “ΔΗΜΟ...λογίες Γλυφάδας (dimologies.gr)

πρώην Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

(έτη: 1987,1988,1989,1990,1997,1998, 2003, 2004, 2005, 2006)

οδός ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 46 ΓΛΥΦΑΔΑ Τ Κ 165 62

Τηλ: 210.9622.902 FAX: 210.9930.318 κιν: 6974.141.390 ΓΛΥΦΑΔΑ 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

e.mail: pgiahos@yahoo.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συγκεκριμένα:

1) Προς τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Νιτσιόπουλο

2) Προς την Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Παναγιώτα Κυριακίδου

3) Προς τον Ληξίαρχο Δημήτρη Νικολαϊδη

4) Προς τον Δήμαρχο Γεώργιο Παπανικολάου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας

 

ΘΕΜΑ: Αναφορικά με την αρνητική απάντησή σας για τέλεση του πολιτικού γάμου της κόρης μου Κωνσταντίνας - Ρουμπίνης Γιάχου, στην ημερομηνία "Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 ώρα 5,00 μ.μ.", που αιτήθηκα με τα διαδοχικά έγγραφά μου με αρ. πρωτ. 2353/21-01-2019 και 215/28-01-2019 και τις με τους ίδιους αριθμούς πρωτοκόλλου διαδοχικές απαντήσεις σας.

 

Αντιδήμαρχε Δημήτρη Νιτσιόπουλε.

Παρότι και οι δύο αιτήσεις μου απευθύνονταν σε εσένα κι ενώ στην πρώτη μου έκανες την τιμή και μου απάντησες εσύ, ενώ και η δεύτερη αίτησή μου απευθυνόταν πάλι προς εσένα, εσύ αντί να μου απαντήσεις, προφανώς με άνωθεν εντολή "πέταξες το μπαλάκι" της απάντησης, στον ληξίαρχο Δημήτρη Νικολαϊδη για να μου απαντήσει αυτός, ότι: "Με βάση την 3148/2015 (44926/7-10-2015) Απόφαση Δημάρχου Γλυφάδας έχει ορισθεί ότι οι πολιτικοί γάμοι γίνονται κάθε Παρασκευή και ώρα 2.00 έως 3.00 μ.μ.".

Εγώ όμως αντιδήμαρχε όπως σου αναφέρω και στην δεύτερη αίτησή μου, είχα ήδη επικοινωνήσει με τον Ληξίαρχο Νικολαϊδη ο οποίος με είχε ήδη πληροφορήσει σχετικά με την παραπάνω απόφαση δημάρχου περί τέλεσης των πολιτικών γάμων τις Παρασκευές 2.00 έως 3.00 μ.μ..

Όταν όμως είχα πει στον Ληξίαρχο, την επιθυμία της οικογένειάς μου για την τέλεση του γάμου το Σάββατο 2 Μαρτίου, αυτός μου είχε πει ότι << Πράγματι κ. Γιάχο έχουν γίνει στο Δήμο πολιτικοί γάμοι σε διαφορετικές ημέρες και ώρες εκτός από τις Παρασκευές, αλλά αυτό έχει γίνει μετά από απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου, οπότε να απευθυνθείτε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.>>.

 

Επίσης αντιδήμαρχε Νιτσιόπουλε στην ίδια αίτησή μου είχα τονίσει ότι: <<...έχω πλήθος μαρτυριών ότι στο Δήμο μας έχουν τελεστεί και τελούνται από την σημερινή Δημοτική Αρχή πολιτικοί γάμοι, εκτός από Παρασκευές και άλλες ημέρες και ώρες της Εβδομάδας, όπως Σάββατα κλπ.>>

Σου είχα επίσης θέσει υπόψη σου το άρθρο 131 του νόμου 4483/2017 - ΦΕΚ τεύχος Α 107/ 31-7-2017 <<Άρθρο 131 Τέλεση πολιτικών γάμων. Η παρ. 2 του άρθρου 5 του π.δ. 391/1982 (Α ́73) αντικαθίσταται ως εξής: «2. Σε κάθε Δήμο, ο Δήμαρχος ορίζει με πάγια πράξη του, περισσότερες τακτές ημέρες της εβδομάδας, μη αποκλειομένου του Σαββάτου και της Κυριακής, και ορισμένη ώρα ενάρξεως, για την τέλεση των γάμων για τους οποίους υποβλήθηκαν σχετικές αιτήσεις μέχρι και την προηγούμενη ημέρα. Με την ίδια πράξη του, ο Δήμαρχος μπορεί να ορίζει την τέλεση των πολιτικών γάμων σε περισσότερα του ενός δημοτικά κτίρια ή και σε εξωτερικούς κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους. Ο Δήμαρχος μεριμνά για την κατάλληλη διαρρύθμιση και διακόσμηση του χώρου, ώστε να δίνεται στην τελετή του γάμου η επισημότητα που της ταιριάζει.>>

 

Επίσης αντιδήμαρχε σου είχα επισημάνει ότι πέρα από την εφαρμογή και στο Δήμο μας των διατάξεων του παραπάνω νόμου, είναι αυτονόητη η απαίτηση της οικογένειάς μου να έχουμε ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ και την ίδια αντιμετώπιση που είχαν οι πολίτες που οι πολιτικοί γάμοι τους τελέστηκαν στο Δήμο μας άλλες ημέρες και ώρες, όπως Σάββατα και άλλες ημέρες.

Επίσης στην ίδια αίτηση την οποία είχα κοινοποιήσει και στον δήμαρχο Γεώργιο Παπανικολάου, τον καλούσα να δείξει ευαισθησία, ανωτερότητα και διαλλακτικότητα, ικανοποιώντας το αίτημά μας, για καθορισμό του γάμου της κόρης μου, για το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στις 5.00 μ.μ.

Παρ όλες όμως τις προσπάθειές μου και παρά την προσωπική παρέμβαση στον δήμαρχο του Δημοτικού Συμβούλου και καλού μου φίλου Δημήτρη Αγγελάτου, ο δήμαρχος αλλά και συ αντιδήμαρχε με την προφανώς υπαγορευμένη γραφειοκρατική απάντηση του Ληξίαρχου, απορρίψατε το αίτημά μας, ενώ είναι πασίγνωστο ότι τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος όσο και σεις οι αντιδήμαρχοι έχετε τελέσει πολιτικούς γάμους Σάββατα και άλλες ημέρες της εβδομάδας πέραν της Παρασκευής.

Δήμαρχε Παπανικολάου σου αξίζουν συγχαρητήρια αφού ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που ζει η κάθε οικογένεια, εσύ με την πρωτοφανή και ακατανόητη συμπεριφορά σου κατάφερες και το μετ έτρεψες σε ένα κακόγουστο σήριαλ, δείχνοντας μια πρωτοφανή μικρότητα και εκδικητικότητα απέναντι στο πρόσωπό μου προφανώς λόγω της πολιτικής μου δραστηριότητας, μετακυλίωντας στους οικείους μου εν είδει οικογενειακής ευθύνης, την δυσφορία σου για τις ενοχλητικές και οδυνηρές για εσένα καταγγελίες μου για παράνομες πράξεις σου, που ήδη ελέγχεσαι από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

 

Εγώ αυτό που ζήτησα τόσο προφορικά όσο και με τις έγγραφες αιτήσεις μου, ήταν να γίνει ο γάμος της κόρης μου Σάββατο απόγευμα, όπως άλλωστε προβλέπει και το άρθρο 131 του νόμου 4483/2017 κι όπως άλλωστε έχετε ήδη κάνει σε άλλους πολιτικούς γάμους, τόσο εσύ ο ίδιος όσο και οι αντιδήμαρχοί σου.

Εμείς δεν ζητήσαμε ούτε την ειδική διακόσμηση που σας υποχρεώνει ο παραπάνω νόμος, ούτε βέβαια ζητήσαμε να γίνει ο γάμος της κόρης μου φιέστα και να αναμεταδοθεί με VIDEO WALL όπως έκανες εσύ στο γάμο σου. Αναρωτιέμαι τι θα σκεφθεί ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του όταν πληροφορηθούν αυτή την επαίσχυντη συμπεριφορά του κουμπάρου τους, απέναντι σε μια κοπέλα που ζήτησε να παντρευτεί Σάββατο και η οποία είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν τότε η σημερινή σύζυγός σου.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

 

Αντιδήμαρχε Νιτσιόπουλε,

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι στις τηλεφωνικές συνομιλίες μας σου είπα πει ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι για την οικογένειά μου ιδιαίτερα ευαίσθητο και μάλιστα σου είχα εξηγήσει και τους λόγους που επισπεύσαμε το γάμο;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι σου είχα πει ότι δεν διανοούμαι να εμπλακεί ο γάμος της κόρης μου στην οποιαδήποτε πολιτική αντιπαλότητα έχω εγώ με τον δήμαρχο;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι σου είχα πει ότι την δαπάνη της υπερωρίας του Ληξίαρχου θα την αναλάβουμε εμείς;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι σου είχα επαναλάβει ότι δεν είναι σωστό και δεν το επιθυμώ, προκειμένου να τελεστεί ο γάμος της κόρης μου ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, να εξαναγκαστώ να καταφύγω σε γειτονικό Δήμο;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι είχα ζητήσει να πρυτανεύσει η ανθρωπιά και να μη με οδηγήσετε σε μια ιδιαίτερα απαξιωτική για την προσωπικότητά μου "ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΕΞΟΡΙΑ" από τον Δήμο μας, στον οποίο υπήρξα Δημοτικός Σύμβουλος για πολλά χρόνια, καθώς και Πρόεδρος του Δημοτικού του Συμβουλίου επί μια δεκαετία;

- Είναι αλήθεια ή όχι, ότι ενώ οι πολιτικοί γάμοι ως αντιδήμαρχος Διοικητικού είναι στις δικές σου αρμοδιότητες, όταν στο ανέφερα μου απάντησες: <<...τι μου λες τώρα, με βάζεις να τσακωθώ με το Δήμαρχο >> ;

 

Εσύ λοιπόν αντιδήμαρχε αντί "να σταθείς όρθιος", με την πειθήνια τυφλή υπακοή σου στις εντολές του δημάρχου, πέταξες στα σκουπίδια την 35χρονη οικογενειακή μας φιλία, ενώ και ο δήμαρχος με την αντιπάθεια του προς εμένα, αυτό που καταφέρατε ήταν να μας <<εξορίσετε>> από τον Δήμο μας, αφού για να τελεστεί ο γάμος της κόρης μου ημέρα Σάββατο, καταφύγαμε στην φιλοξενία γειτονικού μας Δήμου, όπου προφανώς στην πολιτική του ηγεσία είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με συναισθήματα και ευαισθησίες.

Το αν γι αυτή την συμπεριφορά σας απέναντι στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου σας αξίζουν συγχαρητήρια ή το αν θα πρέπει να ντρέπεστε, ας το κρίνουν οι αντικειμενικοί πολίτες.

 

Περαιτέρω:

- Η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Παναγιώτα Κυριακίδου στην οποία επίσης απευθύνεται η παρούσα, παρακαλείται να μου χορηγήσει: Αντίγραφο της 3148/2015 (44926/7-10-2015) Απόφασης δημάρχου Γλυφάδας. Παρακαλώ να έχω άμεσα την χορήγηση του εν λόγω εγγράφου, προκειμένου να ενεργήσω τα νόμιμα.

- Ο Ληξίαρχος Δημήτρης Νικολαϊδης προς τον οποίο επίσης απευθύνεται η παρούσα παρακαλείται να μου χορηγήσει άμεσα: Κατάλογο με τις ημεροχρονολογίες που τελέστηκαν στον Δήμο πολιτικοί γάμοι διαφορετικές ημέρες εκτός της Παρασκευής. Ληξίαρχε Νικολαίδη, επειδή ενδέχεται οι διοικούντες να σε εμποδίσουν να μου χορηγήσεις τα στοιχεία που ζητάω, επικαλούμενοι την προστασία των προσωπικών δεδομένων αυτών που τέλεσαν τους πολιτικούς γάμους τους, εγώ δεν ζητάω τα προσωπικά στοιχεία κανενός, παρά μόνο τις ημεροχρονολογίες που τελέστηκαν στο Δήμο πολιτικοί γάμοι και άλλες ημέρες εκτός από τις Παρασκευές. Παρακαλώ να έχω άμεσα την ΕΓΓΡΑΦΗ απάντησή σου, προκειμένου να ενεργήσω τα νόμιμα.

 

- Η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών με την ιδιότητα της προϊσταμένης της Γραμματείας του Δ.Σ. και σε εφαρμογή του αρ. 14 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (Κ.Λ.τ.Δ.Σ.), παρακαλείται να μεριμνήσει όπως η παρούσα μου διανεμηθεί στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε εφαρμογή του αρ. 4 του Κ.Λ.τ.Δ.Σ. όπου: <<Μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος ανακοινώνει στο σώμα κάθε έγγραφο που απευθύνεται στο Συμβούλιο.>>, να αναγνώσει όπως έχει υποχρέωση την παρούσα μου στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος.

Η παρούσα μου να πρωτοκολληθεί και να μου χορηγηθεί αντίγραφό της.

Με τιμή

 

Παναγιώτης Γ. Γιάχος

 

Pin It

Σχετικά Άρθρα

Είναι να μη σε πιάσει ο Γκουρού στο στόμα του...

Θα πεις επιτέλους την αλήθεια Γιωργάκη;

Θα πεις επιτέλους την αλήθεια Γιωργάκη;

Τα 'μαθες τα νέα Γιωργάκη; Ναι απερχόμενε Δήμαρχε σε σένα μιλάω. Σε εσένα που ενώ σου κοινοποιήθηκε το πόρισμα του...

Ούτε να φωτογραφηθεί μαζί του δεν θέλει ο Κυριάκος

Ούτε να φωτογραφηθεί μαζί του δεν θέλει ο Κυριάκος

Μαύρο πρόβατο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο Γιωργάκης Παπανικολάου. Στην πρόσφατη περιοδεία του πρόεδρου της Ν.Δ. στη Γλυφάδα, ήταν...

Ε' ρε γλέντια!!!

Ε' ρε γλέντια!!!

Και τώρα Γιωργάκη ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δύο χρόνια τώρα παραμύθιαζες τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι ο Γιάχος είναι...

Γιατί ο "μπόγιας" έχει αφηνιάσει και χλιμιντρίζει;

Γιατί ο "μπόγιας" έχει αφηνιάσει και χλιμιντρίζει;

Είναι αηδιαστικό αυτό που ζούμε με τις επιθέσεις "κάτω από το τραπέζι", που εξαπολύει συστηματικά τοπική ιστοσελίδα, με απειλητικά, εμετικά...

Η Καρακάξα του Δημοτικού Συμβουλίου

Η Καρακάξα του Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που να μην πεταχτεί όποτε της καπνίσει για να "κράξει", όποιον ή όποια λέει...

Γλυφάδα Ειδήσεις: Τα νέα της πόλης μας

Ταφόπλακα στην πολιτική καριέρα του Παπανικολάου

Ταφόπλακα στην πολιτική καριέρα του Παπανικολάου

"Τελειωμένος" πολιτικά θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ. Παπανικολάου, αφού με την 120/Α/2019 έκθεση ελέγχου (πόρισμα) του Σώματος Ελεγκτών - Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης,...

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με την αριστερά της ρήξης και της ανατροπής

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με την αριστερά της ρήξης και της ανατροπής

Μια ακόμη υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για την Δημαρχία Γλυφάδας, είναι το υποστηριζόμενο από την ΑΝΤ. ΑΡ.ΣΥΑ ψηφοδέλτιο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Βασιλάκη. Ο Παναγιώτη...

Παρουσίαση του συνδυασμού " Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα" και βαριές καταγγελίες για τον απερχόμενο Δήμαρχο

Παρουσίαση του συνδυασμού " Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα" και βαριές καταγγελίες για τον απερχόμενο Δήμαρχο

Πριν λίγες ημέρες έγινε η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού "Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα" του υποψήφιου Δήμαρχου Στέλιου Θεοδοσόπουλου στη κατάμεστη από κόσμο, μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου...

Δημοτικό Συμβούλιο

Δυναμική παρέμβαση της Αθηνάς Λυγνού για το σκάνδαλο της Δ.Ε.Α.Π.

Δυναμική παρέμβαση της Αθηνάς Λυγνού για το σκάνδαλο της Δ.Ε.Α.Π.

Λίγοι είναι οι συμπολίτες μας που γνωρίζουν τι σημαίνουν τα αρχικά Δ.Ε.Α.Π. και ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που γνωρίζουν την τεράστια ζημιά που έχει υποστεί ο Δήμος Γλυφάδας από την κακοδιαχείρηση (...

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Τι το' θελε και ανακατεύτηκε με τα πίτουρα; Δεν είχε ακούσει την παροιμία ότι "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα θα τον φάνε οι κότες"; Προσωπικά μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι όλες αυτές τις παρα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει.....

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει.....

Η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχίζεται. Στην 38η πρόσκληση για συνεδρίαση στις 7 Νοέμβρη ώρα 20.00 έχουν εγγραφεί 39 θέματα (διαβάστε ΕΔΩ την πρόσκληση) Παρατηρήσαμε ότι στο κάθε θέμα αναφ...

Το Ψαχτήρι: Διεισδυτικές έρευνες και αποκαλύψεις

Αγνοείται ιστορικό και εξαιρετικά σπάνιο μηχάνημα του Δήμου Γλυφάδας

Αγνοείται ιστορικό και εξαιρετικά σπάνιο μηχάνημα του Δήμου Γλυφάδας

Ένα εξαιρετικά σπάνιο μηχάνημα, ιδιοκτησίας του Δήμου Γλυφάδας, ο "Ατμοκίνητος Οδοστρωτήρας" αγνοείται, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών "Σώστε τη Γλυφάδα". Το μηχάνημα δόθηκε...

Οι αποκριάτικες σπατάλες του Δήμου

Οι αποκριάτικες σπατάλες του Δήμου

Πριν να συνέλθουμε καλά καλά από τις σπατάλες του Δήμαρχου για τις χριστουγεννιάτικες "Κόκκινες Νύχτες" ήρθαν οι απόκριες και το πράγμα χειροτέρεψε για τα καλά. Απόκριες λοιπόν και κάποιοι βρήκαν...

Εύθυμα και Σοβαρά: Μια άλλη ματιά στα δρώμενα της πόλης

Προσοχή: Η συνεδρίαση θα γίνει "δια περιφοράς".

Προσοχή: Η συνεδρίαση θα γίνει "δια περιφοράς".

Προσπαθήσαμε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία να εξηγήσουμε σε φίλο και αναγνώστη μας όλη αυτή την φάμπρικα των "δια περιφοράς" δήθεν συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Ο.Ε, και της Ε.Π.Ζ. που ο...

Δεν τους λυπάται...

Δεν τους λυπάται...

Φαίνεται ότι η είδηση για τις καυτές εμφανίσεις της κ. Μηλιαρέση στο Δημοτικό Συμβούλιο έπαιξε καταλυτικό ρόλο, γιατί αυτή τη φορά και απαρτία είχαμε και η αίθουσα ήταν γεμάτη από...

Ο "επιλοχίας" στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Ο "επιλοχίας" στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Νευρικός και ανήσυχος πηγαινοέρχονταν με το κινητό του να έχει πάρει φωτιά, ο "νεο-Βαυαρός" σύμβουλος ειδικών αποστολών του Δημάρχου,

"Το χάσατε το κορμί πατριώτεεεες !!!"

"Το χάσατε το κορμί πατριώτεεεες !!!"

Μπορεί να "πενηντάρησε αλλά κρατιέται καλά". Αυτό θα σκέφτηκαν οι λίγοι προσελθέντες αλλά "τυχεροί" Δημοτικοί Σύμβουλοι βλέποντας την "εστεμμένη" συνάδελφό τους κ. Μαίρη Μηλιαρέση να προσέρχεται με σούπερ σέξι εμφάνιση,

Ερωτήσεις στον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες του Δήμου

Το παράπονο του Δάσκαλου

Το παράπονο του Δάσκαλου

Ιδιαίτερα φορτισμένος ο δάσκαλος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάριος Κασσέρης μας έκανε παράπονα ότι με το δημοσίευμά μας "Δάσκαλε πού... διδάσκεις;", τον αδικήσαμε. (διαβάστε το ΕΔΩ) Γι' αυτό και μεις του υποσχεθήκαμε να δημοσιεύσουμε και την δική του εκδοχή. Όπως λοιπόν μας είπε ο κ. Κασσέρης, αυτός έφυγε από το σχολείο του, αφού πρώτα προσήλθε ο αντικαταστάτης του και ανέλαβε τα καθήκοντά του , ενώ στο 11ο δημοτικό σχολείο ο δάσκαλος έφυγε με απόσπαση, χωρίς να έχει προσέλθει ο αντικαταστάτης του. Εφόσον ισχύουν τα όσα μας είπε κι εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε, τότε πράγματι έχει δίκιο...

Πρόσωπα & Ιστορίες που σημάδεψαν την πόλη μας

"Έφυγε" από κοντά μας ο Γιώργος Φυλακούρης

"Έφυγε" από κοντά μας ο Γιώργος Φυλακούρης

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, Γιώργου Φυλακούρη, που ήταν γέννημα - θρέμμα Γλυφαδιώτης. Ο πάντα χαμογελαστός και καλαμπουρτζής Γιώργος, ήταν επί πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Γλυφάδας. Εργαζόταν στο Ασκληπείο Βούλας, όπου όλοι τον θυμόμαστε πώς "σκιζόταν" για να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 14.45 στον ιερό ναό του κοιμητήριου Γλυφάδας. Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Γλυφάδας...

Η ιστορία της παρέλασης στην Τερψιθέα

Η ιστορία της παρέλασης στην Τερψιθέα

Τα τελευταία χρόνια η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γίνεται στην Τερψιθέα. Πώς όμως έγινε αυτό; Στις 7 του Οκτώβρη του 2014, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Γιάχος υπέβαλε αίτηση προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, για να ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τούτο, για να γίνεται αυτή μόνιμα και όχι ευκαιριακά, ανάλογα με την βούληση του εκάστοτε Δημάρχου,

Άρθρα & Συνεντεύξεις

Παρέμβαση του Μάκη Φιλόπουλου για τις μαϊμού συνεδριάσεις "δια περιφοράς" στο Δήμο Γλυφάδας

Παρέμβαση του Μάκη Φιλόπουλου για τις μαϊμού συνεδριάσεις "δια περιφοράς" στο Δήμο Γλυφάδας

Ηχηρή και τεκμηριωμένη παρέμβαση του Μάκη Φιλόπουλου, για το σκάνδαλο των 100 πλαστών αποφάσεων, που έκδοσαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιωργάκης Παπανικολάου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Παναγάκος, οι...

Αλληλεγγύη

Αλληλεγγύη

Ετυμολογία:H αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας μεταξύ ανθρώπων με κοινά συμφέροντα και στόχους.Ίσως η σπουδαιότερη αναγκαία αξία στις μέρες μας, όχι μόνο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, αλλά κυρίως...

Κάποια πράγματα πρέπει να τα πάρουμε από την αρχή...

Κάποια πράγματα πρέπει να τα πάρουμε από την αρχή...

Αλήθεια πώς επιλέγουμε κάποιον που θα μας προσφέρει τις υπηρεσίες του προκειμένου να λύσουμε τα όποια προβλήματά μας; Πέραν από την όποια εντύπωση έχουμε γι' αυτόν, πέρα από το αν...

Η φωνή των πολιτών: Όσα μας λένε και μας γράφουν οι πολίτες

Καταγγελία για παρανομίες στο Γκολφ Γλυφάδας

Καταγγελία για παρανομίες στο Γκολφ Γλυφάδας

Νέα καταγγελία του κ. Αναστάσιου Γιαννακόπουλου σχετικά με παράνομες εργασίες, καταπάτηση και καταστροφές στην δασική έκταση του Γκολφ Γλυφάδας από τον Δήμαρχο κ. Παπανικολάου.

Καταγγελία για καταλήψεις πεζοδρομίων

Καταγγελία για καταλήψεις πεζοδρομίων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15, τηλ. 6972 79 79 60.

ΔΗΜΟΛΟΓΙΕΣ TV: Παρακολουθήστε τις βιντεοσκοπήσεις μας

Δήμαρχε, μας κάνεις πλάκα; Παρακολουθούμε συνεδρίαση ή παντομίμα;

Δήμαρχε, μας κάνεις πλάκα; Παρακολουθούμε συνεδρίαση ή παντομίμα;

Ωραίες συνήθειες μας έφερε από τις Βρυξέλλες ο κ. Παπανικολάου. Δεν υπάρχει συνεδρίαση που να μην ανοιγοκλείνει το μικρόφωνο ανάλογα με αυτά που λέει, λες και παίζει με την παρέα...

Αθλητισμός: Αθλητικές δραστηριότητες της πόλης μας

Η Τερψιθέα στην Ά ΕΠΣΑ!

Η Τερψιθέα στην Ά ΕΠΣΑ!

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Τερψιθέας. Σε αγώνα μπαράζ με τον Άγιο Θωμά που έγινε στο γήπεδο του Ποσειδώνα Γλυφάδας απέσπασε ισοπαλία 1-1, σκορ που την ανεβάζει στην Ά...

Παιδεία

Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων κάθε απόγευμα

Ανοιχτά θα είναι κάθε απόγευμα, μέχρι και την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, τα προαύλια σχολείων της Γλυφάδας. Με απόφαση της δημοτικής αρχής Γλυφάδας, συνολικά οκτώ σχολεία της πόλης θα ανοίγουν κάθε...

Μια χρήσιμη φωτογραφία

Μια τέτοια φωτογραφία θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα ελληνικά σχολεία για να ενημερώνει γονείς και παιδιά για την ποσότητα ζάχαρης που καταναλώνουν μέσα από καθημερινές "συνήθειες".

Πολιτισμός: Πολιτιστικές δραστηριότητες της πόλης μας

Υπαίθριο σινεμά όλο τον Αύγουστο στη Γλυφάδα

Υπαίθριο σινεμά όλο τον Αύγουστο στη Γλυφάδα

Η ώρα έναρξης όλων των κινηματογραφικών προβολών είναι στις 21.00. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Το πρόγραμμα του Αυγούστου έχει ως εξής: 03 I 08 I 2017 (Πλατεία...

Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας

Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας

Για περισσότερες πληροφορίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Φαγητό: Πού θα φάμε σήμερα;

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "amam"

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "amam"

Από το 1988 υπάρχει στην Τερψιθέα μια σταθερή αξία στο χώρο του φαγητού που λέγεται "amam". Μετά την οποιαδήποτε νυχτερινή έξοδο, κυριλέ ή χύμα, στην ευρύτερη περιοχή της "παραλιακής", όλοι...

Ψυχαγωγία: Ενδειαφέρουσες προτάσεις για την έξοδό μας

Ομορφιά: Χρήσιμες συμβουλές, πληροφορίες για την εμφάνισή μας

Υγεία: Χρήσιμες συμβουλές, πληροφορίες για την υγεία μας

Super foods: Ιπποφαές

Super foods: Ιπποφαές

Το όνομά του το οφείλει στα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που παρατήρησαν ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν...

Τοπική Αγορά: Εδειαφέρουσες προτάσεις για να ψωνίσουμε στην πόλη μας

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Το αποδέχομαι
Copyright © 2017 dimologies.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr